hoofdstuk 6

430 27 3
                                    

Minho
Het doet me pijn om Newt zo te zien
Hij zat de hele nacht naar de poort te staaren, alsof hij dacht dat Melina op magische wijzen door de gesloten poort zou lopen

Newt
Ik...ik wil gewoon dat ze terug komt al weet ik dat dat niet zal gebeuren, ik ben haar kwijt. Ik hoor de poort open gaan en ren er meteen naar toe, maar ze is er niet. Ik keer en loop weg... "Newt...Newt" ik kijk om en zie Melina strompelend aankomen. Ik ren naar haar toe en neem haar in mijn armen. Met een zachte stem zij ze tegen mij "Newt er is een uitweg"
Ze sloot haar ogen, maar toch was ik blij ze leeft nog...

Melina
Ik werd werd weer wakker in de hoeve. Ik keek opzij en zag Newt hij glimlachte naar me, maar ik lachte niet terug. Ik was drepisief, ik was bang."kun je je nog iets herinneren" vroeg Newt. "Wel wat maar niet alles". Newt keek me vragend aan
"Er is een uitweg, ik kan me jammer genoeg niet herinneren in welke sectie". Newt keek naar Clint en knikte "die monsters, ze waren zo eng, ik....ik was zo bang ik dacht dat ik je nooit meer zou zien, dat ik je kwijd was, voor eeuwig.

Minho
Clint kwam aan rennen en zij dat Newt me wou spreken. Ik ging met hem mee naar de hoeve. Ik zag dat Melina wakker was, maar ze keek niet blij. "Er is een uitgang, maar we weten niet in welke sectie" zij Newt tegen me. Ik keek naar Melina, maar ze zij niks. Opeens hoorde ik het alarm van de box, dus dat betekend een nieuw groendje. Melina keek op en rende met ons mee naar de box.

Melina
Gally springt en zegt tegen het nieuwe meisje "dag een groentje, de zon straalt al". Het was weer een meisje, niet enige meer. " Mel leid jij de nieuwe rond "vroeg Newt. Ik knikte

Een meisje kwam naar me toen en zij "hoi ik Melina maar je mag me ook Mel noemen, ik leid je rond vandaag."ik hoef geen rondleiding van jouw"
Ik draaide me om en liep weg. Ik zat niet echt op te letten en liep tegen een van de jongens aan, ik viel.hij stak zijn hand uit en zij lachend "hoi ik ben Gally de leider van de bouwers". Ik verdaalde in zijn groene ogen en zij "ik...ik ben Nina"

I will save youTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang