Chapter 47 - Everybody wants to be on top

4.6K 364 48
                                    


Harry - o pár dní později

Jeho pokožka je hebká jako ten nejdražší samet, když ji můj jazyk provokuje. Pokojem se ozve slastné zavrčení, zatímco se mi jeho prsty procházejí po zádech.

Vytvářím mu vlhkou cestičku od pupíku nahoru a zastavím se u jeho krku, kde mi horky dech narážející do jeho pokožky, způsobí husí kůži. Kouknu se na jeho tvář, je dokonalá, nenašel bych na ni chybu, když přivírá víčka a přerývavě z pusy vypouští vzduch. Cítím, jak mu buší srdce a hrudník se divoce nadzvedá.

Rukama zaputuji přes jeho boky až do boxerek, kde ho jen trochu podráždím, aby pro mě zavzdychal.
„Ano, takhle to má Harry rád," zapředu chraplákem a vzápětí mu věnuji hrubý polibek. Nikdy jsem nebyl na zadně romantické sračky. Chci sex, ne posezeni při svíčkách, tak proč se držet na uzdě.

Skousnu mu spodní ret a vzdálím se od jeho tváře. Se vzrušením a vášní, která mi koluje v žilách, se o sebe naše pokožky otřou a tím způsobím výboj slasti, jež námi projede jako ten nejostřejší šíp.
„Chci být nahoře." Jeho slova ke mně doputuji jako zvláštní melodie sdělujíc mi překvapivou prosbu.

Zarazím se a ustanu ve všem, co dělám, lokty se opřu vedle jeho boku a koleny kousek o těch jeho. Když vzhlednu, do obličeje mi spadne pramen vlasu, který mi sice překazí v tom překrásném výhledu, ale odhrnout si je, je moc náročné.
„Cože?" zeptám se zaraženě, jako bych ho neslyšel dost dobře.

Posadí se do polosedu, aby neodpovídal v leže, a zastrčí mi vlasy za ucho, touží mi viděl do tváře.
„Chci, aby ses na mě povozil, Harolde."
Jeho slova mě vzruší neskutečným způsobem, to jak vyslovil mé jméno ve mne probudí nový pocit chtíče, který se mi zamlouvá. Ovšem myšlenka, že se něco bude strkat do mého zadku už tolik ne.

„A-le to j-ja...," začnu se vykoktávat a místo odpovědi se rty znovu přesunu k jeho pokožce. K mému překvapení ucítím jeho prsty mezi mými vlasy, jak mě zatáhnou a odtrhnou od jeho kůže, po který zoufale prahnu. Nevím, jestli se mi to líbí nebo ne. Je to nové, pro mě neznáme, nikdy jsem se nenechal nikým ovládat, vždycky jsem si prostě vzal, co jsem chtěl.

Jeho sevření je silnější než bych čekal, není však moc bolestivé.
„Jen jednou, prosím," pronese hlasem, který se mi zaryje mezi buňky a začne jim způsobovat jejich soukromý orgasmus. Chci ho, chci jeho tělo, doteky, polibky, všechno. Ani nevnímám, o co mě vlastně prosí, mou mysl ovládly ty nejstarší instinkty - vášeň a chtíč.

„Tak fajn," odpovím, aniž bych si uvědomil, co jsem právě řekl. Až za několik okamžiků mi dojde, že co jsem mu dovolil. To už je ale pozdě, má mě, získal si mě.

Hrubě mě chytí za boky a přetočí pod sebe. To jsme si nedomluvili, měl jsem si ho obsedlat, ne mu být vydán na pospas, zatímco on mi spoji ruce nad hlavou a přichytí je svou dlaní. Najednou v sobě potlačím mou dominantní stránku a zavřu oči.

Nechám se od něj obšťastňovat. Každé místo, kde se mě dotkne, mi hoří vášní, chci být spálen. Stisk na rukou mi povolí a já je přesto nechávám nahoře. Pomalu putuje níže a prsty obkresluje mé křivky. Pomalým mučivým tepem mi přes boky sjede na vnitřní stranu stehen, když se dostane ke kolenům, rozevře je a já si až teď uvědomím, že jsem je měl přitisklé k sobě.

Na chvíli se oddálí, kdy se natáhne pro lubrikant, jak milé, že na mě myslí. Ucítím kolem svého vchodu chlad a to je impulzem toho, že raději zavřu oči. Dlaněma uchopí mé boky a trochu si mě nadzvedne.

Prudce otevřu oči a ruce neudržím za svou hlavou, místo toho se chytnu Louisových ramen a zabořím do jeho pokožky své nehty. Chlad se změnil v neuvěřitelné pálení a bolest.
„Jsi v pohodě?" zeptá se Louis starostlivě a já si až teď uvědomím, že se přestal hýbat. Vydechnu vzduch, jejž jsem v sobě zadržel a pokusím se uvolnit. Když mi bolest přijde únosnější, přikývnu a nechám ho, aby poprvé pořádně přirazil.

Dreamer (Larry Stylinson) - CZWhere stories live. Discover now