Yeni Aşk

56 5 3
                                    

Ve kızlar yeniden bir şok daha geçirdikten sonra hepsi bir ağızdan konuşunca bir an kendimi delirmiş gibi hissettim. Beren:

-Kızım sen Murat'la çıkmıyor musun nasıl başkasına aşık oldun bir günde. Ben:

-Ama napıyım ki resmen meteor çarptı bana. Bu sefer kızlar şoklarını atlattıktan sonra ben şoka girdim . Çünkü çocuğun dünkü kardeşi bu okuldaydı. YUPPİİİİ. Çocuğun yanına giderek;

-Selam beni tanıdın mı?

-AA evet sen dünkü kızsın

-Evet ben dünkü kızımm

Çocuğa ;

-Abinin ismi ne ?

-Cem dedi.

-Kaçıncı sınıfa gidiyor ?

-Abim 7. sınıfa gidiyor.

Dediği an ben kötü oldum çünkü aynı yaşta değildik ben 6. sınıf öğrencisiyken 7. sınıfa gidiyordu. Neyse ki aramızda fazla bir yaş farkı yoktu.Her Neyse Beren'e onun sevdiği olup olmadığını sorunca o biraz duygulandı. Çünkü gözlerinden belliydi ki sevdiği vardı kuzumunda. Anlatması için masum gözlerle yalvarırcasına ona baktım. Beren;

-Tamam anlatıyorum diyerek mazilere dödü biraz.

-Geçen yıl sokakata arkadaşlarımla oyun oynarken bir çocuk geçti ve ben gözlerimim ondan alamadım diyerek bir defa içini çekti.Ve şu an aynı kaderi yaşıyorduk ikimizde yüzümüzü buruşturarak birbirimize sıkıca sarıldık. Ve Murat'tan ayrılma zamanı gelmişti söylediğimizde oda çok üzülmüştü ama hayat böyle işte .Neyse ben her gün okulda bu çocuktan bahsetmeye başladım.Her gün eve gelirken meteor çarpıyor beni arkadaş ya:))))

Yarın süper bir gündü.Çünkü karne günümüzdü. Sabah kalkıp cin bir pantolon ve üzerine bir gömlek giyip saçlarımı düzleştirip birzda rimel sürdükten sonra hazırdım.Oula geldiğimde bizimkilerin okulda beni beklediklerinin görünce hepsine teker teker sarıldım.Mutluyduk ama bir de kötü yanı vardı bunun üç ay ayrı kalacaktık neyse biz bir yolunu bulur buluşurduk. Kaenemi aldım yine her zamanki gibi başarılı bir kızım.

Okul çıkışı biraz gezdikten sonra eve geldim annemde baya kötü bir haber aldım. Anneannem tek kaldığı için bir süre onun yanında kalacaktım.'puff,offf sıkıcııı' diyerek annemi terslememe rağmen yinede annem kararını üsteledi. Gitmek zorundaydım.Ama ben yine bir bahanesini bulunca bir ay sonra tekrar gelirim. Şu an arabadayım vve babam beni götürüyor sıkıcı bir ay beni bekliyor. Neyseki telefonum yanımda bol face keyfi wattpad keyfi yapcam. Ve sonunda bir ay geçti. Evime döndüğümde ilk iş olarak meteorun yanına gitmek. Gittiğimde bisikletiyle uğraşıyordu. Anlaşılan bisiklet hastasıydı.

Gittiğimde bana ufak bir tebessüm ettikten sonra ben yoluma devam ettim bir iki çikolata aldıktan sonra eve döndüm.Offf okullar açılsın sıkıldım artık. Ben yaz tatilimi meteorumun yani Cem'imin yanında geçirmeye başladım.Gide gele alışmıştık birbirimize.

Ve okullar yarın açılıyor. Süperr yaşasın yuppi diyerek uyudum. Sabah beşte kalkarak hazırlandım. Hiç huyum değildir ama .Arkadaşlarımı çok özlemiştim  üç ay boyunca çok fazla görüşememiştik.Neyse artık birbirimizle özlemimizi gidereceğiz.Bereni,Evrimi,Almilayı çok özledim. Onları çok seviyorum umarım 7. sınıf bizim için güzel olur . 

Hayallere YolculukHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin