15. Bölüm

1.9K 205 81
                                    

Ben Sehun.. Karmaşa içinde olan Sehun.. Sevilen Sehun.. Ve sanırım artık Luhan'ın Sehun'u diyebilirsiniz.

Size kısmen özet geçmek istiyorum. Uzun zamandır yokum ve özlediğinizi biliyorum. Beni kim özlemez ki?.. Luhan kesin 'Kendini beğenmiş idol bozuntusu' derdi değil mi? Onu kızdırmayı çok seviyorum. Ama kırmayı asla.

Luhan'ı bir şekilde ameliyat olmaya ikna ettim. Epey hareketli günler geçirdik.

Şirket çok yorucuydu ama kalan tüm vakitlerimde uyumadan doktorları araştırıyordum. Bir gece ateşim çıktı ve bana Luhan baktı. Beni gerçekten sevmeye başladığını düşündüm. Lanet olasıca kızlardan hoşlandığı için bu durum sinirlerimi bozuyordu. Ama bir gün kalbi bana ait olabilirdi. Bunu sağlamaya çalışacaktım size daha önce de söyledim.

Kuzenim geldiğinde Luhan onunla da çok iyi anlaştı. Onun insan olduğuna olan inancımı kaybediyorum sanırım. Görüntüsü de kalbi de bir meleği andırıyor.

Benimle daha yakındı ki o lanet olasıca gün her şey mahvoldu. Evde tek olacaktım. O gün bizim çocukları da ekmiştim. Beni arayıp duruyorlardı. "Bugünlük beni unutun." demiştim Lay'e ama ısrarla arıyorlardı. Açmadım ve Luhan'ı eve çağırdım. Birlikte vakit geçirirken gerçekten eğleniyorduk. Koltuğa ters oturup dondurma yemesi beni öldürüyor. Bir insan bu kadar tatlı olabilir mi? Bir kere başını da aşağı sarkıtmıştı ve yüzü kıpkırmızıydı, çok korkmuştum. O günü kesin biliyorsunuzdur.

Tabi ben Luhan'ı beklerken hayranların havalı sandığı ama şapşal olan diğer Planet üyeleri geldi.

Baekhyun bazen tam bir koca karı gibi olabiliyordu. Ellerini beline koydu ve "Sehun bu şarkıda beni mutlu etmeyen bir şeyler var. Sana çalışmalıyız demiştim ama telefonunu açmıyorsun." dedi. Chanyeol arkasından gelerek omuz silkti.

"Dostum bu tatlı şey beni dinlemiyor. Üzgünüm." dedi ve koluma hafifçe vurdu.

"Tamam." dedim. Pes ederek ellerimi yukarı kaldırıp teslim oldum.

"Yalnız müsait değilim. Az sonra Luhan gelecek. Şu lanet olasıca şarkıya bakalım ve gidin buradan."

Baekhyun'un sesi değişti ve "Artık ona söylemelisin Sehun. İlerde bu durum aranızda büyük bir soruna yol açacak." dedi.

"Bence de söyle." dedi Chanyeol ve ekledi "Sevgilimin fanı olmasına sinir oluyorum. Baekhyun'un aklını çelebilecek kadar tatlı bir sevgilin var."

"O benim sevgilim değil maalesef." dedim. Derin bir nefes alıp ekledim.

"Tamam söyleyeceğim. En azından bugün deneyeceğim." dedim.

Lay ve Jong In müzikle uğraşıyordu. Bu konuda tek kelime etmediler. Lay zaten konuşursa muhtemelen kendimi daha kötü hissedecektim. Jong In de kuzenimi sormuş ve beni umursamamıştı bile. Onu da numarasını vererek susturdum.

Chanyeol içecek bir şeyler almak için alt kata indi. Müzik hazırdı ve Baekhyun hoşuna gitmeyen şeyleri anlattı. Tekrar söyleyerek üzerinde oynamalar yapacaktık. Kapının dışında konuşmalar duyunca heyecanlandım, Luhan'ın geldiğini düşünerek yürüdüm. Neden ağlıyordu bilmiyordum ama kalbimi biri avuçlarına alıp sıkmaya başlamıştı.

Baekhyun'a verdiği cevaptan sonra her şeyi duyduğunu anladım. O sesin bana ait olduğunu ben söylemeliydim. Zilin sesini bile duymamıştım. Ne yapacağımı bilemedim. Kaskatı kesildim ve Luhan'ın gitmesini izledim.

"Peşinden gitsene ne duruyorsun!" diye bağırdı Baekhyun.

Bir süre Luhan'ı ikna etmek için uğraştım. Bayan Bae beni eve almadı. Beni severdi biliyordum ama ikna edememiştim. Luhan'a balkondan bağırdım. Bana kızgındı ama en azından konuşmama izin vermişti. En sonunda dayanamadım. Ameliyata az bir zaman kalmıştı ve iptal etmesinden nefret etmiştim. Pes etmesini istemiyordum. Bayan Bae ağladığımı görünce içeri girmeme izin vermişti. Uzun süre odasının kapısına vurdum. Açmıyordu ve sesi de çıkmıyordu. Bir şey olduğunu düşünüp kapıya tüm gücümle asıldım. Sanırım omuzum kırılmıştı. Yatakta müzik dinleyen bir adet Luhan görmüştüm. O gün ona tüm içimdekileri söyledim ve kucaklayarak odama götürdüm.

Dark and I ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin