All over again.

50 4 2
                                    

Ik zit op de bank te eten. Mijn ouders zijn zoals gewoonlijk aan het werk. Ik zit wat te zappen en zet hem maar op NPO 3. Haha jeugjournaal. Lang niet gezien. "Het is vandaag 2 jaar geleden dat Amerika hun 'Lights' is verdwenen. Op twitter is nu trending toppic #WeMissYouLights. Alles van Lights is onbekend we weten niet wie ze is, en hoe haar managment heet. We vermoeden dat ze is ontvoerd en is vermoord. Er zijn nergens meer sporen van haar te vinden, en het blijft een raadsel of ze nog in leven is of niet. We gaan nu verder op het weer." Zegt de presentatrice. Heb ik zo veel mensen pijn gedaan? Wow. Ik mis het dansen wel. Maar ik zit met school. Het liefst woon ik bij Justin in Amerika, terug in Atlanta. En dan touren we samen de wereld door. Maar het gaat niet. Het mag niet meer van mijn ouders, ik draai te veel door volgens hen. Dat het te veel naar mijn hoofd stijgt. Dat ik ga veranderen. Maar dat is niet zo en ik moet eerst mijn diploma halen. En dan nog gaan studeren. Ik zit nu in het midden van mijn examen jaar, dus als ik mijn diploma heb wil ik gewoon weer terug naar Atlanta. Ik log in op mijn twitter en ga kijken. Nu zijn het iets van 7 hashtags Trending Toppic.

1. #WeMissYouLights
2. #RIPLights
3. #ComeBackToUsLights
4. #NeverAgainLights
5. #LightsWouldYouEverComeBack
6. #2YearsSinceLights
7. #LightsIsStillTheBestDancer

Dit raakt me echt, mensen denken echt dat ik dood ben. Ik heb nu echt de neiging om op mn Lights account te gaan en te zeggen dat ik nog leef. Maar ja als mn ouders daar achterkomen ben ik echt de lul.

(Next Day)
"Omg ik heb dus een meet and greet met Justin 13 April." Zegt mijn beste vriendin Tara. "Huh, ik zou juist blij zijn?" zeg ik verward. "Ben ik ook, maar ik moet alleen, ik heb het laatste kaartje kunnen krijgen." "Misschien kan ik mee?" "Maar je hebt geen kaartje?" "Geen zorgen ik fix wel wat." Tara kijkt me raar aan. "Hoe dan?" "Ik kijk wel er zijn ook meestal mensen die opeens niet meer kunnen weet je wel. Dan kan ik die kaartjes overnemen." "Ja maar niemand gaat zn kaartje weg doen, believe me." Ik wil nu zo graag zeggen dat ik Justin ken en dat ik daar gewoon naar binnen kan wandelen, want het managment van Justin kent mij ook. Dit is mijn grootste geheim voor Tara, en mijn enige.

LightsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora