Nezapomeneme - 1.díl

113 8 0
                                    

Ahoj, jmenuji se Alex. Je mi 16let a chtěla bych vám povědět jeden příběh co se stal mě a mým přátelům , když mi bylo 13let....


Bylo 31.6. středa a celá třída poslouchala jak ředitel hlásí rozhlasem : ,,.....Tak děti, chtěl bych vám popřát krásné prázdniny ...." a ještě dodal , stejně jako každý rok: ,,......a nezapomeňte dávat pozor na silnicích jelikož je teď větší provoz jak všichni odjíždějí pryč na dovolené."

Já a moje kamarádka Ema jsme se jen na sebe podívali otráveným pohledem. Když skončilo hlášení a paní učitelka se s námi rozloučila tak se všichni zvedli ze židlí a pospíchali ven si učívat prázdnin .

,,Že to toho řiditele pořád baví nám to každý rok opakovat jak malým dětem!!!!"řekl Jack.

Já,Ema,Angee,Jack,Josh a Kristoff jsme šli všichni spolu na hřiště užít si zbytek dopoledne.

Kolem půl dvanácté jsme vyrazili na oběd do nedaleké pizzerie . Když jsme čekali až budeme moct přejít přes hlavní silnici Ema zjistila že má rozvázanou tkaničku a tak se sklonila aby si jí mohla zavázat. Všichni přešli až na Emu a mě. Já jsem na ni chtěla počkat.Když zase svítila na semaforu pro chodce zelená, Ema vlítla do silnice aniž by se rozhlídla.Jenže nějaké auto vjelo rychle na přechod a já nestihla Emu stáhnout zpátky na chodník! Jediné co si pamatuji je výkřik Emy a velkou ránu. Potom jsem jen viděla Emu jak leží jeden nebo dva metry od přechodu. Řidič vyběhl z auta a zavolal sanitku....

Nás pět stálo se slzami v očích a koukali jak ji všichni pomáhají. Potom Kristoff zavolal Emini rodiče.

,,Já to já za všechno můžu měla jsem jí to říct nebo jí stáhnout na chodník!!" říkala jsem s brekem.

Angee a Jack mě objímali: ,,Ty za to nemůžeš,to se mohlo stát komukoliv z nás!" říkal Jack....


Potom přijeli Emini rodiče a sanitka.Její mamka jela s Emou sanitkou a její taťka jel za nimi autem....

Když jsme šli domů tak jediné na co jsem myslela byla ta věta co říkal řiditel:,, A nezapomeňte dávat pozor na silnicích jelikož je teď větší provoz jak všichni odjíždí pryč na dovolené........"

POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ......

ZE ŽIVOTA ALEX:NezapomenemeKde žijí příběhy. Začni objevovat