BÖLÜM 8 ★☜

1.7K 144 0
                                    

Merhaba Arkadaşlarım , kusura bakmayın uzunca bi süre yazamadım . Çok doluydum başımı kaldıracak zaman yoktu . Bu bölüm pek içime sinmedi ama Afra 'nın Mafyalık icin bu bölümü yazmaya ihtiyacım vardı .
Lütfen destek için vot larınıza ihtiyacım var . Hepinizi öpüyorum :*

***

Ne yapacağımı bilemiyordum . Gözlerimden yaşlar süzülüyordu , gözyaşlarım dudağıma gelmişti . Ağzımı açamıyordum . Açsam ne diyebilecektim ki ?

Daha ne öğrenebilecektim bu kadarı kâfi idi . Daha fazlasını kaldıramazdım , gözyaşlarım kaldıramazdı. Ellerim ritim tutuyor gibiydi , titriyordu ...

" Afra ? "

Doğukan 'a bakmamıştım . Gözlerimi ona çevirmek istemiyordum , halimi görmesini istemiyordum . Neydi bu 1 ya da 2 hafta da öğrendiklerim . Doğukan karşıma çıkmasaydı bunların hiçbirinden haberim olmayacaktı . Ya da , Murat Ocak beni bulacaktı , kendi tarafına çekecekti , yalanlar olacaktı . Sadece yalanlar gerçekleri söylemeyecekti bana . Kuklası olacaktım bi anlamda da Mafya Kızı .

" Afra yüzüme bak "

Başımı iki elimin arasına aldım . Zorla Doğukan ' a baktım . Anlamsız ifade vardı yüzünde , o da üzülmüştür belki de bu halime . Doğukan ' a bakınca ağlamam şiddetlenmişti , hıçkırıklarım güçsüzlüğümü ele veriyordu .

Güçsüzdüm .. Güçsüz.

Eliyle yanağım da ki yaşları silmişti . O sildikçe yerine yenisi geliyordu , ve yenisi , ve yenisi ...

" Biliyorum herşeyi bi anda öğrenmek zoruna gitti . Ama bunları bilmen lazımdı . Gerçekleri bilmen lazımdı Afra . ''

Yerimden kalkıp yürümeye başladım nereye gittiğimi bilmeden yürüyordum. Hava soğumuştu , üstümde ki cekete daha da sarılarak kollarımı güğsümde birleştirdim. Ayağımda ki ayakkabıyı atmak istiyordum. Sessizliği bozuyordu . Yolun en ucunda ay vardı pasparlak , bembeyaz . Git gide ona yaklaşıyordum . Beyaz ışık gibiydi , ona gidiyordum .

Kafam çok doluydu. Hangi birini düşünecektim ki?

Ailemin yıkılmasını mı?

Annemin o adamla evlenmesini mi?

Peşimde mafya adamlarının oluşunu mu?

Gözlerim yanıyordu , ağlamamak için direniyordum.

Ailem bitmişte be bitmişti...

****

'' Bu kaçıncı kadeh Afra kendine gel ! ''

Kafamı kaldırdığım da Arzu bana bakıyordu , aslında beni bakışlarıyla sikiyordu diyebilirim . Onun yüzüne bakarak gülümsedim .

'' Ooo Arzu . Buyurmaz mısın canım ? Ben de daha yeni başlamıştım . Merak etme senin için de Corona söyleyebiliriz '' Yanımda ki sandalyeye elimle vurarak yüzüne baktım '' Oturabilirsin canım '' .

Eliyle , elimde ki bardağı yere atarak bana tokat atmıştı . Şok geçirmiştim bir nevi bu kadarını da beklemiyordum .

'' Naptığını sanıyorsun sen Arzu . Gece gece uğraşma benimle .'' Elime damlayan birayı yanımda ki peçeteyle sildim . '' Yaptığına bakar mısın ''

'' Yaptığımda bişey yok Afra seni arıyorum arıyorum meşgule atıyorsun . Yetmediği gibi telefonu da kapatıyorsun . Ve yetmediği gibi '' Gözüyle barı süzüyordu '' Bu iğrenç ortamda buluyorum seni '' İşaret parmağıyla çenemi kaldırarak '' Yok yani sevgilinden ayrıldın da benim mi haberim yok . ''

 MAFYA KIZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin