8.SINIF:)))))))

41 3 2
                                    

8.sınıf başlamıştı. Kızlar bu yıl hem mutlu hemde üzgünlerdi. Bu birlikte geçirecekleri son yıllarıydı. Lisede ayrılacaklarını biliyorlardı. Bunu hiçbiride istemiyordu ama bu sene düşünecekleri zor bir konu daha vardı.Bu sene teog sınavına gireceklerdi ve hepsi çok korkuyorlardı. Ama korkunun ecele faydası yoktur!!! Okulun ilk günüydü ve hepsi her zamanki gibi erken kalkıp hazırlandılar. Okula gittiklerinde o gıcık müdür her zamanki gibi konuşuyordu ve kızlar onu dinlemek istemiyorlardı.Nihayet müdürün o gıcık konuşması bitmişti ve kızlar birbirlerine sıkıca sarıldılar. Bu senden sonra birbirlerini göremeyeceklerini biliyorlardı. Ama hayallerinde birbirlerinden ayrılmak söz konusu bile değildi. Zaten hayaller gerçeğe dönüşmek için vardır!!! Hiçbir öğretmenleri değişmemişti matematik öğretmenleri dışında.En sevdikleri matemetik öğretmenleri gelmişti. YUPPİİİİ:)))))

O hocayı çok seviyorlardı.O hocada onları seviyordu yani anlayacağınız geçmişte iyi anlaşmışlardı. En azından matematiği onlara sevdirmişti ya oda yeterdi.Beren:

-Çocuklar bu yıl daha çok dersçalışmanızı istiyorum. 8.sınıfların gireceği teog sınavı oldukça zor bir sınav. Bu yüzden 8.sınıfların oldukça fazla ders çalışmaları gerek.Evrim:

-Sıkıcı müdür konuşması. Nolur yapma bunu daha fazla çekemeyeceğim.dedi ve hep birlikte yürüdüler.

1.gün böyle geçmişti. Yani müdürle dalga gecerek:)))) hahahah... 

İşte bir sıkıcı güne daha imza atacaklardı. Okula geldiklerinde hepsi yorgun ve bir okadar da soluklardı. Okul teog ders ne iğrenç kelimelerdi yaaaa:(((((derken her bir yaklaşan teog gününe imz attılar. Çalıştılar uyuymadılar ve bu sınavı mühteşem bir sonuçla bitireceklerine inanıyorlardı. İnşallah ellerinin emeklerini acaklardı.

Nihayet beklenen o gün gelmişti. Bugün ''TEOG'' GÜNÜYDÜ. ALLAHIM ne kötü ve heyecanlı bir gün.Teog günü geldiği gibi teog derside gelmişti ve hepdi sınav için hazırlandılar.Resmen dua içinde yaşıyorlardı. Haydi bizde onlar için bir fatiha okuyalım.:))))) Ve nihayet teog sınavı bitmişti. Umduklarından da iyi geçmişti. Öykü:

-Allahım yaşasın sonunda bitti bu vahim sınav diyerek güzel bir tebessüm ederek sanki Allaha yalvarır gibi dua etmeye başladı şirin kız bir anda imana geldi tatlı bebek:)))).Beren:

-Evet arkadaşlar sonunda kurtulduk sınavdan ee Evrim senin sınavın nasıl geçti.Evrim:

-Benimde iyi geçti inşallah iyi notlar alırız diyerek gülümsedi. Neyse artık sonuçlarına bakacağız. Neyse kızlar teogun sonucunun açıklanacağı günü resmen sayıyorlardı. 

Ve nihayet o günde geldi.Kızların sonuçları açıklandığında hepsi sınıfta resmen uçacaklardı ve herkes onlara bakıyorladı taaaki Beren ıhıhıhı diyene kadar yererine oturdular. Sevinmeleri gayet normaldi çükü gerçekten güzel bir lisede okuyacaklardı. Dönemin sonuna yaklaştılar ama üzgündüler. Çünkü ayrılacaklardı ama yinede görüşeceklerdi.

Bugün okulun son  günü kızlarada ayrılık sırası gelmişti artık. Birbirlerine sıkıca sarılarak ağladılar. Neyse duygulanıyorum bir dahaki seferde görüşmek üzere. Lisede görüşmek üzere.

                           SİZİ SEVİYORUMMMMMM

Hayallere YolculukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin