SORU VE CEVAPLAR

3.1K 132 31
                                    

Merhabalar!

Şimdi neden böyle bir bölüm yayınlıyorum? Çünkü gerçekten sürekli aynı sorular soruluyor ve ben genel bir cevap vermek istiyorum.

GİZLİ ANLAŞMA ZEYKER Mİ OLACAK?

Bu sorunun cevabı şu an için yok. Yayınevimiz elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ben düzenlemeleri ZeyKer olarak yapıyorum ama olası bir durumda isim değişikliği olacak. Bildiğiniz gibi telif hakkı var ve onu ihlal etmiş oluruz. Bu yüzden gerekli izinler alınmaya çalışılıyor.

KAPAKTA HANKER Mİ OLACAK?

Arkadaşlar inanın bunu bende çok merak ediyorum. Yani Allah gerçekleştirmeyecek hayal kurdurmazmış ama bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Hem niye yapmayalım? Ben istemez miyim ilk kitabımda Kerem ve Hande kapakta olsun, hepimizin kütüphanelerini süslesinler? Ama bu iş maalesef sadece bizde bitmiyor.

Bu süreçte sizden istediğim tek şey destek. Binlerce ZeyKer okuyucusu var ama yarısının haberi yok. Ben ilk Kış Masalı'nı duyduğumda bir ZeyKer'ci olarak çok sevinmiştim ve paylaşmıştım. Keşke hepimiz duyarlı olsak ve böylesine güzel bir projeyi duyurmaya çalışsak. Yazar ve okuyucusu arasındaki bağ çok ilginç derlerdi de inanmazdım. Gerçekten hepiniz o kadar sıcakkanlı ve samimisiniz ki...

Kitap Allah kısmet ederse 1 ya da 2 aya çıkacak. Ben şu an düzenlemeleri yapıyorum ve benden çıkıp yayınevine gidecek. Orada da düzenlendikten sonra kitabımız hayırlısıyla raflarda yerini alacak.

Bu soruya da cevap verdiğime göre artık sizden daha başka sorular duyma ümidiyle buradan ayrılabilirim.

Dediğim gibi şu süreçte sizlerden istediğim tek şey destek. Ne kadar duyurursak o kadar iyidir.

Ha bunu yalvarma olarak nitelendiren insanlar var, yok değil. Onlar hep var arkadaşlar ve ben artık inanın takmıyorum. Herkes kendi aleminde ve kendi yalanlarıyla dolu dünyalarında benim gerçeklerimi de kirletmeye çalışıyor.

Fakat umurumda değil. Çünkü ben çıkardığım iş başarılı olmuş mu olmamış mı ona bakarım. Hepimizin hakkında hayırlısı. Umarım sizlerin de yardımıyla gün geçtikçe daha çok çoğalırız ve Gizli Anlaşma Ailesi daha da kocaman bir aile olur.

Hepinizi çok ama çok seviyorum ve iyi akşamlar diliyorum.

Twitter: @meltemmsolak

Instagram: @meltem.solak

Facebook resmi sayfam açılmıştır.

Gizli Anlaşma (KİTAP OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin