Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
yeonyeonjun beomgyu hamile dedim size
4.809 beğeni 5.839 yorum
a: YA YAPMAYIN SUNU ETIK DEĞİL
sooobin: keske ilk beni sikseydi gangjae -yeonyeonjun: o kim bi dkk o kim ya -sooobin : sevgilisi işte 🤭🤭
p: kac aylık
j: KORKUYORUM
beoomchoi: doğru bilgi
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
beoomchoi my love will never die
1.839 beğeni 3.893 yorum
yeonyeonjun kim busik
a: 10/10
taee: öldu bile guno
l: cok tassakli agliycam jungkooka benziyor 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 -yeonyeonjun sende baslama
beomgyu - yeonjun
yeonjun kim bu sik
beomgyu kim
yeonjun iste attığın kisi
beomgyu kocam (görüldü.)
____ beomgyu cok da fazla takıntılı değildim bu karaktere ama Yeonjun abartınca bende abartmak istedim. nasıl oldu da iki günde bana iyi davranmaya başlamışlardı anlayamıyordum. kantinde tek başıma oturuyordum. karşı masada da jeongin, felix, minho, yeji ve heeseung oturuyordu. telefona bakmaya devam ederken biri sandalye çekip olduğum masaya oturmuştu. "hayır soobin derdini dinlemiycem." "kim bu sik." kafamı kaldırdım ve boş boş yüzüne bakmaya başladım. "kocam." "kocan mıyım gerçekten?" "değilsin Yeonjun." "tm." okulun korkunç zorbası yeonjun'dan trip yemekte ayrı koyuyordu.
hiç tepki vermeden sessizce otururken bir kız masamıza oturdu. uzun boylu manken gibiydi. Yeonjun'un omuzlarından tuttu ve "selam." diyerek seslendi.
kim busik.
"Lisa ne işin var?" "sürpriz." ikisi birlikte konuşmaya dalmıştı. sıkılmaya başlarken Yeji bir anda yanımıza geldi. "okula yeni öğrenci gelmiş tas amina koyim çocuğu görünce geri hetero oldum." gülmeye başladım. yeji gözlerini portletti. "geliyor amk." uzun boylu biri geliyordu.
"sikeyim Eunwoo..." sessizce mırıldandım. eski sevgilim eunwoo.
herkesin gözü ondaydı. onunla geçmişim olmasa bende bakardım ne yalan söyliyim beni görürse kesin uğraşırdı. kantine doğru yaklaşınca "tuvaletim geldi gidiyim ben." diye seslendim.
tam giderken Eunwoo seslendi. "anca kaç beomgyu."
"kaçıyorum zaten." hızlıca lavaboya gittim.
Ardından kapıdan içeri yeonjun girdi sinirliydi. "kim bu beomgyu?" "şimdi şöyle ki..." "Sana bu kim diyorum. Aptal gibi susma artık!" neden sinirliydi? "sinirlenmene gerek yok" "o zaman sikeyim kim bu?" "eski sevgilim biraz fazla yavşak, şakacı saka yapsa kusarsın o derece." "hâla hoşlanıyor musun ondan?" "kocam var ya benim." sadece gerginliği bozmak bunu söylemiştim. "SİKEYİM KOCANI DA APTAL APTAL ŞEYLER SÖYLEME! DÜZGÜNCE CEVAP VERMEYİ BİLMİYOR MUSUN? " yüzüme korkunçca bağırmaya başlamıştı. "ne..." "ben özür dilerim." neden bu kadar dengesizdi. fark etmeden gözümden yaşlar dökülmeye başlamıştı. hemen arkama dönüp silmeye çalıştım. "ağlama." "ağlatma o zaman yeonjun." hızlıca lavabodan çıkıp oturduğum masaya tekrar gittim.
arkamdan Yeonjun geldi fakat minholarin oturduğu masaya gitmişti ona rağmen gözleri benim masamdaydi. telefona girdim tekrardan. yine biri gelmişti masama. "yürü git." "ayıp oluyor mk." kafanı kaldırdığımda kim olucak eunwoo uğraşıyor işte piç ya. yeonjun ve diğerleri bizim masaya bakıyordu. muhtemelen böyle bir taşın nasi ucube Beomgyu'nun yanına gittiğini sorguluyolardı.
"niye geldin?" "arkadaşım yok başka nereye oturayım ?" "hepsi şuan sana bakıyor elini sallasan ellisi gelir." "üşendim." "TASSAK MI GEÇİYORSUN?" sesim fazla mi sesli çıkmıştı? "AYNEN TAŞŞAK GEÇİYORUM BEOMGYU HAZRETLERİ." bu niye sesli konuşuyor şimdi. "SİKTİR GIT EUNWOO." "ÖPÜCÜK VER GİDİYİM." Yeonjun çok sert bir şekilde kafasını bize çevirmişti. "YARRAMI YE." "YERIM." "TAMAM HADİ GIT." "GIDIYORUM." arkasından el salladım. "sikik..." tam olarak onu anlatıyordu. tekrardan telefona girecekken bu sefer yine Yeonjun gelmişti. "konuşabilir miyiz?" "hayır." "evet." hızlıca elimi tuttu ve arka bahçeye götürmeye başladı.
sırtımı duvara yasladı. "Beomgyu ondan uzak duramaz mısın?" "kimden? Eunwoo'dan mı?" "evet." "neden ki?" "bilmiyorum içten içe onunla yakın olmanı istemiyorum."
yeonjun evin yanıyor oğlum.
"uzak dururum yeonjun." "teşekkür ederim." bir anda elleri belimi bulmuş bana sıkıca sarılmaya başlamıştı. kalbim... kalbim çok değişik atmaya başlamıştı.
_______ user73283738 yeonjun bir anda beomgyu'nun elinden tutup arka bahçeye götürdü ayıp olmasın diye bahçede naptiklarina bakmadım net sikistiler.
7.799 beğeni 10.883 yorum
a: bugün Beomu kiskandi çok şirinfiler aglicam
p: babalarim
w: enemy to lovers
chaneunwooo: beomgyu aslanım evin yanıyor -beoomchoi: ben yakcam şimdi senin evini
yeonyeonjun: baya kafada kurmus bu
____ sarmıyor bu fic ya neyse bende 0 okunma hyunlix ficime gidiyorum bb.