18. afspreken deel 2

475 18 6
                                    

Bo ' s POV

De lift gaat weer open en kelly en ik volgen de jongens. Tadaa roepen ze en buiten het hotel is een super groot zwembad. Wow gaaf roep ik en we trekken onze kleding uit. Wacht! We springen tegelijk in het water. Oke? Oki is goed en we gaan klaar staan. Oke, 3 2 1.... GO! En iedereen springt erin behalve Liam en ik. Haha highfive zegt liam en ik geef hem een highfive. Leuk hoor! Roept kelly en ze spettert me nat. Hee!! Kijk uit joh en ik spring met een grote plons het water in. We moeten lachen en ook Liam springt erin. Haha ik vond het wel leuk dat li en ik bleven staan. Zeg ik tegen kelly. Haha oke het was best grappig zegt ze terug. Ik wil nog wat zeggen als ik een hand op me been voel. Aaahh en ik duik naar beneden. Na een paar seconden kom ik weer boven water. Pfff.... wie was dat!? Vraag ik boos maar ook lachend. Hahah sorry ik kon het niet laten! Zegt Harry. Jij! Je gaat spijt krijgen Styles en ik spring boven op hem. Hee joh gaat van me rug en hij probeert me eraf te gooien maar het mislukt. Haha ik dacht het niet! Harry moet lachen en geeft het op. Haha oke okee jij wint! Zegt hij. Dankjee en ik laat hem los. Dat wilde ik even horen zeg ik. Ja dat dacht ik al toen je niet los liet. Zegt hij. Maar nu je niet meer op me rug zit kan ik je nu weer terug pakken! Zegt Harry en hij probeert me te pakken maar ik ren snel weg. Aahh Harry niet doen! Schreeuw ik en ren nog sneller voor hem weg. Ik ren langs Zayn en hij houd Harry tegen. Terwijl ik achter me kijk bots ik tegen Liam aan. Ik val in zijn armen en haal opgelucht adem. Haha dankje Li zeg ik. No problem zegt hij. Okee Styles jij wint deze ronde zeg ik terwijl Liam me nog steeds vast heeft. Haha dat zal je leren! Zegt Harry. Iedereen moet lachen. Kan ik je weer loslaten harry? Vraagt Zayn. Ja nu wel ja zegt hij en zayn laat hem los. Harry komt naar me toegelopen en ik hou Liam stevig vast en dat merkt hij want hij houd mij ook steviger vast. Wow rustig maar Li! Ik doe Bo niks hoor. Ik wil der alleen een hand geven om aan dit spel een einde te maken. Zegt Harry. En dat moet ik geloven! Zeg ik. Ja eigenlijk wel zegt Harry. Nouu vooruit dan maar. Li je mag me loslaten hoor en ik kijk hem aan. Ohh ehm ja srry ik wist niet wat Harry met je ging doen. Zegt Liam terwijl hij een beetje bloost. Nee ik ook niet maar het geeft niet hoor. Gelukkig beschermde je me zei ik met een knipoog. En ik liep naar Harry toe en gaf hem een hand. Mooi dat is dan ook geregeld zegt kelly. Nou ik ben nog niet klaar hoor en Niall tilt Kelly op en springt in het zwembad. NEEE NIALL NIET DOEN! roept kelly. Ze komen boven water. NIALL!!! Je bent egt gestoord! Zegt kelly. Haha dat weet ik tog! Drm deed ik het ook! Iedereen proest het uit. Maare? Zijn we dan nu wel klaar? Vraag ik. Haha ja nu wel. Zegt Niall terwijl hij en kelly bij ons komen staan. Mooii! Dan is het tijd om ons af te drogen en een film te gaan kijken! Yeahh roept iedereen. We drogen ons af en lopen naar kamer 125.

Welke film zullen we kijken? Vraagt Zayn. Ehm misschien een stomme vraag maar mag ik hier misschien heel even douchen? Vraag ik. Ohh jaa tuurlijk! Zegt Liam. Oke thanks! Zeg ik terug. Ik wijs het wel even aan en Liam loopt naar boven terwijl ik achter hem aan loop. Wil je misschien wat kleding van mij lenen? Vraagt hij. Ehmm haha dat lijkt me wel handig, bedankt Li en hij geeft me een joggingbroek en een T-shirt. Haha no problem. Ik zie je zo en hij loopt weer naar beneden. Ik doe de deur op slot en stap onder de douche. Omfg ik sta gwn onder de douche van one direction! Maar eerlijk gezegd vergeet ik elke keer dat het DE one direction is. Want ze zijn echt heel lief en behulpzaam. En vooral Liam natuurlijk. Hij is daddy direction haha.

Nadat ik me haar heb uitgespoeld droog ik me af en trek de kleren van Liam aan. Het ruikt echt naar hem. Echt heel lekker! Ik doe de deur open en loop naar beneden. Hii ben ik weer en ik zie iedereen in de woonkamer zitten. Hee Liam Payne 2! Roept Niall. Haha erg leuk Niall en Liam geeft hem een duw. Haha het geeft niet het zit hartstikke lekker en Niall moet zich er niet mee bemoeien. En ik kijk Niall aan. Haha okee sorry en hij trekt een puppy gezicht. Mooizoo, waar mag ik zitten? Vraag ik. Bij mij en Liam klopt naast zich. Okii en ik ga naast hem zitten. Ik zit naast Liam en Zayn en Kelly zit naast Harry en Niall. En louis zit naast Harry. Duss welke film is t geworden? Vraag ik. SPIDERMAN! Roepen ze in koor. Cool zeg ik en Louis zet de film aan. WACHT! Roept Niall. We missen eten! En hij schiet naar de keuken en komt terug met bakken chips. Zo das beter en hij gaat zitten met zijn bakje chips op schoot. Ja kan die? Vraagt Louis. Jaaa en hij zet hem aan.

You are mine (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu