♥~O Moarte Suspectă ? ~♥Chapter 11~

1.3K 73 2
                                    

||Merseliel P.O.V||

"Sirius! Ne apropiem?"

Acesta a scos capul pe fereastra de la trasura, acesta privind atent sa asezat la locul sau. "Domnule mai avem putin, ajungem imediat." A spus privind spre podea. Acesta se gandea la ceva anume, dar nu am idee la ce, il vedeam, era ingandurat si ceva il tulbura. Era ceva ce nu imi spunea, ceva ce se poate sa fi scris pe acel bilet, dar ce anume..

"Sirius!."L-am strigat din nou, acesta ridicandu-si privirea, se uita in ochii mei, asteptand sa continui. "Ceva se intampla cu tine, spune-mi ce?". Strangea tare pumnii, privea podeau trasuri, dar nu spunea nici un cuvant. De parca ii era frica sa spuna ce se petrece cu el. Sau ce sa intampla, poate ca nu a patit el nimic, poate doar un gand nu ii da pace. "Sirius, sigur esti bine? Daca totul este din vina acelui bilet, spune-mi, stiu ca este ciudat..dar trebuie sa aflam ce se petrece."

"Domnule..." A fost intrerupt cand trasura sa oprit brusc, amandoi s-au dat jos privind. Era un castel vechi, dar intretinut. Usa din lemn de stejar s-a deschis, o persoana le-a facut semn sa se apropie, sa  paseasca in castel. Merseliel a intrat primul urmat de Sirius, amandoi si-au dat hainele jos pasind in continuare spre o alta camera. Pe fiecare perete era un tablou, cu diferite persoane, Sirius le privea uimit.."Domnule acela sunteti dumneavoastra?" A intrebat acesta oprindu-se in mijolcul drumului. Merseliel sa oprit langa Sirius privind tabloul care era luminat de lumina daruita de lumanari. "Da eu sunt acela Sirius, impreuna cu parinti mei.." M-am oprit cand am auzit niste pasi, o persoana se apropia de noi..mi-am intors privirea."

"Merseliel, imi pare bine ca ai venit. Te-am asteptat." Persoana care venea spre mine l-a privit pe Sirius..care era in saptele meu."Cine este..." L-am intrerupt.."El este Sirius ajutorul meu." 

"Ajutor?" Nu credeam ca o sa a-i nevoie de un ajutor, frate drag te-ai schimbat mult. Nu mai esti aceea persoana sadica, rece, cu inima de gheata precum erai in trecut."

"Nu m-am schimbat deloc Darken, sunt tot acelas care a fost acum "1000" de ani, nu m-am schimbat deloc, dar tu, se pare ca vremea isi lasa amprenta peste tine, trupul tau nu mai este la fel de puternic, nu mai este precum erai. Acel ucigasi cu sange rece, nepasator, care nu ii era frica de nimic."

"Puterea imi slabeste, dar modul de gandire nu se schimba. Am tot incercat sa ma opresc din a ma hrani cu oamenii, dar se pare ca sangele animal imi slabeste corpul."

"Am observat, deci cum sa intamplat?"

"Pai, se pare ca a fost ucis, de cine nu avem habar, se poate sa fie alti vampiri, sau poate varcolaci, care nu ne au la suflet."

"Vreau sa ii vad coprul."

"Sigur, urmeazama frate drag."

||No One P.O.V||

Merseliel impreuna cu Sirius il urmareau pe Darken spre camera, acestia treceau pe langa diferite usi, care era unchise, defapt se pare ca nu au mai fost deschide de foarte mult timp. O parte a castelului era intunecata, nici o lumina nu invada intunercul care acapara jumatate din castel. Darken se oprise in fata unei usi aproape deschise, le-a facut semn celor doi sa intre, cei doi pasind in camera observau un corp intr-un cosciug, acestia s-au apropiat de el privind persoana care era in interior.

"Tatal meu a murit? Nu se poate..."Merseliel a inceput sa priveasca persoana fara viata care era in interiorul cosciugului. A examinat trupul, dar nu parea sa aibe vreo urma de lupta..era foarte ciudat..Sirius s-a apropiat de Merseliel soptindu-i ceva anume la ureche..Acesta a aprobat fara a ezita.

"Deci Darken ce spui sa ne retragem intr-un loc mai linistit unde sa putem discuta.."A intrebat acesta apropiindu-se de fratele sau.

"Desigur Merseliel, sa mergem in biblioteca, acolo este un loc perfect."

Cei doi parasisera camera, lasandu-l pe baiatul cu parul argintiu singur. Acestia nu si-au reporsat nimic, erau foarte tacuti, doar mergeau in continuare spre biblioteca. Darken a inaintat deschizand usa, Merseliel s-a oprit in loc privind speriat, ceva nu era in regula cu el. Darken s-a apropiat de el atingandu-i umarul, privirea lui fixata spre camera in care urma sa intre. Privirea lui s-a mutat spre chipul fratelui sau care statea langa el, acesta privindu-si ruda de sange. Merseliel a intaintat spre biblioteca, urmat de Darken care a inchis usa in spatele sau, camera era luminata de flacara emanata de focul care ardea in semnineu. Merseliel se uita nepasator, nu dorea a isi aminti ceva anume, unele lucrurile pentru el doreau sa nu mai fie deschise. Sa nu si-le mai aminteasca deloc, dorea sa uite tot ceea ce sa petrecut in acest castel. Fratele acestuia sa asezat pe unul dintre scaunele de langa biroul asezat in apropierea ferestrei, Merseliel s-a apropiat de unul dintre scaune, asezandu-se a privit paharele pline cu lichid rosu. 

"Deci frate, i-ar acele viziuni?" A intrebat Draken..

"Nu as dori sa vorbim despre acest lucru, vreau sa stiu mai multe despre tata." Merseliel a schimbat imediat subiectul, punand o alta intrebare.

"Pai cum sa iti explica, se pare ca tata a fost atacat din senin, noaptea, el mereu a iubit trandafiri rosi dar si cei negri, se pare ca a fost gasit de unul dintre gardieni in gradina cu flori, dar nici o urma de lupta, nici o urma de arma...corpul lui nu a avut nici macar o urma de colti, gheare...Nu stim exact cum a reusit sa fie omorat, oricum nu puteau sa omoare un vampir care a trait mii de ani , un varcolac mai ales..cred ca mai este ceva la mijloc frate, dar nu am idee ce."

"Deci nici o urma spui..hmh. Ceva este destul de straniu, tata era cel mai puternic vampir, toti tremurau doar la auzul numelui, iar cineva a reusit sa il omoare. Se poate sa fie cineva din interior, si o sa aflu cine a fost iar aceea persoana care a facut acest lucru va fii omorat. Drept razbunare o sa le arat tuturor ca nu a fost o idee indrazneata sa se puna cu mine, o sa ii omor pe toti ce care o sa incerce sa ma opreasca, nu o sa conteze cine sunt acele persoana..doar o sa o fac si toti vor stii ca nimeni nu o sa ne opreasca." Merseliel a spus privind pe fereastra.

"Bine spus frate, cine este vinovat o sa plateasca cu propia viata, a lui si a familiei sa-le." Darken s--a ridicat de pe scaun intorcandu-se cu fata spre ferastra, mainile tinandu-si-le la spate, Merseliel se gandea la diferite lucruri, la tot ce era posibil...

~

In pictura este Darken, fratele lui Merseliel.

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum