Tendințe in moda 2015

355 11 0
                                    

Imi cer scuze ca nu am mai postat de ceva timp,dar stiti si voi ca aceasta este perioada testelor,tezelor si eu mai am si testele acelea care se dau in clasa a 6-a,pa roamana-engleza si mate-fizica-biologie.Da....ati aflat ceca despre mine...ca sunt in clasa a 6-a.
Sper sa va placa acest capitol si va promit ca imediat ce termin cu toate tezele si testele voi postat mai des.Sa incepem capitolul acesta minunat.

Ma gandeam:"De ce sa nu fac un capitol despre ce se poarta in acest an?Adica...toate fetele vor sa fie la moda si ar trebui sa fac acest capitol!Voi accepta aceasta provocare...".Deci dupa cum vedeti voi scrie despre ce se poarta in 2015.Sa incepem:

1.Franjurile
Franjurile sunt in voga si acesta este un lucru clar si evident!Nu degeaba cele mai importante nume de la Hollywood le 'strecoară' in tinutele lor intr-un fel sau altul.
Fie ca este vorba de o fusta,fie ca e o poșetă sau chiar o gecuță,Franjurile oferă acel 'look boho-chic' mult râvnit.

2.Accesoriu 'TIMELESS'
Aparte de tinuta ta,un accesoriu pare sa fie de nelipsit-un smartphone 'cool'.Dar cheia este chiar o husa 'cool' de diferite forme(ex:forma de inghetata,sau o husa cu urechi si coada,sau pur si simplu ceva 3D,care sa iasă in evidență).

3.Culorile
In 2015,am observat ca nu se mai poarta doar o singura culoare.In 2015,nu-mi mai iau pantofi negrii,doar pentru ca mi-am luat o bluza neagra,o pereche de pantaloni negrii,o geanta neagra si asa mai departe...In 2015 nu vom face asa!
In acest an,se poarta multe culori amestecate.Se poarta hainele care au in componenta mult culori sau multe desene ciudate.
Renunța la printurile geometrice in nuanțele terne!Poarta tinute florale si psihedelice in culori vesele.

4.Pantaloni evazați
Pantalonii de costum,drepți sau tigareta erau piese cheie in garderoba,fiind purtati in tinute office,casual sau cocktail.in 2015,insa pantalonii evazați lungi au grija se ne echilibreze proporțiile si sa ne alungeasca picioarele.

5.Sandale cu șiret
Uita de papucii Birkenstock ai verii trecute. Sandalele cu siret vor da un aer boem oricarei tinute anul acesa, fie ca sunt stiletto, flats, cu talpa groasa sau cu platforma.

6.Rochile Hippy
Lungi, fluide, cu imprimeuri vesele, rochiile propuse de designeri pentru sezonul urmator sunt romantice si feminine. Renunta la rochiile structurate, minimaliste care au dominat podiumurile sezoanelor trecute in favoarea matasurilor delicate si a siluetelor libere.

7.Mai multe coliere purtate impreuna
Colierul statememt este de domeniul trecutului, la fel si cercelul mare ce impodobea o singura ureche ce a facut senzatie in toamna-iarna 2014. Pentru un look actual, combina mai multe coliere de inspiratie vintage si poarta-le cu rochiile tale hippy sau pantaloni evazati.

8.Sandale cu platforma
Nu te grabi sa renunti definitiv la pantofii stiletto - pana la urma, nimic nu flateaza silueta la fel ca acestia -, dar pentru primavara 2015 ia in considerare sandalele cu platofrma si tocuri groase, o reminiscenta a erei disco a anilor '70. Vor completa de minune pantalonii evazati sau rochiile hippy.

9.Poarta bustiere
In locul unui body sau al unei bluze din matase, poarta o bustiera tip bandeau pe sub un blazer. Arata sic cu pantaloni cu talie inalta, lasand doar putina piele la vedere.

Sper ca v-a placut acest capitol si sper ca ma intelegeti si va dati seama cum este cu tezele si testele!Va pup si va iubesc!Bafta la teste si teze daca aveti!
Acest capitol este luat din diferite articole!

Facts about girlsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum