Nezapomeneme - 4.díl

67 7 0
                                    

Než jsme ještě souhlasili koukli jsme se na internet abychom  při vyvolávání nic nepokazili. A pár důležitých informací jsme si vypsali na papír.:


-neopouštět místnost ve  které ducha vyvoláváte dokud vyvolávání nedokončíte

- nezvedejte telefon

POKUD NĚCO Z TĚCHTO PRAVUDEL  PORUŠÍTE MŮŽE SE NĚKOMU Z KRUHU NĚCO STÁT .DOKONCE  MŮŽE I ZEMŘÍT!!

-  posaďte se do kruhu a dejte jednu svíčku doprostřed kruhu

- v celé místnosti nesmí být světlo kromě svíčky

- po dokončení kdy se vám duch zjeví a vy to budete chtít ukončit musíte použít odvolávací kouzlo aby duch zmizel. Pokud odvolávání neprovedete či se vám nepovede ( což je dost častým případem) duch v místnosti zůstane. Proto je lepší provádět vyvolávání v místnosti či obydlí kde nikdo nežije. A pokud možno v místnosti bez nábytku aby se nic nerozbilo.


,,Tak co,"  zeptala jsem se když jsme dočetli všechny pokyny, ,,zkusíme to?" Jediný od koho jsem se dočkala odpovědi byl Kristoff: ,,No já bych do toho šel. Není to špatný nápad vidět zase Emu."

 ,,Máš pravdu," souhlasila s ním Angee, ,,ale nesmíme nic pokazit!"

Nakonec jsme všichni souhlasili. ,,Teď už jen to místo." Řekl zamyšleně Josh. Všichni jsme začali přemýšlet kde by jsme mohli ducha vyvolat. Nikdo samozřejmě nechtěl aby to bylo u něj doma. Přeci jenom co kdyby se to nepovedlo? Nikdo by nechtěl aby u něj v pokoji byl duch a navíc  tam nesmí být nábytek.

,,No jasně," vyhrkla jsem, ,,říkali jste že ne u nikoho doma, protože je tam nábytek." ,,Nnooo..." řekla Angee a koukala na mě jako kdybych spadla z Marsu. ,,Tak co u Jacka?" Všichni na mě civěli jako by před chvílí neříkali že u nikoho doma to N E B U D E!  A pak to Jackovi konečně docvaklo: ,,No jasně!!! Vždyť se stěhujeme je to ideální!! My se stěhujeme a nebude tam nábytek!!!!"

,,No jasně! Alex ty jsi ale hlava!" pochválil mě  Kristoff. Já jsem se jenom usmála.

Domluvili jsme se na 31.7. to už bude Jack a jeho rodina vystěhovaná ale my tam budeme moci  ještě jednu noc přespat na karimatkách. Čas ubíhal rychle. A zbytek Července jsme si užili.  Až přišel předposlední den v Červenci a jelikož kluci byly pryč tak jsme si psali v našem skupinovém chatu:


JACK: těšíte se na zítřek

JOSH: v kolik si u tebe dáme sraz Jacku? Abych věděl v kolik máme vyjet od babičky.

KRISTOFF: taky bych to potřeboval vědět.

ANGEE: já jsem byla dneska s Alex v obchodě a koupili jsme tu svíčku

JACK: tak v sedm večer?

ALEX: ok stáhla jsem na PC film tak se aspoň zabavíme :D


A pak nastal ten den. Bylo sedm večer a všichni jsme čekali na Jacka. ,,Omlouvám se ale autobus měl zpoždění." Omlouval se Jack když přišel. Když jsme vše vybalili , pustili jsme si film. Byla to suprová komedie, takže jsme se u toho hodně nasmáli ale to jsme ještě netušili co nás ten večer čeká.....

!!!!NĚCO NA CO UŽ V ŽIVOTĚ NEZAPOMENU!!!!

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ.........

ZE ŽIVOTA ALEX:NezapomenemeKde žijí příběhy. Začni objevovat