2.Morgana's Plans

245 17 2
                                    

La finalul consiliului, Sir James se retrage in cel mai discret mod posibil si paraseste castelul imbacat intr-o pelerina neagra si acoperindu-si capul cu gluga pentru a nu fi recunoscut. Se strecoara prin padurea intunecata pana cand ajunge la gura unei pesteri ignorata de multi din gaura legendelor si paseste inauntrul acesteia. Intrarea este intunecata, si abia dupa vreo 50 de pasi incep sa se vada tortele asezate pe peretii pesterii si in capatul tunelului centru pesterii este amenajat ca o sala a tronului, torte cu flacari albastre , cinci monstri negri ce pareau a fi jumatate oameni si jumatate dragoni pazind un tron de argint si catifea, un candelabru de cristal care reflecta lumina tortelor in toata sala si pe tron, asemenea unei regine se afla chiar ea, Morgana. Era frumoasa, si multumita vrajilor sale inca se asemana cu o fecioara. Buclele sale lungi si negre i se revarsau pe pielea alba ca de portlean, ochii albastri ca de gheata il privea patrunzator pe care tocmai intrase si hainele sale erau asemeni unei printese, era imbracata in albastru si auriu, si arata de parca se pregatea sa cucereasca lumea, ceea ce isi si dorea.


-Regina a Noptii si a Lumii, preamarita Morgana, mostemitoare de drept a Camelot, regret sa vin cu vesti proaste.


In acel moment omul inghetase deoarece frumoasa dar intimidanta femeie se ridicase de pe tron si se indreptase catre acesta privindu-l fix in ochi, ca si cum i-ar putea vedea sufletul, ca si cum i l-ar umple de raceala si intuneric doar cu o singura privire.


-Atunci spune-mi, si bine ca m-ai anuntat

-Asa cum mi-ati poruncit, am incercat sa provoc mai multa confuzie, dar s-a intors Sir Kay, si il vor incorona intr-o saptamana ca rege. Iar bastardul sau vrea sa caute copilul lui Arthur, au aflat de ceea ce ati facut.


Vestea nu o speriase pe Morgana, ci din contra o amuzase, si pe buzele ei rosii se formase un zambet rautacios, semn ca in mintea ei intunecata se formau noi planuri.


-Lasa-l pe Kay sa se joace de-a regele si pe Michael sa caute un rege, chiar daca gaseste copilul, Camelot nu va avea un rege. Vino dupa mine James, avem o incoronare de planuit.


Dupa acele vorbe Morgana si James impreuna cu doi dintru acei monstri au inceput sa mearga pe coridoarele intunecare ale pesterii cu o singura torta si se tineau toti dupa Morgana, deoarce doar regina intunecata le cunoastea, si ajung intr-o camera unde se aflau multe carti de vraji si poti, si alege o sticla in care se afla un lichid transparent si i-l inmaneaza lui Jamea spunandu-i cateva vorbe la ureche dupa care s-a intors in centrul pesterii si l-a trimis pe James inapoi la castel.

Princess of CamelotWhere stories live. Discover now