BÖLÜM 2 ★☜

5.2K 203 4
                                    

'' Solumak istiyorum sigaram gibi seni
Bu aciz bi kalemden sayfa sayfa duygu seli
Bir uyku beni senli rüyalara soktu sonra kayışı koptu
Ben hep vardım aslında sen hiç yoktun
Olmadın da zaten hersey palavra ... "

Saate baktığımda 4 e geliyordu. Uyku denilen illet hâlâ gelmemişti gözlerime ve yarın da okul var tabi . Yatağımdan zar zor kalktım. Bi tarafım harbi uyuşmuştu . Mutfağa gidip dolabı açarak elmayı elime aldım . Dolap da yemek yoktu yapmamıştı , ne yiyorlardı bunlar merak ediyorum.

Yatağıma geri geldigimde yastığımın altında duran sigara paketini ve çakmağı aldım .

Pencereye doğru yürüyerek pencere kenarında ki sakladığım jileti elime aldım. Paketin içinden bir cöp alarak çürüyen ciğerlerime bi duman daha gönderdim.

Elimdeki jileti avucumun içerisinde gezdirerek hazırlanıyorum acılarımı boşaltmaya. Jileti avucumun içerisine dik olarak koydum , derin bi iç çekerek avucumu tüm gücümle sıktım.

Vay canına
Süperdi vuuuvv !
İcimde acıya dair hiçbirşey yoktu. Çok saçma lan aglamamak için kendimi zor tutan ben , keskin jiletle kendisini keserek acı hissetmiyor. Biliyorum süperim .

Sigaram bittiğinde yatağıma doğru yürüdüm. Elime bir peçete alıp yaranın üstüne bastırmıştım. Yatağıma geçtiğimde cenin pozisyonu alarak uyumaya çalıştım

♔♔♔
Okula gitmek için kaltığımda alarm dan önce kaltığımı düşünmüştüm ve öyleydi alarm çalmasına yarım saat vardı .

Lavaboya doğru giderek içerdekilere bakmak için salona geçtim. Üvey annemin 2. kocası döktürmüştü yine , viskiler, vodka, sigara...

Salondan çıkarak lavaboya doğru gittim. Aynaya baktığımda berbat olduğumu açıkca görebiliyordum. Gözlerim kıpkırmızı ve yüzüm bembeyaz . Yüzümü yıkayıp odama doğru tekrar yürüdüm.

Ne giyeceğimi bilemiyerek dolabın kapağını açtım. Askıdan siyah üstünde DİE yazan göbek dekolteli salaş tsortümü aldım. Altına beyaz sortumu giydim.

Aynaya baktığımda saçımın güzel olmasına rağmen dağınık bi topuz yaparak sadece eyeliner , rimel ve parlatıcı sürdüm. Siyah nike ayakkabımı giyerek evden çıktım.

Okula doğru yürürken bir çok kişin bana baktığından emindim. Onları umursamayarak yanlarından geçtim. Okul bahçesine geldiğimde çantamdan sigara alarak yaktım . Hem sigaramı içiyor hemde etrafdaki öğrencilere bakıyordum.

Arkamdan bi el boynumdan omzuma doğru geldi. İstifimi bozmadan arkaya doğru döndüğümde Arzu bana bakarak yüzünde kocaman bi gülümseme vardı. Ona bakınca ben de istemsiz bi şekilde gülmüştüm.

- Yorucu bi haftaya merhaba

- Lanet olsun.

İkimizde gülüşerek okula doğru yürümeye başladık. Okul bahçesinden içeri girdiğimizde etrafa süzmeye başlamıştım. Herkes bana doğru bakıyordu. Telefonumu elime almak için elimi cebime sokarak telefonumu çıkarttım.

Ekranını açacakken telefon elimden düşmüştü. Sinirle etrafıma bakarken karşımda ki boya kutusunu görünce sinirim iki kat tepeme çıktı.

- Naptığını sanıyorsun kaltak!

Gözünü bi bana bir de yere düşen telefona kaydırdı. Yüzünde piçsi bir sırıtış vardı .

- Yanlışlıkla oldu desem yalan olur. Bilerek oldu arkadaşım.

Sinirden avucumu sıkıyordum.

- Sen gel bakim şöyle yürüyen fontoden.

Kolunu sıkarak okulun arkasına doğru sürükleyerek götürdüm. Ve tüm okulda arkamdan geliyordu. Onu duvara iterek boynuna yapışmıştım.

 MAFYA KIZI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin