20. Nepodarená party

184 18 1
                                    

Zavolala som Ann či môžem na víkend ostať u Nasha a ona mi povedala že áno. Bola som vcelku šťastná aj keď som nevedela čo budeme robiť. Bála som sa aj o Hayesa že s kým je a čo robí. V piatok sme len pozerali film a neskôr sme išli spať. Ja som pri tom filme zaspala a potom som sa presunula do spálne. Zaspala som tak o pol druhej. Bola som veľmi unavená preto tak skoro. Nash si zobral gauč v obývačke a ja som išla do rodičovskej spálne na manželskú. Ach aby som nezabudla, domček bol celý z dreva ako klasické chaty. Bola to 6 izbová chata aj keď sa zvonka nezdala taká veľká ako bola vnútri. Najskôr bola chodba. V chodbe sa rozprestieral botník, polička na kľúče a jedna veľká skriňa na vetrovky kabáty a tieto veci. Potom sa prešlo do obývačky. Obývačka bola zariadená celkom útulne. V ľavom rohu sa nachádzalo veľké kreslo a hneď oproti sedačka. Pri tom kresle bola plazmovka. Potom tam bol ešte stolík a nejaké vytríny. Z obývačky sa do prava išlo do kuchyne a jedálne. Veľký jedálenský stôl bol z mramoru a kuchyňa mala iba barový pult šporák mikrovlnku a ešte zariadenie na miešanie drinkov. V pravom rohu kuchyne bolo schodisko ktorým sa išlo na poschodie. Tam sa nachádzal záchod dve spálne a kúpeľňa. V ľavom rohu horného poschodia sa rozprestierala terasa spojená s balkónom. Vchádzalo sa do nej presklennými dverami. Ten dom som si zamilovala. V piatok sa nič neudialo. Dohodli sme sa že v sobotu tu Nash pozve nejakých svojich kamarátov tí zase ďalších tak sa tu spraví taká menšia žúrka. Nash mal kontaktov dosť a mali prísť aj všetci z Magcon okrem Hayesa. Mal tam zaspievať aj dáky Shawn Mendes a Jack A Jack. Celkom som sa tešila na Jacka že sa s ním zase porozprávam a dozviem sa veľa nových vecí. Nash povedal že dáky Matt povedal že zoženie aparatúru a bude tu úžasná párty. Tak veľmi som sa tešila. Spravila som si ešte v ten večer zoznam pesničiek. Uvidíme ako tu vyzerajú LAácke diskotéky. V Nórsku som zažila jednu na svoje 14 narodeniny. Bol tam Tommy ktorý sa vedel jedniný baviť a potom nejaké deti z šľachty. Bleh.. Vôbec to nebola sranda. A nesmiem zabudnúť na koncoročný ples čo bola hrôza. Až na to že som sa dala dokopy s Hasom. Zaspala som v manželskej posteli a ešte počula ako Nash odfukuje.

Ráno som sa zobudila o pol jednej. Roztvorila som oči a videla že je zamračené. Postavila som sa išla sa osprchovať a dolu som počula že sa Nash s niekým rozpráva tak som sa aj prezliekla. Prišla som dole a uvideka som tam Jacka. Hneď som sa potešila.
"Ahoj Jack!" Otočil sa a usmial sa na mňa. Pribehla som k nemu a objala ho. Potom som sa presunula k Nashovi.
"Dobré ráno zlatko." Vtisla som mu bozk a on ma objal okolo pása jednou rukou a začali sme preberať tú párty.
"Takže ako to tu dnes bude vyzerať?" Spýtala som sa. Nash začal.
"Takže ľudia začnú chodiť tak okolo 7 večer. Pozval som Jasona s Jenifer potom Matta, Jackov, Shawna, Leeho s Alison, Taylora, Aarona, Beth, Mahoghany potom Louisa s Hannou Harryho s Amalou, Justina s Oliviou a Harryho s Danielle a títo ľudia pozvú minimálne piatich svojich ďalších kamarátov takže tu bude okolo 100 ľudí takže celkom dosť chata je dosť veľká na takúto žúrku. Jack zaobstará pitie, Matt aparatúru a Amala jedlo takže to máme super vyriešené. No a potom bude spievať Shawn a J&J a potom sa už bude iba tancovať čo na to hovoríš?" Usmial sa hrdý na svoj plán.
"Teším sa dúfam že to vyjde." Tiež som sa usmiala a keďže som tu nemala žiadne oblečenie na večer a nechcela som ísť domov poprosila som Nasha či by sme nemohli ísť na nákupy a on prikývol. Ako sme išli autom do nákupného centra spýtala som sa ho.
"Nash budeš tam aj piť?"
"Jen, žúrka bez pitia nie je žúrka. Jasné že budem."
"Nash počul si čo povedali doktori. Nie je to pre teba dobré, chceš riskovať? Že by sa ti vrátila choroba? Nerob to. Skús vydržat dva mesiace a potom sa aj opi pre mňa za mňa." Pozrela som sa naňho prosebným pohľadom. Keďže šoféroval neopätoval mi ho.
"Jen prepáč ale je to môj život a ja si budem robiť čo chcem." Zavrčal.
"Veď dobre.."

Ako sme prišli z nákupného centra mala som nakúpené aj veci ktoré som nechcela pôvodne kúpiť. Nash mi kúpil čierne šaty k tomu tmavomodré lodičky, potom zopár tričiek, crop-topy, nejaké nohavice, svetre, tenisky ale aj mikinu a kabát. Spolu za to zaplatil 330 dolárov a aj keď som trvala na tom že to kúpim za svoje peniaze kúpil mi to on. Zlatý chlapec. Keď sme prišli do chaty pobrala som tašky a vybrala som sa do svojej izby nachystať. V kúpeľni som našla nejaké líčidlá a maskara tam bola aj linka tak som sa tým namaľovala. Už ukazovalo takmer 7 hodín tak som zišla dole. Nakoniec som si obliekla tie šaty a lodičky. Nash bol oblečený v nohaviciach a košeli. Vyzeral celkom sexi. Podišla som k nemu dala mu pusu a on ma oboznámil s tým že budeme vítať hostí. Ako začali ľudia prichádzať vítala som ich zoznamovala sa s nimi. Dievčatá mi hovorili že mi závidia Nasha. Bola som naňho vcelku hrdá. Ako sa párty rozprúdila začala som tancovať aj ja. Nash sa ku mne pridal. Všade hrala hlasná hudba, bola tma a iba diskoguľa to celé osvecovala. Povedala som si že nebudem piť lebo som pila deň pred tým či dva takže som sa od alkoholu držala ďalej a dávala na celú tú párty pozor. Keď ma začala bolieť hlava od toľkej hudby povedala som si že si asi pôjdem na 20 minút ľahnúť. V jednej spálni boli nejaký chlapec a baba a v druhej taktiež. Nechela som ich stadiaľ vykopnúť tak som išla za Nashom. Ten sedel na barovom pulte a bolo vidno že už je opitý. Smial sa skôr chechtal a skoro spadol na hlavu dozadu. Tak som išla von. Polovica detí tam malo alkohol v ruke a v druhej cigaretu. Niektorí fajčili aj trávu. Nejak ma to nelákalo vyskúšať to. Nevedela som čo mám robiť tak som sa išla prejsť k jazierku. Iba tam bolo ticho aj keď ku mne stále doliehal zvuk hudby. Sadla som si tam a čakala kým tá žúrka skončí. Myslela som že aj bez alkoholu to bude sranda. Ale ako vidím tak skôr nie. No vtom som začula zvuk sirény. Fízli. DO PRDELE. Utrkala som do domu a kričala na všetkých.
"Hej idú poliši, všetci preč všetci preč!" Hneď ako som to vykríkla všetci sa rozutekali na strany. Ja som musela tiež zdrhnúť ale iba do lesa za domom aby som bola Nashovi poruke kebyže ma potrebuje. Nash tam ostal aj všetko pitie tráva všetko. Snáď si to nevšimnú. Ešte som počula ako Nash vykladá že nie je opitý a že toto nie je jeho dom. Bála som sa ako to všetko skončí ale našťastie dobre. Poliši povedali že tam už nemáme hulákať húliť a máme to upratať. LOL. Aký vtipní. Tak som prišla za Nashom ktorý išiel do mojej postele tak som si ľahla k nemu. Začal chrápať ale mne to nevadilo. Veď aj Hayes chrápal.

Ahojteee dievcence, takze je tu nova cast skoro nic sa v nej sice neudialo alee ta dalsia vas dost prekvapi som zvedava. Takze votujte kommentujte bla bla bla. Dakujeem vasa Lenka:)*

ORDINARY |SK|Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz