...PATRONİÇEM .........5 BÖLÜM......

3.7K 179 0
                                    

......PATRONİÇEM .........5 BÖLÜM......

Derin okyanuslara dalar gibi, kızın belinden kavrayıp inadına öpüşünü sürdüren Alonzo, yetkiyi eline almıştı. Carmine, kendini hücreye kapatılmış esir gibi hissetti, mücadele verdikçe biraz daha içeri çekiliyordu. Tutkuyla, hırsın karıştığı soluklar birbirinin içine daldı. Öpücüğüne karşılık vermeyen genç kız ağzını her açtığında Alonzo'nun daha ileriye gitmesine neden oluyordu.

Şömineden salonun ortasına kadar kızı öperek ilerleten Alonzo, kollarına geçirilen tırnaklara karşı daha baskın davranarak kendine yapıştırdı. Carmine, şehvet dolu okyanustan kurtulmak için çizmeyle tekme savurunca bacağına Alonzo, acı feryat kopardı. Saniyeler içinde kıvrılarak ayaküstünde acı çeken deve Carmine, öpülen dudaklarını silerken baktı. ''Bir daha sakın denemeye kalkışma! Yoksa sonun fena olur.''

'' Elime geçen ilk fırsatta deneyeceğim.'' Diyerek karşılık Alonzo, öfkeyle başını döndürdü. Kibir yüklenmiş dudakların tebessümle kıvrıldığını görünce elleriyle dizine yaslandı. Carmine'nin lanet tekmesi tam kasıklarına yaralı bölgesine inmişti. Duyduğu acıya dayanmak için dudağını ısıran Alonzo,'' Bir daha ki denememde bundan daha fazlasını vereceğim.'' Diyerek üste çıktı.

Adamın son sözüyle tepesi atan Carmine,'' En fazla canını verirsin. Eğer bir daha beni öpmeye kalkışırsan, yeminle bombayı düşünmeden patlatırım. ''Dedi.

''Karlı çıkacağıma eminim.'' Diyerek yerden doğrulan Alonzo, dağılmış bornozunu düzeltmedi. Kıza inat şöminenin yanında ki koltuğa geçtiğinde gözlerini kapatmış vücuduna inen darbelerin acısının geçmesini bekliyordu.

''Klasiklerimin arasına bile giremezsin.'' Diyerek inatlaşan Carmine'nin yanakları alev alev olup yandı. Hiç öpülmeyen bir hazine gibi sakladığı dudaklarının tadına lanet olası bir dev bakmıştı. Düşüncesi bile berbattı fakat tatmıştı işte.'' Daha da ilerisine gidersen başına gelecekleri tahmin bile edemezsin....''

'' Evet gideceğim.'' Diyerek kızın sözünü kesen Alonzo, alayla gülerek başını döndürdü.'' Üstelik benimle beraber geleceksin güzelim. ''

''Seni adi piç kurusu bana güzelim demeyi kesmezsen yeminle seni boğarım. Dokunamazsın bana anladın mı dokunamazsın! Ne sen, ne bir başkası! Asla ama asla senin ayağına gidecek kadar, şerefsiz kadın olmayacağım.'' Diyerek haykırdı Carmine. Eline geçen koltuğun yastığını hışımla devin kafasına fırlattığında dişlerinin arasından tükürükler sıçradı.

Alonzo, sinirle yerinden sıçradı. Kıza inadına karşı üzerine yürüyerek tam önüne geçince kibir yüklü vadilerle buluştu. '' Benim adım Carmine Eldon. Bu ismi iyi ezberle gerekirse hafızana kazı. Bir gün gelecek seni öldürmekten daha beterini yapacağım. '' Diyerek sinirle gözyaşlarını tutan Carmine titriyordu. '' Bana ve sevgilime yaptığın işkencenin kat be kat daha fazlasını sana yaşatacağım.''

Öfke yüklenmiş gözlerle kızın kolunu tutarak yüzüne yaklaştıran Alonzo'' Çok korkuttun beni. Bak tir tir titriyorum Carmine Eldon. Nasıl şimdi yalvarma mı bekliyorsun? Ha yalvarayım mı sana güzelim? Ya da af mı dileyim! Dur istersen bir öpücük daha mı vereyim.'' Diye homurdanınca Carmine, elini havaya kaldırıp yüzüne okkalı bir tokat indirdi.

Tokatın şiddetiyle Alonzo'nun yüzü yana hızla döndüğü an genç kız korkuyla yerinde irkildi. Usul usul yüzüne dönen vahşi bakışlar önce içine oradan da kalbine nüfuz ederek titretmişti kalbini. Alonzo, morarmış yüzüne inen son darbeye katlanamadı ve acımasızca kızın kolundan tuttuğu gibi kanepeye doğru itti. Carmine, ardı ardına geri basarak kanepenin üzerine pat diye düştüğünde '' Şimdi yatıp uyuyorsun. Yarın senden ve şu lanet hırçınlığından kurtulacağım. ''Diyerek bağıran dev sinirle koridora adım atmıştı.

PATRONİÇEMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin