sunoo

359 10 3
                                        

Yatağıma uzandım, peluşuma sarıldım. Netflix'te "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" adlı bir film izliyordum. Evde yalnızdım. Erkek arkadaşım Kim Sunoo bir idoldü. Çok sıkı bir programı var ve her zaman saat 1 veya 2'de geliyor.

Ben onu çok özledim. Sadece onu çok fena kucaklamak istiyorum. Ve özellikle onun... kakaolu tatlı öpücüklerini özlüyorum.

Tanrı neden bunu bana yapmak zorunda. Düşündüm. Telefonumun 'çıngırdatma' sesi çıkardığını duyduğumda çoktan uyumuştum.

Telefonumu alıp mesajı açtım ve arayan Sunoo'dandı. "Otoparktayım" yazıyordu.

Bunu okuduktan sonra yataktan atladım ve aşağı koştum ve Sunoo'nun eve girdiğini gördüm. Hemen yanına koştum ve ona sarılarak saldırdım. Bana sarıldı.

Bacaklarımı beline dolayarak,yatak odamıza taşıdı. Çantasını yere bırakırken beni yavaşça yatağa yatırdı.

"Koktuğunu biliyorum, hemen bir banyo yapacağım ve geleceğim, tamam mı?" somurtuyorum.

"Bana 10 dakika ver dışarı çıkacağım ve kucaklaşalıp seni öpeceğim" diye sordu doğrudan gözlerime bakarak.

"İyi" dedim kollarımı kavuştururken ve kaşlarımı çatarak ona baktım. Dudaklarımı öptü ve elinde havluyla banyoya koştu. Yanaklarım pembeye döndü.

Telefonumu aldım ve zamanlayıcıyı 10 dakikaya ayarladım.

ZAMAN ATLAMA

Kapının yavaşça açıldığını duydum ve ıslak saçlarını bir havluyla ovarken Sunoo'nun orada dikildiğini gördüm ve alarmım çaldı ve onu kapattım. O bana doğru yürüdü ve ıslak havluyu komodinin üzerine koydu ve yanıma uzandı ve üzerine bir battaniye örttü.

Kollarını belime sardı ve yüzünü boynumun arkasına yasladı ve bana bu sakinleştirici hissi verdi.

Yüzümü ona döndüm ve göz kapaklarının yarısının kapalı olduğunu gördüm. Yorgun olduğunu biliyordum. Yavaşça alnını, iki gözünü, burnunu ve dudaklarını gagaladım(öptüm).

Öpücüklerim sayesinde gözlerini orijinal boyutuna açtı. Belimden tuttu ve beni daha da kendine çekti. Eğilip beni öpmeye başladı. Yüzümü avuçlarken yavaşça ve yavaşça dudaklarını dudaklarıma değdirdi.

Dudakları o kadar yumuşaktı ki, bana tenini yumuşatmak için sürdüğü hindistancevizi yağı kremini hatırlattı. "Seni çok seviyorum" diye mırıldandı dudaklarıma doğru.

Ve gecenin geri kalanında ben ve Sunoo sıcak kucaklaşmaların keyfini çıkardık, birbirimize "seni seviyorum" dedik ve en önemlisi onun Tatlı kakao yağı öpücüğü için saatlerce bekledim.

ENHYPEN ONESHOTS〜(꒪꒳꒪)〜Where stories live. Discover now