Cunoaşterea

452 19 3
                                    

O lume intreagă de suflete pierdute ce seamănă intre ele insă, mentalitățile sunt total diferite. O lume plină de umpluturi, nimicuri. Pe lângă toate acestea apare si forța aceea mistică, supranaturală pe care toți ne-o dorim. O forță in care credem, existăm, o visăm cu ochii deschişi.
Aşa se face că eu, Katherine Belle ma aflu pe punctul de a intra in noul oraş in care viața mea va fi cu totul diferită, deoarece schimbarea bătea deja de mult la uşă.
O nouă universitate, o nouă casă, noi prieteni sau mai bine zis oameni străini, noi vecini şi alte lucruri, unele mai bizare decât altele.
Cât despre mine nu pot scrie zece romane, ci simplu si la obiect. Sunt doar o adolescentă de 18 ani, care de curând, din cauza divorțului părinților mei, am ajuns să locuiesc cu fratele meu de 27 de ani, Richard Belle. Ştiu, ştiu, ştiu, ciudat nume nu? Nu mă luați pe mine la răspundere. A, un lucru important pe care nu vi l-am spus: sunt scriitoare. Deşi, pare nefiresc ador sa mă joc cu literele pe foile moi ale jurnalului meu, ce aşteaptă mereu câte o poveste nouă, interesantă, plină de aventuri şi primejdii. Să fie oare o poveste a vampirilor si a nemuriri simple?

Aud glasul nopțiiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz