Coșuri

721 15 1
                                    

Hei!De cate ori vi s-a intamplat sa va apară cel mai urias cos si sa trebuiască sa va duceti la scoala/serviciu asa?Pai m-am gandit sa va ajut in legatura cu aceste cosuri cu aceste masti:

1.Masca cu iaurt
*Amestecati bine o lingura cu varf de iaurt si sucul de la un sfert de portocala. Intindeti amestecul pe fata cu degetele. Veti avea atat o senzatie de raceala, cat si de relaxare. Lasati timp de 5 minute si apoi clatiti. Daca va simtiti apatica, aceasta masca e perfecta pentru dvs.

2.Masca cu miere
*2 linguri de miere, 3 linguri de ulei de masline sau ulei mineral, un ou. Amestecati ingrediente cu atentie. Apoi adaugati un albus de ou. Inchideti amestecul intr-un recipient si agitati bine inainte de a aplica pe fata.

3.Masca exfolianta
*Albus de ou, faina de ovaz. Amestecati bine si masati cu miscari circulare. Apoi lasati albusul de oua sa se usuce. Clatiti cu apa clada. Faina de ovaz exfoliaza si face minuni pentru piele. Albusul de ou face pielea moale.

4.Masca cu castraveti
*O jumatate de castravete taiat bucati, 2 linguri de lapte praf, un albus de ou. Amestecati pana cand totul devine o pasta moale si aplicati cu miscari verticale pe fata si pe gat. Lasati timp de 30 de minute. Clatiti cu apa calda.
Daca nu aveti incredientele necesare sau nu puteați face aceste masti,folosiți niste duc de lămâie sau niste creme hidratante,care ar putea sa micșorare "monstrul de coș"....Sper ca v-am ajutat!Kisses!

Facts about girlsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum