☻166☻Psikopat Sevgilim

611 1 0
                                    

Hiç alışamadım şu Ankara'ya . Ne denizi var , ne de İzmir'in gibi güzel havası . Neden mi İzmir ? Çünkü biz buraya İzmir'den taşındık . Ankara'da ki 6. günüm . Arkadaşlarımı ve İzmir'i çok özledim . Babam iflas etti ve şimdi Ankara'nın en kötü mahallesinde oturuyoruz . Sınırsız kredi kartlarımı ve alışveriş günlerimi çok özleyeceğim . Ama bütün giysilerim bana kaldı . Yarın okul açılacak ve ben hala yataktaydım . Saat 12 ye geliyordu . Kalktım ve mutfağa gittim . Annemle babam çoktan gitmişlerdi . Ve buzdolabının üzerine not bırakmışlar . Yeni şirkete gitmişlerdi . Evet Ada hanım şimdi kendisine kahvaltı hazırlayacak . 2 tane tost yaptım ve hızlıca yedim . Odama gittim ve kırmızı gömleğimi altına da siyah eteğimi giydim , kısa siyah botlarımı da altına giydim . Üzerineyse kot ceket . Kafam olmasa güzel kızdım aslında . Parlatıcımı sürdüm , parfümümü sıktım . Saçlarımı salık bıraktım . Çantamın içine telefonumu ve cüzdanımı koydum . Annemin buzdolabına bıraktığı notu aldım ve evden çıktım . Giderken geçen gün ki kavgada çocuğa kafa atan çocuğu gördüm . Ona bakmamaya çalıştım ve markete girdim . Alışveriş çok kısa sürmüştü . 2-3 poşetle marketten çıktım . Enin köşesine geldiğimde az önce gördüğüm çocuğu gördüm . Bana doğru geldi ve arkadaşlarına baktığında arkadaşları depo gibi yere girdiler . 

-Sen kimsin , dedi .

-Ben Ada , sen kimsin ?

-Hm . Bende Kaan . Derken elini uzatmıştı . Elini tutarak :

-Memnun oldum Kaan . 

-Bende memnun oldum Ada , dedi ve üzerime doğru gelmeye başladı . Biraz daha üzerime gelerek beni duvarla bütünleştirdi . Sigara içtiği çok belli oluyordu . 

-Senin gibi bi kızın bu mahallede ne işi var ?

-Sanane , dedim ve koşarak eve gittim . Eve girdiğimde iyice rahatladım , aldıklarımı yerine yerleştirdim . Ve duşa girdim . Pijamalarımı giydim ve kendime bir kahve yaptım . Telefonumdan Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah şarkısını açtım . Akşam 9 a doğru annemler gelmişti . Birlikte yemek yedik ve ben odama çıktım . Kaan'ı düşünerek uyudum .

Wattpad Hikaye Önerieri 2Where stories live. Discover now