#1 ~ Bet

45 5 2
                                    

Om ni vill föreställa er huvud personerna själva så ignorera bara bilderna.
Oscars perspektiv
"Ey, Bro" Ropar Anton från rök rutan till mig. Jag går lugnt fram till honom.
"Whats up man?" Frågar jag och ger Anton en bro kram. (ni vet när man krams och slår varandra på ryggen)
"Not so much, I have a bet going on. Can I count on you?" Frågar han.
"Sounds good. Who is the target?" Frågar jag honom. Vi brukar ofta slå vad om vem som först kan få en tjej att falla. Aså vem som först kan få en tjej att typ älska en.
"I'm thinking me a girl name Alice. She is not super sexy but she is okey. And best of all, she has a boyfriend" Säger han. Om tjejen har en pojkvän är det ändå roligare. För då kan vi ju få se en liten teater eller två här i skolan. Men vem fan är Alice?
"Just a question, who is Alice?" Frågar jag Anton.
"Serious? She is in all your classes exept 3. I think you hade to do those name songs."Säger Anton och skrattar innan det ringer in och han sticker iväg till sin första lektion. Jag själv går åt andra hållet eftersom mim första lektion är i A huset och hans i E huset. Jag bryr mig inte om att skynda mig. Lärarna vet ändå att jag kommer vara sen som alltid. Det ända dom kommer orka göra är att säga att jag är sen. Det finns ingen lärare som orkar sitta med mig på kvarsittnings timmarna. Om dom äns får dit mig.
"You are late" Säger Kristina, vår matte lärare, när jag kommer in i klassrummet. Jag skiter i henne och söker igenom klassen efter tjejen som heter Alice. På vägen hit tittade jag på alla klassfoton för att ta reda på vem Alice är. Hon är ganska lätt att hitta. Anton hade rätt. Hon är ganska normal. Inget speciellt precis.
Jag gör som jag alltid gör. Istället för att sätta mig där jag brukar sätter jag måste mig bredvid mitt mål. Sen är jag lite trevlig, änvänder min charm och kanske tafsar lite lät. Enkelt.

Day And NightWhere stories live. Discover now