89. Secrets for the girls

145 6 0
                                    

Liam 's POV

Nadat we de meiden en de jongens van 5sos gedag hadden gezegd liepen we de kantine uit richting ons appartement. "Oke jongens, pak de spullen uit jullie slaapkamers dan kunnen we daarna weg". Iedereen doet wat ik zeg en ook ik pak de spullen uit mijn slaapkamer. We verzamelen weer terug in de woonkamer en lopen de deur uit. 'Ik hoop dat ze het leuk vinden' begint Zayn. 'Jaa, tuurlijk gaan ze het leuk vinden! Meer dan dat zelfs' gaat Niall verder. Ik kijk naast me en zie Louis en Harry samen lopen. Shit, hun zijn nu samen. "Uhm we moeten effe wat regelen. Kan ik Niall en Zayn even spreken?" vraag ik aan Louis en Harry. Ze knikken en met zijn drieën lopen we een stukje terug richting het appartement. 'Wat is er?' vraagt Zayn. "Nu Louis en Harry samen zijn, kunnen ze ook wat voor elkaar doen. Want wij hebben een verrassing voor de meiden. Dus wat nou als ze ook een verrassing voor elkaar zouden hebben?" vraag ik. 'Dat is echt een goed idee Li! Daarom ben jij de liefdesexpert en de romanticus' zegt Niall en geeft me een boks. 'En hoe gaan we dat dan regelen liefdesexpert?' vraagt Zayn plagerig. "Niall vraagt aan Louis of hij een paar romantische dingen voor Harry wilt klaarzetten. En jij vraagt aan Harry of hij een paar romantische dingen voor Louis wilt klaarzetten. Want wij regelen nu ook zegmaar een date voor de meiden met ons. Dus het is de bedoeling dat als wij de date hebben dat zij dat ook hebben met elkaar en dat ze verrast worden door wat de ander heeft geregeld". 'Top idee!' zegt Zayn. 'Zullen we maar snel teruggaan?' vraagt Niall. Zayn en ik knikken en we lopen snel terug naar Louis en Harry.

Als we terug komen lopen zien we dat Harry en Louis naar buiten zijn gegaan en blijkbaar een leuk gesprek aan het voeren zijn, want ze houden elkaars handen vast en moeten erg lachen. We lopen naar ze toe en Zayn kijkt me aan en ik knik. 'Kan ik je even spreken Haz?' vraagt Zayn aan Harry. Harry knikt en knipoogt naar Louis als hij wegloopt. Ik kijk Niall aan als net mijn 'Stockholm Syndrome' ringtone afgaat. Ik haal mijn iphone 5s uit mijn broekzak en kijk op mijn scherm wie er belt. "Sorry deze moet ik even opnemen" zeg ik en loop weg. Ik druk op het groene icoontje en neem hem op. "Hee Bo! Is er iets gebeurd?" vraag ik. 'Hii Li, wat? Nee nee er is niks gebeurd rustig maar.' Ik haal opgelucht adem en luister naar wat ze te zeggen heeft. 'Ik wilde alleen vragen waarom jullie nou opeens weggingen.' Shit, ik heb nog helemaal geen smoesje bedacht. Ik kan natuurlijk niet vertellen wat ik echt van plan ben met de jongens denk ik in mezelf. 'Liam? Ben je er nog? Is er iets?' Ik realiseer dat ik in mezelf zat te denken en reageer snel op Bo. "Nee nee er is niks alles gaat goed." 'Maar waarom moesten jullie dan opeens zo snel weg?' vraagt Bo opnieuw. "ohh uhm... omdat we iets proberen te regelen voor Louis en Harry. We proberen een date voor ze te regelen, om te laten zien dat we het ermee eens zijn dat ze samen zijn." 'Aww dat is heel erg lief van jullie, maar waren liepen ze dan met jullie mee als ze het niet mogen weten?' Oke Bo is echt slim. Wat moet ik nu weer bedenken? "Ze liepen mee, omdat ze al iets hadden afgesproken samen. Ze gingen volgens mij naar het park ofzoiets." bedenk ik even snel. 'Ohh oke, nou het is heel erg lief van jullie dat je wilt laten zien dat je het respecteert.' "ja, dat vonden wij ook. Maar ik ga dan weer verder met Niall en Zayn goed?" 'Ja tuurlijk! Ga maar verder waar je mee bezig was dan zie ik je straks. En doe de jongens de groeten.' "Ja doe ik!" 'Okee doegg.' "Wacht Bo." 'Ja?' "I love you." 'I love you too Liam.' En met dat sluiten we het gesprek af en loop ik weer terug naar de jongens. Niall en Harry zijn ook weer terug en ik zie aan Zayn dat hij met Louis heeft gepraat. "Zullen we maar weer verder gaan met waar we mee bezig waren?" vraag ik en iedereen knikt behalve Louis. 'Sorry maar ik moet even iets anders doen' zegt Louis en zegt ons gedag.

Sorry dat ik heel lang niet heb gepubliceerd, maar ik was het vergeten en ik had ook niet echt veel inspiratie. Echt heel veel sorry!! xxx

You are mine (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu