İş Toplantısı

1.9K 92 4
                                    

Amcamgil reziliğinden sonra bugün Emre ile birlikte şirkete gidecektik.Beyaz gömlek,siyah kalem etek giydim.Hazırlandık ve şirkete gittik.Kahvaltı yaptık ve toplantıya girdik.


-Biliyorsunuz ki bu proje konumuz 'Siyah 'ın bizde çağrıştıkları adlı bir dergi oluşturmak '.Bu dergide siyahla ilgili her nesne her şey önde olacak.dedi Sami bey.


-Bukadar kolaymı yani dedim.

Herkes bana nah kolay der gibi bakıyordu.Ama haklıydım bana göre kolay.


-Peki ozman hanfendi ozman siyahın çağrıştıklarını anlatın bize dedi Pelin hanım.


-Peki dedim ve konuşmaya başladım.Siyah belki bir kırmızı gibi aşk rengi değildir.Ama aşk acısını ,temsil eder bazen.Bazen bir kör insanın içinde yaşadığı hüzünü,bazen annelerimizin asillik diye aldığı kanepeleri.Bazen bayanları temsil eder, genelde siyah bayanları şık ve sade gösterir.Birde erkeklerin giydiği siyah takım elbise vardır.Ve bu her erkeği yakışıklı gösterir.Siyah bazen acıyı,ayrılığı,hüznü temsil eder.Siyah aslında insanın kendi içinde yaşattıklarıdır.Birde siyah gökyüzüne bakıp dilek tutmayı da sayarsak tam olur .


Bunu dedim ve herkes şaşkınca bana baktı.Napabilirim ilk işim sanırım kötü söledim of ya derken birden herkes beni alkışladı.


-Düşünceniz çok güzel bayan,bunu yazı tanıtımı olarak alacağız.Ayreten çok geniş hayal gücünüz var .Biraz çalışırsak sizinle herşeyi başarırız.dedi Sami bey.


-Tabiki sonuçta kimin eşiyim dedim .ve gülümsedim.

Emre gurulandı.Ama hakkediyor,sonuçta evlendiğimizden beri herşeyime saygı duyuyor.Ve yanımda,ve kanepede yatıyor sürekli.



Zoraki EvlilikWhere stories live. Discover now