Şimdi Hesaplaşma günü

1.4K 81 0
                                    

Çalışanları çıkaramadım işten , sadece artık benimdi. Dışarıda cadaloz ve amcam "bizim şirket noluyo " gibi güvenliği aşmaya çalıştılar ancak başaramadılar. Gözlüğümü taktım ve cadalozun annesinin fotoğraflarını aldım. Amcamgil bu kim der gibi bana baktılar .Gözlüğümü çıkarttım ve

-Bi sorun mu vardı Kenan bey ?

-Bunlar içeri girmek için diretiyor patron .

-Yazıklar olsun sana ! Amcana bunu da mı yapacaktın?

-Amcam olduğun yeni mi geliyor aklına ? Bu şirket babamın hem sizde babama ihanet ettiniz .Yalan mı ? Yalan desene! Bu şirket benim olduğu halde bana laf edip , kahrettiniz. Sıra bende ?

-Yapma canım böyle dedi cadaloz.

-Sana gelince , Kenan yangın söndürme tüpünü getir .

-Ne yapacaksın yapma canım dedi cadaloz.

Kenan tüpü getirdi ve ;

-Hatırlıyor musun ? Annemler ölünce bana ne yapmıştın? Annemin ve babamın giysilerini, fotoğraflarını yakmıştın. Ben avaz avaz yapma yenge diye bağırırken ağlarken sen yakıp birde gülmüştün bana .Sıra bende !

-Kenan , Mehveş 'ın kollarını tut .

Kenan kollarını tutu , fotoğrafları yere atıp yaktım. Mehveş " Yapmaaa Lütfennn yalvarırım " dedi ve agladi .Yangın söndürme tüpünü açıp ateşi söndürdüm. Herşey kül olmuştu .Mehveş acı içinde yere oturmuş ağlıyordu.

-Nasılmış ? Seninde annen öldü halimden anlarsın sandım ama hep ezdin Laflarına ! Yaktın ailemden kalan son eşyaları!

-Sana gelince amca asıl yazıklar sana olsun. Babam ölünce bu cadalozun lafını dinleyip ezdin , kırdin , dövdün ama yeterr!

-Şimdi hesaplaşma günü ! Kenan içeri alma bunları dedim ve içeri gittim .

Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now