Κεφάλαιο 6

8.2K 597 26
                                    

Μεριά Άρη

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μόλις έφυγε από το club πήγα και πήρα τα πράγματά μου και χωρίς να εξηγήσω σε κανέναν τι έγινε βγαίνω έξω και καβαλάω την λατρεία μου. Ανάβω την μηχανή και πατάω το γκάζι προς το σπίτι της κοπέλας που τόση ώρα σκέφτομαι, το σπίτι της Αθηνάς.

Σε όλη την διαδρομή σκεφτόμουν τι μπορεί να συμβαίνει και φέρεται έτσι και τι την πείραξε σε εμένα και έφυγε σαν σίφουνας όταν με είδε να πηδάω άλλη.

Μισή ώρα αργότερα είμαι κάτω από το σπίτι της και περιμένω. Τελικά αποφασίζω να της στείλω μήνυμα.<< Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω ρε Αθηνά, συγνώμη αν σε ενόχλησε το φιλί. Θέλω να σε ξαναδώ και να σε ξανά φιλήσω... Άρης! >

Τότε ένα άγνωστο για εμένα αγόρι εμφανίζεται και χτυπάει το κουδούνι. Κοιτάω το κινητό μου και βλέπω πως η ώρα έχει πάει δώδεκα και μισή, μα καλά τι δουλειά έχει εδώ τέτοια ώρα και τι θέλει από την Αθηνά.

Τότε παρατηρώ πως έχω μήνυμα από την Αθηνά, το ανοίγω αμέσως και βλέπω το περιεχόμενο του<< Αν νομίζεις πως με ένα συγνώμη λύθηκε το ζήτημα τότε είσαι πολύ γελασμένος αγοράκι μου. >> Ααα δεν θα τα πάμε καλά με αυτή την κοπέλα. Αυτή είναι περίεργη και φέρεται παράλογα. Τελικά αποφασίζω να μην δώσω παραπάνω ένταση στο ζήτημα και να το λύσω την Δευτέρα στην σχολή. Έτσι της στέλνω.<< Καλά, τότε θα τα ξανά πούμε την Δευτέρα στην σχολή. Καληνύχτα! >>

Εκείνη την στιγμή βλέπω την πόρτα να ανοίγει και το αγόρι αφού ανταλλάξουν μερικές κουβέντες μπαίνει μέσα και η Αθηνά κλείνει την πόρτα, ενώ ο φόβος φαίνεται καθαρά στο πρόσωπο της.

Και τώρα τι κάνω; Δεν μπορώ να την αφήσω εκεί μπορεί να θέλει να της κάνει κακό. Λέω να περιμένω για λίγο και αν δεν τον δω να βγαίνει να πάω να χτυπήσω το κουδούνι, αλλιώς θα σπάσω την πόρτα. Ρίχνω μια ματιά αν μου έστειλε μήνυμα. Τίποτα όμως. Γαμώτο!! Έχω ένα πολύ άσχημο προαίσθημα για αυτόν τον τύπο.

Περιμένω σχεδόν μισή ώρα και ακόμα να βγει. Πηγαίνω και χτυπάω το κουδούνι. Αν έχει πειράξει έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά της θα τον γαμήσω. Πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα από τότε που χτύπησα και νοιώθω να βράζω από την ένταση της κατάστασης. Και την ώρα που ετοιμάζομαι να σπάσω την πόρτα και να μπω μέσα, παρατηρώ την πόρτα να ανοίγει και βλέπω στην είσοδο μία φοβισμένη Αθηνά.

Μεριά Αθηνάς

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

'' Μα καλά τι κάνεις εσύ εδώ τέτοια ώρα στον ύπνο σου με έβλεπες;'' του είπα ειρωνικά και περίμενα για την απάντηση του, η οποία δεν άργησε να έρθει.

Εμείς...Μαζί. Με τίποτα.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα