BENİ AFFEDEBİLECEK MİSİN?

42.1K 1.6K 110
                                    

İYİ OKUMALAR CANLARIM BEĞENİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Genç kadın korkuyla yattığı yataktan kalktı karşısında ona nefretle bakan kocasına döndürdü yüzünü.

Bir an düşündü içinden o ne yapmıştı ki ? kocasını bu kadar sinirlendirecek?

 Kadim daha da yaklaştı karısına, artık gözlerindeki öfke daha da belirginleşmişti. Ve bu öfke gerçekten can yakacağa benziyordu.

'' sen kimsin ki benim annemin üzerine yürüyorsun''

Genç kadının gözlerle şaşkınlıkla açıldı. O böyle bir şey yapmamıştı ki bu da nereden çıkmıştı.

Genç kadın kendini savunmak istiyordu' ben böyle bir şey yapmadım' demek istiyordu ama ağzını açıp tek kelime dair edemedi. Çünkü karşısında ona böylesine öfkeyle bakan adamdan hem korkuyor hem de çekiniyordu.

  Kadim, Şilanın kolunu sıkıca tutup çekmeye başladı. Zaten rahatsız olan genç kadının canı bu defa daha da yanmaya başladı.

'' demek sana geldiğin yerde terbiye vermemişler ama merak etme ben sana öğreticem''

Genç kadın yapmadığı bir şeyden dolayı duyduğu bu sözlere daha fazla dayanamayıp konuştu:

''ben terbiyeme laf ettirecek bir şey yapmadım''

Duyduğu bu sözler genç adamı daha da sinirlendirmeye yetmişti. Şilan ise yüzüne inen  sert tokat ile birkaç adım sendeledi. Tam kendine gelmişti ki yüzüne inen ikinci tokatla yere yığıldı.

 Genç kadın ağzından süzülen kandan habersiz hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Onların sesini duyan Yusuf ağa ve Behiye hanım  hızla onların olduğu odaya geldi. Yerde ağzı kan içinde ağlayan gelini görünce kadime döndü:

''kadim sen kafayı mı yedin''

Kadim ise yaptığının farkına varmış pişmanlıkla karısına bakıyordu. Yusuf ağa yerdeki gelininin yanına çömeldi ama genç kadın bayılmıştı. Onun bayılması Yusuf ağayı daha da korkuttu.

''kadim çabuk al karını hastaneye götür''

Kadim korkuyla yerde yatan karısını kucağına alıp odadan hızlıca çıktı. Merdivenleri hızlıca inerek  şoförüne seslendi. Şilan ile arabanın arkasına oturan kadim şoförüne hastaneye gitmesini söyledi.

 Kadim artık daha da korkmaya başlamıştı. Kucağında baygın yatan bu kadının bu halde olmasının tek nedeni oydu. 

Hastaneye varan kadim kucağına aldığı karısını hızla acil odasına götürdü. Hemşirelerin onu  dışarı çıkarmak istemeleri üzerine istemeden  de olsa dışarıya çıktı.

Genç adam yıllar sonra bir kadın için fazlasıyla endişelenmişti. Ve ilk defa yaptığı bu salaklık için fazlasıyla pişmanlık yaşıyordu. Şimdi nasıl bakacaktı o kadının yüzüne , ki aslında düşündüğünde bu zamana kadar doğru düzgün muhabbet ettikleri bir bir yüzlerine baktıkları da söylenemezdi. Ama artık kendini affettirmeliydi. Çünkü Şilan mutlu olmayı hak ediyordu. Evet belki vıcık vıcık bir aşkları olmayacaktı ama en azından normal çiftler gibi muhabbet etmeyi deneyecekti. Tabi eğer Şilan onu affederse.

  Kadim, düşünceler içinde kaybolurken doktorun sesiyle kendine geldi:

'' kadim bey sizin ile odamda görüşeyim''

Kadimin ise ağzından çıkan ilk cümle ise Şilan olmuştu.

''Şilan iyi mi?''

'' Şilan hanıma ilaç verdik biraz dinlensin diye uyuyor şu an. Ben sizin ile biraz konuşmak istiyorum''

Bir Töre MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin