İlk Gün:))

154 5 2
                                    

Beren, bugün okulda ilk gün arkadaşlarından ayrıldığı için çok üzgün. Çünkü arkadaşlarından ayrıldı bu onun için kötü olmuştu çünkü o arkadaşlarını çok seviyordu. Okula geldiğinden ilk gündü ama ilk günden beri ısınımamıştı bile.Sınıf öğretmenleri belli olmuştu bile. Öğretmenleri nerde oturmak istersiniz diye sorduğunda Beren birkere daha üzülmüştü çünkü eski sıra arkadaşı çok iyiydi ve onu çok sevmişti ama şimdi biriyle oturmak zorundaydı. Kimse bişi demeyince öğretmenleri kendi eşleştirmeye başladı.Sıra Berene gelmişti Beren hem korkuyordu hem de çok heyecanlıydı.

-Kızlar Beren ve Gizem siz ikiniz oturuyorsunuz .dedi

Beren yeni arkadaşının nasıl biri olduğunu çok merak ediyordu ama yeni yeni tanışacaklardı. Ama tam tanışmış ve anlaşmaya başlamışklardı ki yeni bir kız geldi.Çok gıcık biriydi hiç sevmemişlerdi .Öğretmen:

-Beren sen Evrim le otur Gizem sende şu arkadaşının yanına otur.

dediğinde Beren için daha da kötü olmuştu. Çünkü Beren Gizeme alışmıştı ve Evrim de nefret ediyordu . Ama belkide iyi olurdu biraz konuşmak iyi olucaktı. Tanışmaya başlamışlardı ve Beren Evrimi sevmeye başlamışlardı çok tatlı bir kızdı. Bir de Almila  vardı.Almila da tatlı hoş bir kızdı.Evrim Almila ve Beren çok iyi arkadaş olmuşlardı.Ve 6. sınıftaydılar. Hepside seçmeli derslerine gitmişti. Almila da kuran dersindeydi.Bir kız gelmişti. Bu kız çok tatlıydı. Almila ve bir iki arkadaşı kızı sevmemişlerdi. Daha ilk günden kızla kavgaya başlamışlardı. Ve seçmeli ders bitmişti.Yebi gelen kızın adı Öykü idi.

Hayallere YolculukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin