83. It's okay

189 8 1
                                    

Liam 's POV

'Ik denk dat nu wel naar boven kan Li.' Hoor ik Calum zeggen. Ik kijk hem opgelucht aan en kijk voor de zekerheid nog even naar Kelly. Die geeft nog een instemmend knikje en ik storm de kamer uit naar boven. Ik sta voor mijn kamerdeur. Nou eigenlijk onze kamerdeur.

Ik twijfel of ik wel naar binnen moet gaan, maar klop dan toch op de deur. 'Rot op!' Roept Bo snikkend. Ik schrik van haar reactie, maar klop nog een keer op de deur. "Bo, ik ben het maar." "Mag ik naar binnen komen?" 'Nee, ga weg Liam.' Ik luister niet naar wat ze zei en doe de deur open. Ze zit op ons bed met een kussen in haar armen in een kleermakerszit. 'Liam, ik zei dat je niet binnen mocht komen.' "Ja, dat weet ik." "Jij denkt dus echt dat ik jou hier laat zitten terwijl je boos bent." Ze haalt haar schouders op. Ik loop naar het bed toe en ga naast haar zitten. Bo staat boos op en gaat bij het raam staan. "Bo, please leg uit waarom je zo boos bent." 'Flikker toch op man!' 'Ik dacht dat je me wel goed genoeg kende!' 'Maar blijkbaar heb ik me vergist.' Ik kijk haar niet begrijpend aan. Ze staat met haar rug naar mij toe, dus ziet ze mijn blik niet. "Waarom was je niet blij over de reacties?"

Ze draait zich om en nu pas zie ik hoe gebroken ze eruit ziet. Haar make-up is uitgelopen en ze ziet er moe uit. 'Het ging niet over die reacties' zegt ze zacht en kijkt naar de grond. "Waarover dan wel Bo?" Ze kijkt me geïrriteerd aan. 'Jezus Liam, ik heb geen zin om het helemaal uit te leggen!' Ik zie dat ze tranen in haar ogen heeft en sta op van het bed. Ik loop naar haar toe, maar ze houdt me tegen. 'Liam ga alsjeblieft weg!' 'Ik wil er niet over praten!' Ik schud mijn hoofd. "Dat wil je wel Bo." "Kom hier."

Ik loop weer naar haar toe en wil haar knuffelen. Net voordat ik haar kan knuffelen houdt ze me weer tegen. 'Ga gewoon weg Liam.' 'Ik ben waardeloos.' Ik kijk haar verbaasd aan. "Het komt goed lieverd." "Accepteer je mijn knuffel?" Ze kijkt me met haar moeie ogen aan en dat breekt me. Ze knikt en komt naar me toe gerend. Ze slaat haar armen om me heen en moet huilen. Ik hou haar stevig vast en probeer haar te kalmeren. "Rustig maar het komt goed, ik ben niet boos op je."

Bo 's POV

'Accepteer je mijn knuffel?' Ik kijk hem aan. Ik knik en ren naar hem toe. Ik sla mijn armen om Liam heen en moet huilen. Hij houdt me stevig vast en probeert me te kalmeren. 'Rustig maar het komt goed, ik ben niet boos op je.' Ik laat me troosten door Liam die zijn ene hand om mijn middel heeft en zijn andere hand streelt mijn haren.

Ik voel me moe en val bijna inslaap in Liam zijn armen. Liam is ook zo lekker warm en sterk. Hij merkt dat ik moe wordt en laat me los. We lopen naar ons bed en Liam stopt me in. Daarna komt hij naast me liggen en houdt me weer stevig vast. 'Ga maar even slapen liefje.' Ik kijk hem aan en knik. Hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en ik val rustig inslaap.

~1 uur later~

Ik open mijn ogen en moet wennen aan het felle licht. Ik rek me uit en zie naast me dat Liam naar me staard. Ik glimlach en hij merkt dat ik zag wat hij deed. 'Sorry.' Ik schud mijn hoofd. "Waarvoor?" "Je mag best staren hoor" knipoog ik. Liam glimlacht en geeft me een knipoog terug. Ik kom onder de dekens vandaan en ga boven Liam zitten. "Ik moet juist sorry zeggen." "Ik was erg ruw tegen je en dat had ik nooit mogen doen." 'Het geeft niet Bo, ik zag ook wel dat je het niet meende wat je zei.' 'Ik wil alleen wel weten waarom je opeens zo boos reageerde. ' ik zucht en ga van Liam af. Altans dat probeer ik, want Liam houdt me tegen. 'Ik zei niet dat je van me af moest gaan.' Zegt hij lachend. Ik rol met mijn ogen en ga weer bovenop hem zitten. 'Vertel me het hele verhaal Bo.' "Okee dan."

"Toen Niall die reacties voorlas was ik erg verrast. Maar toen ik een reactie hoorde dat we nog meer video's moesten maken raakte ik in paniek. Die ene keer had Niall gefilmd en wist ik er niet van, maar nu ik weet dat we dan een video gaan maken durf ik het niet. Ik ben daar altijd erg verlegen in geweest en Kelly zou dat moeten weten. Kortom, ik vind het eng om voor de camera te staan en dat al die mensen dat dan kunnen zien."

Liam kijkt me vol verbazing aan. 'Wow, dat had ik nooit achter jou gezocht.' Ik glimlach. "Nee dat hoor ik vaker haha." 'Ik ben blij dat je het nu wel zegt, want anders was ik er echt niet achter gekomen.' Ik knik. 'Maar wil je het ook niet proberen?' Vraagt Liam en kijkt me heel lief aan. Ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet. Ik wilde wel altijd zangeres worden, want iedereen vond altijd dat ik zo goed kon zingen enzo." Liam knikt instemmend mee. 'Ja met die mensen ben ik het wel mee eens! Je zingt echt fantastisch!'

Ik moet lachen en geef hem een plagend duwtje. "Niet zo overdrijven Li" zeg ik lachend. Hij trekt een niet begrijpend gezicht en trekt me naar hem toe. 'Ik meen het Bo. Hier moet je echt iets mee doen.' Ik knik. "Ik ga het proberen." 'Goed zo!' Ik glimlach en leun naar voren. Ik geef hem een zoen en hij zoent me teder terug. We trekken na een tijdje terug en ik blijf bovenop hem zitten. 'Mag ik je misschien wat vragen?' Ik kijk hem aan en knik. "Tuurlijk, je mag me alles vragen!" Hij glimlacht verlegen. Dat is zo schattig als hij verlegen lacht! 'Ik weet dat het misschien raar klinkt, maar heb je hèt al een gedaan?' Ik kijk hem verbaasd aan en schud dan mijn hoofd. "Waarom vraag je dat?" Liam wordt meteen rood en kijkt me verlegen aan. 'Nou ehh, omdat ik ehh eigenlijk jouw eerste keer wil zijn als jij dat natuurlijk ook wilt.' Ik moet ook een beetje blozen en weet even niet wat ik moet zeggen.

Het is een tijdje stil. "Ik moest er even over nadenken hoor." Begin ik. Liam knikt verlegen. 'Ja tuurlijk dat snap ik! En als je het antwoord nog niet weet is dat ook goed hoor.' Ik schud mijn hoofd. "Nee dat hoeft niet. Ik zei dat ik er even over na moest denken, maar toen jij dat zei kwam er meteen een antwoord in mijn gedachten." Liam kijkt me gespannen en afwachtend aan. Ik glimlach. "Ik wil heel graag dat jij mijn eerste keer word Liam!" Ik zie dat hij opgelucht adem kan halen en trekt me in een knuffel.

Omg dankzij jullie zit ik in de #737 in fanfiction!!! Jullie zijn geweldig! Love you all x

You are mine (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu