·10·

1.6K 125 2
                                    


Jessie ' ye hayretle bakarken adının Alice ve Jamie olduğunu öğrendiğim diğer kadınlar da Jessie ' nin hizasına gelerek hep bir ağızdan



'' Biz artıık Afra Poyraz' ın kadınlarıyız ! ''


Ağzım açık bir şekilde onları izlerken napacağımı düşünüyordum. Karşımda ki iri yarı kadınlar anladığım kadarıyla kendilerini bana adamak için can atıyorlardı. İlk defa böyle bir duyguya kapılıyordum. Heyecan verici ve korkutucu. Karşımdaki kadınlara bakmaya devam ederken onların gözlerindeki ışıkla kör olabilirdim , bir çocuk gibiydiler.


Bu kadınlar bana eğitiminde acımasızlığı nasıl öğreteceklerdi ki . Onlarınn eğitiminde küçük düşüceğim kesindi . '' Üzgünüm kızlar ama benden bir bok olmaz '' demeyi çok isterdim. Rezil olamazdım ilk günden . Sonraki günlerde rezil olacağım kesindi .


Jessie'ye elimi uzatarak


'' Başlayalım o zaman ''


dediğimde Jessie büyük bir sevinçle elimi kavradığında kemiklerimin çatlama sesini duyduğuma emindim. Ona kırık bir gülümsemeyle baktığımda elini hızla çekerek özür dilerim der gibi masumca bakıyordu . Ona içten bi gülümsememle o da gülümsememe karşılık verdi . Elimi ovalayarak Alice ve Jamie ile de el sıkıştıktan sonra arkamı dönerek Doğukan' a doğru adım atmaya başladım.


Doğukan'ın yanına geldiğimde bir elini beline dolayı diğer eliyle de çenesini tutuyordu ve kirpiklerinin altından bana gülümsemeyi de ihmal etmemişti.


'' Imm.. Mafyalığa ilk adım '' Doğukan'ın koluna geçirerek '' Yapma şunu şımarıyorum .'' dediğimde Doğukan kahkahasıyla tüm salonu inletmişti . Ona yan bir bakış atarak ondan uzaklaştım. Köşeye dizilmiş spor laetlerinin yanına giderken telefonumun çalmasıyla durakladım. Telefonumu cebimden çıkararak arayanın kim olduğuna baktım.


Arayan : Nuran


'' Buyur''


'' Nerdesin Afra sen kaç gündür geldiğin yok eve böyle yapmaya devam etme yeter. '' iç çekerek yanıt vermiştim.


'' Ne zamandır umrunuzdayım ben sizin ? ''


'' Hiçbir zaman.. Hiçbir zaman umrumuzda olmadın olamazsın da . Sadece o lanet babanın maaşı sebebiyle sana bakıyorum devletin zorunluluğu biliyorsun yoksa seni bu evde barındırmayacağımı ikimizde biliyoruz. Şimdi beni iyi dinle kaç gündür nerde sürtüyorsan orayı bırak ve eve yürü. ''


Kalbimin ağrıları başlamıştı . Bu ne duysuz bir kadındı böyle '' Eve gelmek istemiyorum ''


'' Bende senin evde bulunmanı istemiyorum ama naparsın kurallar var '' iğrenç kahkahası kulaklarımı doldurduğunda telefonu kulağımdan çekerek lanet etmeye başlamıştım.

 MAFYA KIZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin