Mutlu olurum

38 5 0
                                    

Sen.benden.hoslaniyosun.

Allahim bu duyduklarim gercek dimi. Şoka girdim şuan sende bime gir- Allah seni bildigi gibi yapsin- bu espriyi yapmadan duramam ic ses. Daha onemli bi konumuz var. Cocuga ne cevap vericem ? -sende ondan hoslaniyosun soyle- o zaman kolaya kacmis olurum. Yani ben diger kizlar gibi olmak istemiyorum. Oteki yandanda ustune atlayip deliler gibi sarilmak istiyorum.

En iysi Mirayla gidip konusmak o ne yapmam gerektigini iyi bilir.

"Şey...ben gitsem iyi olur."

"Ada yanlis bisey demedim dimi ?"

"Ah..yok. Yani sey...sonra gorusuruz."

-Tunahan'ın ağzından-

Acaba hic soylememelimiydim ? Belki beni oyuncak gibi kullanicak. Ben kimseyi sevmem veya ona karsi biseyler hissetmem ama o, o baska.

Yanimda olmasini istiyorum, onu gordugumde kalbim bi baska atiyo. Ona asik degilim ama hoslaniyorum. Annemden sonra belkide sevdigim tek kadin odur bellimi olur ?

Bunu bende bilmiyodum yani Eymene bahsetmeseydim.

-Eymenle konustugum aksam-

"Eymen anlamiyorum yani onu gordugumde bi baska oluyorum. Gozlerimi ondan ayiramiyorum. Hep yanimda olsun gitmesin istiyorum."

"Abi sen bu kizdan hoslaniyosun."

"Ama korkuyorum Eymen. Ona karsi olan hislerimi soyledigimde benden uzaklasicak diye korkuyorum."

"Abi bak istersen ben bi onunla konusurum ?"

"Allah razi olsun Eymen."

-Eymenin ağzından-

Aslinda Tuna (Tunahanin kisaltmasi) ondan sadece hoslanmiyodu, onu seviyodu ama bunu kendisinin ogrenmesi daha dogru olur. Koridorda bos bos gezerken Adayi gordum. Onunla konusmam lazim.

"Ada seninle biraz konusabilirmiyiz ?"

"Tâbi, ne hakkinda ?"

-Adanin ağzından-

"Biliyosun ki Tuna senden hoslaniyo. O aslinda gorundugu gibi biri degil." dedi

Nasil yani insan gorunumlu uzayli falan mi ?? -Ada yavrum sen ne sacmaliyon- tamam tama sustum.

"Nasil yani ?"

"Bunlari sana anlatmam ne kadar dogru bilmiyorum ama kardesimin uzulmesini istemiyorum." dedi.

Cumlesine devam etmesi icin kafa salladim.

"Bak o disaridan her ne kadar guclu dursada aslinda o cok narin biri. Annesi o 3 yasindayken öldü ve bu sey onu kucuklugunden beri cok etkiledi. Babasi falan onunla pek ilgilenemiyodu surekli icip icip siziyodu. Bu yuzden ona bakicilar bakiyodu." dedi

Ağzim acik onu dinlemeye devam ettim.

"Bizim ailelerimiz cok yakindi yani surekli ic iceydik. Bunlari bu yuzden biliyorum. Eger ondan hoslanmiyosan bunu bana soyle cunku ikinci kez birisini sevipte kaybetmek onu cok etkiler."

"Be-ben ondan hoslaniyorum. Bu anlattiklarinin hic birini bilmiyodum. Ona baglandigim zaman beni birakmasindan korkuyorum Eymen."

"Benden duydugunu soyleme ama oda bundan korkuyo. Seninle tanistiktan sonra herseye baska bakmaya basladi. Hayatini degistirdin sen onun Ada. O seninle yeniden hayat buldu."

"Ben onu mutlu edicek biseyler planliycam ona ondan hoslandigimi bu sekilde soylicem. Bana yardimci olurmusun ?"

"Sakamisin bunu sorman bile aptallik tabi yardimci olucam."

"Benim derse gitmem gerek. Ne yapicagimi bi dusunsem iyi olur sana haber veririm."

Numaralarimizi aldiktan sonra derse gittim. Aslinda Eymenle Pelinin arasini yapabilirim. Ama ilk once kendi isimi yapsam iyi olur.

Hala soktaydim yani ben Tunanin boyle seyler yasadigini hic bilmiyodum. O benim gozumde ukala, havali, kendini begenmis, zuppe bi kisilikte ama bu duyduklarimdan sonra sevgiye muhtac, narin, tatli -o hep tatli Ada- yav bi sus allasen. Ama ona acimiyorum. Belki bende onunla daha mutlu olurum. Yasadiklarimi unuturum. Bence onunla yapilacaklar listesi hazirlamaliyim. İlklerimi onunla gerceklestirmeliyim.

Benim Gözüm SendeWhere stories live. Discover now