hoofdstuk 13

277 20 1
                                    

Newt
"Dan doen we dat toch, dan kan je hier blijven bij mij". Ze schudden nee"Newt je begrijpt het niet, als ik ik mijn geheugen kwijt raak dan kan ik me jouw ook niet herinneren". Ik probeerde haar over te halen "maar anders ben ik je helemaal kwijt". Ze keek me aan en het enige wat ze zij was "oké"

Alby
Newt vertelde me alles wat Melina had gezegt. We bedachte een plan. Melina zit in de hoeve, dus ik riep de rest bij een "De mensen die ons hier hebben gezet gaven Melina een keuze, het doolhof in gaan en nooit meer terug komen of haar geheugen wissen met een deze injectie. Als ze hier blijf en haar geheugen niet wist dan zullen ze de grievers overdag los laten. We geven haar nieuwe start, ik breng haar straks naar de box en wis haar geheugen. We moeten alles precies het zelfde doen dan zal Melina niet veranderen" iedereen knikte. Ik haal de Melina open bracht haar naar de box, wiste haar geheugen en ging weer weg.

Nina
Nu is mijn kans ik kan alles veranderen. Haar hele persoonlijkheid, ze is dan in mijn macht...

Ik werd wakker, ik zag allemaal mensen staan waar tussen een meisje. Een blonde jongen wou naar me toe komen, maar werd aan de kant gebeukt door een andre jongen.
Hij sprong in de box en zij "dag een groentje". Ik wert uit de box gehaald,door  het meisje ze leek me vriendlijk "hoi ik ben nina een van de bouwers"zij ze. Ik hoofd achter me rug de jongen tegen een man praten "ze hebben alles veranderd, ik had Melina uit de box moeten halen, niet nina!". Melina? Dacht ik bij me zelf

Newt
Ze hebben alles veranderd, Melina en ik....ze weet geen eens wie ik ben.

I will save youKde žijí příběhy. Začni objevovat