8.Best friends

634 54 4
                                    

No výborne. Hayes sa zase zamiloval. No tak to je ... Blbé. Lebo netuším kto bude zase tá ktorá bude iba využitá a potom odhodená. Prajem jej veľa šťastia. So zlým pocitom že som zase dačo spravila som zaspala a tešila sa na posledný deň školy.

Ráno som zaspala. Zobudila som sa o pol desiatej. Preboha! Už majú vysvedčenia určite rozdané. rýchlo som na seba hodila šaty namaľovala sa a behom som utekala k škole. K tej spráchnivenej ktorá mala až tri slávne osoby. Výborne.. Dobehla som do mojej triedy kde sme mali dostať vysvečko ale nikto tam nebol. Do riti! Pomaly som kráčala do riaditeľne a keď som zaklopala prišiel mi otvoriť Hayes. Čo tam ten robí?

,,Čo tu robíš Has?" pomaly som sa ho opýtala s obočím až po vlasy.

,,Ahoj Jenifer aj ja ťa rád vidím. Máme poriadny prúser.." Bože. Ja som zabudla na to čo sa stalo včera! Ty kokos načo som tam vliezla?! Ja som úplne drbnutá.

,,Hayes. Čo sa doriti deje?" 

,,Povedal som ti. Máme prúser. Z dneška. A vieš z čoho?"

,,No daj." 

,,Mám jedno B! Neuveríš inak samé céčka ale jedno béčko chápeš ma?" rýchlo ma zdvihol do rúk a so smiechom ma ťahal von zo školy.

,,Hej ale kde mám svoje vysvedčenie?" spýtala som sa ho so slzami v očiach.

,,Všetko je zariadené láska." Láska?! WTF? Asi som sa roztrieskala na všetky kusy. Zasmiala som sa a dúfala v to že to neberie ironicky. A zároveň aj hej. Čo ja vlastne chcem?!

,,Mám taký návrh geg." povedala som mu. Vtedy ešte netušil čo to je. ,, , len si zase znova neprdni prosím." zasmial sa a prikývol. Tak vyklop to Jen. ,, , nezahráme si schovku?" Prekvapene sa na mňa pozrel akoby to bola hra pre malé decká. Však aj je ale je to totálna prdel keď to hráte s ľuďmi so zmyslom pre humor.

,,Schovávačku? Nie je to pre deti s menšou mozgovou kapacitou akú máme my? Teda aspoň ja neviem ako ty.." pozrel sa dole a ja som sa musela zasmiať.

,,Nie schovávačku schovaný neschovaný ideem ale po celom LA. A keď sa stratíme to bude top top." zatlieskala som a on tak teda privolil. Rozbehla som sa po ulici ktorú som veľmi dobre poznala. Bola to ulica ktorá viedla zo školy priamo k Anninmu domu. Hayes zatiaľ nehybne stál s rukami založenými na prsiach pri škole. A ja som utekala on ani nevedel kam. Veľa štastia. Prebehla som popri osudnému Starbucksu a na pláž. Tam som bežala popri ceste a potom som zabočila doprava. Prešla som popri riaditeľkinmu domu a hneď doľava. Tam bolo Hard Rock Café. A hne´d na to začalo liať ako z krhly. Išla som sa skryť pod prístrešok kde sedeli zhúlení. 

,, Tak ako princezná. To Nórsko ťa už omrzelo čo?" rýchlo som sa pozrela na adresáta týchto slov. Bol to mužb asi v 40 a mal dotrhané gate a bundu asi ukradnutú z Abercrombie. Uškŕňal sa a poťahoval si z ušúľanej marihuany.

,,Ako o tom dopekla vieš bastard?" spýtala som sa pošepky a on sa len zachechtal. Rýchlo som sa od toho zhúlenca postavila. V LA zúrila búrka a ja som sa tam len tak prešmykovala sem a tam. Bola som celá mokrá do nitky premočená. Do prúdu vrazil blesk a tak bolo celé Los Angeles bez elektriny. No o tom som ani neuvažovala. AKo to že ma ten chlapík spoznal. Však to bol obyčajný bezdomovec a absolútne sa v Amerike nehovorí o nejakom priblblom škandále v Nórsku. Netušila somm to fakt ale potom som nad tým už prestala uvažovať a začala som sa zorientovávať. Takže práve som preša popri Hard rock tak teraz by som mala byť... Do riti. Ja neviem kde som. Začala ma chytať panika a už mi začínalo byť aj dosť zima. Aj keď ten dážď bol príjemne ovlažujúci najviac ma desila búrka. Blesky šľahali všade a aj hromy boli len sekundu odomňa. Čiže kilometer. MUsela som rýchlo dakde zdrhať lebo ma tu ešte niečo šľahne. Jediné čo ma napadlo bol Grierových dom. Zazvonila som na zvonček a na moje orientačné prekvapenie predomnou stál nejaký krásny vysoký modrooký hnedovlasý chalan. Na seba sa tak podobali že si ani neviete predstaviť. (Áno viete ja viem :D )  Zazrel na mňa a zakričal : ,, Hayes! Máš tu návštevu. Och to je tá o ktorej mi furt kecáš? Alebo o ktorej furt básniš pri večeriach aká je dokonalá a nie je taká ako tie ostatné. A je to tá o ktorú sa teraz tak nechutne bojíš? Keď hej tak po..." Hayes k nemu pribehol n ajskôr uštedril bratovi kopanec do zadku a potmsa na mňa pozreli dve uplakané a červené oči. Rýchlo ku mne pribehol a objal ma. 

,,Jenifer. Och Bože Jenifer. Som.. Som ," smrkol ,, , strašne rád že si vporiadku. Jenifer prepáč mi to naozaj ja som bol strašne tupý a .." chytila som mu tvár do rúk. On bol už tiež celý mokrý. Od koho? No samozrejme odo mňa. Ja som lama. 

,,Hayes. Ty si úplne sprosý alebo áno?" týčil sa nadomňou minimálne desať centimetrov. Musela som mať zdvihnutú hlavu. Zatiahol ma dovnútra a rýchlo zbehol po uterák. Bola som mu strašne vďačné. Môj zlatý. Rýchlo ma zaviedol do jeho izby. Posadil ma na jeho posteľ a ešte raz ma objal. 

,,Nevieš si predstaviť ako som sa o teba bál Jen." sklopila so oči a on mi nadvihol bradu. Rýchlo som zmenila tému.

,,Počuj zajtra je ten ples nie?" spýtala som sa ho.

,,Áno hej. Pozval ťa niekto?" ozval sa čo ma dosť prekvapilo. Myslela som si že ma pozve ON.

,,Nie nikto a ty si niekoho pozval?" zasmial sa a odpovedal.

,,Áno jednu dokonalú babu. Volá sa April a je z druhej jednotky. Je strašne pekná a ja sa strašne teším ako s ňou zajtra budem." vyhlásil. Ostala som nemá. Slabo som prikývla a cítila som tú nechutne odpornú žiarlivosť ktorá vo mne narastala čoraz viac a viac. 

,,Tak vám teda gratulujem hrdličky." povedala som s suchotou v ústach. Prikývol a sadol si odomňa ďalej. Čo sa to deje? Niečo čo by som mala vedieť? Vtom niekto zaklopal na dvere. Hayes ich otvoril a ja som prekvapene civela na blondínku čo sa mi javila pred očami.

,,Tak čo Grier? Idem ti ukázať tie šaty lodičky atď okej?" A v tú chvíľu som ju znenávidela. Použila moje slovo. Grier.

Tááákže čaute snáď sa vám story páči a nie ste na mňa naštvaté že sa tá krásna love story tako skomplikovala. Hayes a Jen alebo Hayes a April?(fuuj!) taak vote aj komment potešia a ďakujem za vašu priazeň :3 S láskou Lenkaaa <3 Na obrázku April

ORDINARY |SK|Where stories live. Discover now