·11·

2.4K 151 30
                                    

'' Yeniliğe hazır mısın ? ''

Doğukan 'ın sorusuyla ona dönmüştüm. Yenilik iyiydi de tek sorun vardı .

'' Yenilikten korkuyorum. ''

###

Araba da Doğukan'ı beklerken sıkıntıdan patlayacak dereceye geldim diyebilirim. Allah aşkına nerdeydi bu çocuk ? Elimi çeneme koyarak camdan dışarı bakmaya başladım. Arabada ki sessizlik çok sinir bozucuydu. Müzik açmak istediğimde araba şuan çalışmadığı için açamıyordum. Offlayarak etrafa baktığımda kontak da takılı olan anahtarı gördüm. Araba sürmesini az da olsa biliyordum. Ama sürmem gerekmiyordu. Çünkü lanet olası Doğukan'ı bekliyordum.

Oturduğum sürücü koltuğunun yanından kalkarak sürücü koltuğuna atladım. Anahtarı çevirerek arabayı çalıştırmıştım. Derince bir iç çekerek müzik açı arkama yaslanıp gözlerimi kapattığımda dşünceler arşivden çıkıp tekrar beynime hücum etmişlerdi. Tabi beynim de gözyaşlarıma. Hayatım değişiyordu , değişmişti. Saçma sapan bi mafyalık yüzünden...

Camın tıklanmasıyla gözlerimi açmıştım. Gözlerimi aralayarak cama doğru çevirdiğimde ..

Aman Tanrım !

Adam arabanın önünden geçerek kapıyı açıp koltuğa oturdu. Onu izlerken göğüs kafesim inişli çıkışlı korku yaşıyordu. Herşeyin cevabını alabileceğim adam ve korktuğum adamlardan biri şuan yanımda oturuyordu. Buz gibi nefesi suratıma değerken gözlerimi ona çeviremiyordum. Adam elini boynuma götürdüğünde sanki bir demir parçasını ateşe tutup ısındırmış ve boynuma değdirmiş gibi bi acıyla yüzümü buruşturdum . Ama geri çekilemedim.

'' Bir adet korkmuş güya mafya kızı '' adamın sesi ezikler gibiydi. Adam bileğimden tutarak nabzıma baktı. Ona anlamsızca bakarken konuşmaya başladı '' Ve kalbi çıkmak üzere olan mafya kızı '' Kendime gelmiş olmalıyım ki bileğimi elinden çekerek arabanın kapısını açtım. Koşarak etrafa bakınıyordum.

'' Doğukan ''

''Doğukaan nerdesin ? ''

Etrafda deli gibi koşuşuşturup avazım çıktığı kadar bağrıyordum. Korkuyordum Doğukan ' a bişey oldu diye. Beni bu kadar bekletmezdi . Nefes nefese kaldığımda elimi dizlerime koyarak nefesimi düzene sokmaya çalışırken bir çift kol tarafından kenetlenmiştim. Eliyle ağzımı kapattığında gözlerimden istemsiz yaşlar yaşlar yanağıma doğru yol almaya başlamıştı bile. Güçlü kollar arasında çırpınmaya başladığım da faydası olmadığını anladığımda adamın ağzımda tuttuğu elini ısırmıştım. Elini ağzımdan çekerek beni yere doğru itip saçımdan tuttu. Acıyla inlememe aldırış etmeden yüzüme tokatı geçirmişti. Tüm elinin izi çıktığına kalıbımı basabilirim.

Bana vuran adama karşı gelemiyordum nedenini bildiğimi söyleyemem karşı gelemiyordum sadece ağlıyordum. Kulağıma doğru yaklaştığında boynuma tüm sıcak nefesini vermişti .

'' Uslu dur böcür. ''

Belimi kavrayan güçlü kollar bu seferde beni arkaya doğru çekmeye başladı. Kalçam asfalta sürtüyordu ve canım yanıyordu. Artık çırpınmaya mecalim kalmadığında durduğumuzu farkettim. Terkedilmiş camları kırık ve boyası çıkmış bi arabanın yanında durmuştuk.

'' Elimi bırakıcam ve sen kıpırdamıyacaksın böcür. ''

Kafamla onu onayladığım tek elini belimden çekti. Diğeriyle tutmaya devam etti. Kafamı arkaya doğru çevirdiğimde yüzünü görmeyi umud ederek bakındım. Ama bu zifiri karanlıkta tek bir ışık olmadan bok görürdüm. Göremedim de ...

 MAFYA KIZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin