#2 ~ Give Number

24 1 0
                                    

Oscars perspektiv
Jag sätter mig bredvid mitt mål. Vad hon nu än hete, typ något på A. Anton hade rätt, jag behöver sjunga såna där namn ramsor. Hon ger mig en blick som typ säger "What The fack do you want?" Jag brukar få den blicken ganska ofta när jag träffar någon som inte gillar mig. Typ tjejer jag låtit landa på marken istället för atth fånga dom. Men en del av dom gillar mig fortfarande.
"Oscar, can you tell me how I calculate the area of ​​a triangle" Frågar Kristina och väcker mig ur mina tankar. Med tanke på att jag går på gymnasiet borde jag veta deta men det gör jag inte.
"If you don't know that I don't think you should be a teacher" Säger jag kaxigt. Hon söker och frågar någon annan eftersom hon vet att jag inte kommer svara på frågan. Dom flesta lärarna har redan get upp och ställer aldrig frågor till mig.
"So, what are you going to do to day?" Viskar jag till mitt mål. Jag måste ta reda på vad hon heter.
"I gonna meet my boyfriend" Säger hon med betoning på boyfriend så jag ska fatta att hon inte är intresserad.
"Can you help me with this" Frågar jag och vissar henne ett random tal. Hon tar upp sin bok. Jag tar chansen att ta reda på vad hon heter genom att titta på boken. I namn rutan står det Alice fint skrivet eller så är det jag som skriver konstigt.
"Please?" Säger jag lite försiktigt så jag ska värka mer som en vän. Hon suckar innan hon skickar över sitt skriv häfte. Jag bläddrar upp till det tal jag losas behöva hjälp med och skriver av det. Samtidigt passar jag på att skriva mitt nummer på framsidan av boken. Klart. Hur enkelt som helst.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 29, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Day And NightWhere stories live. Discover now