İlk gün

171 8 0
                                    

"Hadi Pelin kalk!!"

"5 dakika daha lutfen" ve koca kiçina koca bir tekme. Bugun lisenin ilk gunu ve Pelin hanim yatiyor. Hayir amaci gec kalip ilk gunden bizi rezil etmekse biraz daha oyalanirsak gerceklesicek. "Kizim kalksana, bak sanslisin kahvaltiyi hazirladim. Ustunu giyinip gel assagida bekliyorum. Geldin, geldin gelmedin ben cikarim ona gore." " Adamsin Ada reizz". Odanin kapisini acip assagi inmeye basladim. Tabagima birazcik patates, birazcik sucuk koyup yemeye basladim. "Oha kizim ya ac oldugunu bilirdimde bu kadar degil." "Sus kiz otur yemegini ye yoksa agzina terlik geliyoo" Bi yarim saatte mutfakta oyalandiktan sonra odama cikip ne giycegimi dusunmeye basladim. Tamam ilk gun hem sade hem havali olmaliyim ama aplanizda boyle bi yetenek yok. En iysi "Peliğğn aşkığğm imdağt" odanin kapisinin acilmasiyla Peline dondum. "Biseyler ayarlasan olarmi gülw" "Kiro hallerinden cikicaksan neden olmasin" dolabima yaklasip bakmaya basladi. O bakinirken bende banyoya girip dus alsam iyi olur. "Kizim ciksana cildin nineminkine benziycek" tamam hakli ama napabilirim suyu seviyorum. Banyodan cikinca odamda kimse yoktu. Sanirim oda hazirlanmaya gitmis.

En sevdigim turkuaz ic camasirimi giydim. Turkuazi hep sevmisimdir. Ustume Pelinin hazirlamis oldugu t-shortu giydim, altinada bebek mavisi pantolonumu giyip assagi indim. Pelinin odasina dalmamla bana dondu. Ah!! Kesinlikle bu kiz ilk gunden birilerini tavliycak. Ustune giydi yesil ve mor renkteki elbise mukemmel duruyodu. "Wowowo haram"

"Ya noldu kotumu olmusum ?"

"Kizim sen sakami yapiyosun ? Fistik gibi olmussun."

"Dur ben biraz susleniyimde yaninda ezik kalmiyim" direk banyoya kostum. Uclari mor olan saclarimi duzlestirdim. Duz ama hafif dalgali oldugu icin gerek duyuyorum napalim yanii. Gozlerime rimel ve aylaynir (aylaynir yazdim farkindayim.)surup yanaklarimi mincirdim. Bu iyi bi fikir hem dogal hemde hos gozukuyo. Odama girip dokabimdan asker deseni zimbali ceketimi alip ustume gevirdim. Ayagima pantolonla uyumlu olsun diye ayni renkteki vanslarimi giydim. Boy aynamdan bakip son rotuslari yaptim. Evet, evet sade ve havali. Oldu bu is. Cantama bir defter ve kalem koyup Pelinin yanina indim. "Hadi koca gotlu cikalim"

agzi acik bana dondu.

"Eger okuldada bana boyle seslenirsen seni pisman ederim Ada"

"Pardon Pelin reizz" oda ayaklarina hafif topuklu elbisesine uyumlu bir ayakkabi giydi ve kendimizi sonunda disari attik. Alkis! Buyuk basari. Sonunda cikabildik. Otobus duragina dogru yurumeye basladik. Bugun cokmu sansliyiz ne. Otobusu gorunce Peline donup 32 dis sirittim. Oda mutlu olmustu. Bizi bi otobus bile mutlu edebiliyo anliycaginiz. Biraz once bize sansli demistim dimi ? Lafimi geri aliyorum. Tam otobuse adim atiyodum ki kapida sıkıştım. Kafami donmemle... Aman tanrim didim!! Bu taşın benim yanimda ne işi var ?

"Cekilsen diyorum hani. Ben bi gecsem." Aaa terbysiz.ss

"Tabi sen cekil ben geciyim. Cok naziksin" ve sahte gulus.

"Tabii niye olmasin" aaa cocuk sen gulme ne tatl-off popom!! Ben dusersem tek dusmem sende geliceksin dememle-tabi icimden dedim malmiyim aq disimdan diyim-oda dustu ve yasasin kotuluk!! Zafer kazanmiscasina etrafa gulucukler saciyodum ki otobusun hareket etmesiyle o gulucukler soldu. -Lanet olsun! Lanet olsun!! Biseyde iyi gitse sasarim-

"Begendinmi yaptigini ?"

"Sanki ben dedim gel beraber kapida sıkışalım sonrada yere duselim diye! Hepsi senin sucun nolurdu insan gibi davranip kapidan cekilsen ?? Ama yok erkek degilmisiniz hepi-"

"Bi sus kizim be motorun soğusun. Tamam herneyse olucak oldu artik nereye gidiyosunuz ? Sofore soyliyimde sizi biraksin. Bu arada ben Tunahan" uzattigi eli insanlik gorsun diye sıktım. Elleri sanki..Pamuk, evet pamuk gibi purusuz ve yumusak. Hadi ama ne diyorum ben. -Kabul et tatli cocuk- tamam iç ses tatli anladim.

"Ada, tanistigimiza memnun oldum demek isterdim. Herneyse yok sagolun biz gideriz. İyi gunler."

"Hadi Osm-Pelin gidelim" nasilsa bidaha yuzunu gormiycem.

"Kizim ya cok tatliydi."

"Ayarliyim Pelin istersen. Tobe tobe yaa"

"Ayarla ama kendine." 'seni 32 yerinden picahlarim' bakisi atmamla onune dondu. Ya zaten bidaha gormem. Dimi ? Yani gormem canim. Yok niye goriyim ?? Off Ada of.

-1. DERS BİTİŞİ-

Pelinle ayni sinifta degildik ama hic olmassa uzakta degildik karsi siniftaydi. İlk ders tanismalar falan yapildi. En sevmedigim sey. Pelinin yanina gitsem iyi olur. Ama, ama ben seni bidaha gormiycektim.

"Selam Ada"

Bu ilk bolum arkadaslar biliyorum biraz kotu ama ileride duzelticem begenmediginiz seyleri yorum atarsaniz sevinirim. Voltlamayi unutmayin :))

Benim Gözüm SendeWhere stories live. Discover now