GERİ DÖNÜŞ

6.9K 406 7
                                    

Gece olmuştu, uyumak için yatağı açtım, tam yatıyordum ki başıma bir ağrı saplandı, sanırsam o an beynim deliniyordu. Geçeceğini umduğum ağrı her saniye daha da artıyordu. Artık dayanamıyordum, bağırdım. "Başım aaaa." Kendimi tutamadım ve yere düştüm, kalkmaya çalışırken iki kişi'nin içeri daldığını bulanık bir şekilde görüyordum, neredeyse bayılmak üzereydim fakat ağrı engel oluyordu. İyice yaklaştıklarında o iki kişi'nin Grant ve Tobias olduğunu gördüm.
Grant beni kucağına alırken kızların bir sürü soru sorduğunu duyuyordum, gözlerim bir açılıp bir kapanıyordu, ağrı hala gitmemişti ve çınlama duymaya başlamıştım. Bulanık görüntülerden okulun içinde olduğumuzu anladım duyduğum son söz ise Bayan Belladan yardım istenişiydi.

Yüzüme vuran güneş ışıklarının etkisiyle araladığım gözlerimle hemen yanımda duran Elena'yı gördüm.
"Anlat bakalım nasılsın?" 
"İyiyim, başımda ağrımıyor " dedim gözlerimi ovuştururken.
"Hazırlanman gerekiyor. Bütün gerekenleri getirdim. Dışarıda bekliyor olacağız." ufak bir gülüş ile teşekkür ettim ve çıkmasının hemen ardından bütün gücümle yataktan kalkmaya çalıştım. Yatağın yanındaki masaya bakınca bir sürü ot ve şişeler dolusu şifalı iksirler görüyordum. Bana her ne yaptılarsa kesinlikle beni sersemletmeye yetmişti.
Üzerimi değiştirdikten sonra şifa odasından çıktım ve kapıda beni bekleyen küçük grubun yanına gittim.
" Hadi gidelim."
"Gidelim o zaman önce sınıflara mı? "
"Evet öyle yapalım."
Yine kendimi soyutladığım konuşmalarda ki denilenleri yapıp yerini bile bilmediğim sınıfımızdan içeri girdim.
Sınıfta duvar kenarı tarafı boştu, hepimiz boş bulduğumuz bir sıraya oturduk. Bir gündür birşey yemediğimden karnımın yalvarışlarını duyuyordum tamda o sırada kızların yemekhaneye gidiyoruz demesi gerçektende mucizeydi.
Merdivenlerden zemin kata inerek
Yemekhane sırasına dahil olduk.

ELEMENTLERİN PRENSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin