Defol Git İstediğin Aşkını Yaşa !!

1.5K 78 0
                                    

Projeyi en güzel şekilde bitirdik ve gönderdik .1,5 hafta sonra belli olur.İşallah kazanırız. Filmin son sahnesi çekilecekti bugün .Gittim ve rol icabı el ele yürüyüp iltifat ettik .Emre çıktı karşımıza ohaa !

-Demek neden geciktigin belli oldu .Ben sana güvenip kalbimi açtım senin yaptığına bak ! Yazıklar olsun .

-Emre yanlış anladın herseyi anlatabilirim.

-Neyi anlatacaksın yanındaki piç ile nasıl zaman geçirdiğini mi ? Beni nasıl aptal yerine koyduğunu mu ? Yaptığın oruspulugu mu ?

-Emre wallahi anlatabilirim .Nolur böyle düşünme .

Emre arabasına bindi ve son gaz gitti.Ben hıçkırarak ağladım .Emre 'yi kaybettim. Son çekimler bitti ve paramı aldım .Kaynanamın verdiği parayi da alıp arabayı aldım .Ama bir süre saklayacağım. Eve geldiğimde Emre yoktu .

Emre ' nin Ağzından

Ben ona herseyimi adamıştım. Bu yaptığı çok zoruma gidiyor. Onun yanından ayrıldım ve bi bara gittim .İçebildigim kadar içtim .Sanki kalbim sökülüyor, nefes alamıyorum. Hayatla mücadelemde salaklıgımdan kaybettiğim günlerden biri .

-Ne arıyorsun burda dedi Kankam Murat .

-Sus bu gece içeceğim.

-Gel hadi evine bırakayım seni .

-Yok bırak Murat ben burda iyiyim .

Murat beni zorla eve bıraktı .Geldigimde Gökçe bir köşeye pısmış ağlıyor ve kafasını duvardan Duvara vuruyordu .Kolundan tutum ve yerden kaldırdım .Hemen bana sarıldı , itekledim. Ve yüzüme ağlayarak baktı .

-Git ! Yüzüme öyle bakma defol git ! Ben seni ağlamana dayanamam, yüzüme bakmadan öylece git !

-Emre açıklamama izin ver lütfen .

-Giderken söylenecek şey bulmazlar insanlar. Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma defol git ! Her aşk biter sen de git!

-Ama ben doyamadım sana .Kokunu yeterince çekemedim içine .Nasıl duracağım ben Sensiz ? Yalan bile olsa " kal gitme " de.

-Biteceği belliydi ilk baştan .Saçmalıktı bizimkisi .Bu sözleri de bana değil o piç herife söyle .Haydi git ve daha gelme .Hem niye ağlıyorsun? Sen mahfettin bizi , gelecegimzi. Beni bu aşkın yükünden kurtardıgın için çok sağol ama şimdi defol git .

-Emre lütfen bir kere dinle .

Kapıyı gösterdim ve bağırarak " Defoll git , istediğin aşkını yaşa " dedim . Ağlayarak evden çıktı , gözlerime çok hüzünlü baktı .Bu çok canımı yaktı .

Zoraki EvlilikTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang