17ο κεφάλαιο

21.3K 1.4K 52
                                    

Μπηκαμε μεσα στο αμαξι και ακομα με κοιτουσε αφωνος.

"Τι στο καλο Μιχαελα;" 

"Τι εγινε;" δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι αντιδρασε ετσι.

"Τι εχει γινει μεταξυ σας; ξερεις αυτο το θεμα δεν το αναλυσαμε." Ωχ ξεχασα να του μιλησω για τον Χρηστο. Μα πως ειναι δυνατον να ξεχασω να μιλησω στον κολλητο μου για το θεμα που με εκαιγε εδω και καιρο;

"Ειχαμε παει σε ενα κλαμπ χορεψαμε, μεθυσα λιγουλακι, και.." δεν συνεχισα, την συνεχεια μπορει να την καταλαβει.

"Μα αυτος αλλαζει τα κοριτσια σαν τα πουκαμισα. Τι σκεφτηκες και πηγες τοσο ευκολα μαζι του;" ειχε και ενα δικιο σε ολο αυτο. Μου αξιζε να μου φωναζει, ακομα και να με βρισει. Εγω η ιδια βριζω τον εαυτο μου που πηγα μαζι του. Που τον πιστεψα. 

"Πριν απο καμια εβδομαδα μου ειχε κανει κατι σαν εξομολογηση." 

"Και; Τι παει να πει αυτο; Δεν σου περασε απο το μυαλο πως ισως σε θεωρησε δυσκολη και αυτος ηταν ο καλυτερος τροπος να σε κανει να τον θελεις; Και φαινεται να το καταφερε. Καιγεσαι ακομα για αυτον εε;" Η φωνη του κατεληξε σε πιο ηρεμο τονο απο οτι ηταν πριν απο 1 μολις λεπτο.

Τον κοιταξα και ξαναγυρισα το κεφαλι μου προς το παραθυρο. 

"Οχι." απαντησα. 

"Ναι σε πιστεψαμε. Παμε σπιτι;" με ρωτησε, αλλα δεν ηθελα να παω σπιτι, σημερα ηθελα να περασω την μερα μου εξω.

"Οχι, παμε καπου βολτα." τον παρακαλουσα στην ουσια.

"Τι λες; που θες να παμε;" 

"Καπου βολτα, δεν με νοιαζει που." του απαντησα αν και ηξερα ηδη την απαντηση.

"Οχι Μιχαελα. Θα βγουμε το βραδυ" τον κοιταξα απορημενη.

"Που θα παμε;" 

"Σε ενα κλαμπ. Εγω, εσυ, η Μαρια, η Κατερινα και ο Νικος." Αα ωραια θα ηταν ολα τα ζευγαρια και εγω μονη μου, αλλα ηθελα τοσο πολυ να βγω οποτε απλα δεχτηκα. 

Με αφησε εξω απο το σπιτι μου και υστερα εφυγε. Θα ερχοταν να με παρει ξανα το βραδυ. Μπηκα μεσα στο σπιτι και εφτιαξα κατι να φαω. Υστερα επεσα κατευθειαν για υπνο.

.

.

Ξυπνησα κατα τις 9 μιας και ειχα αναγκη λιγο υπνο αφου χθες δεν καταφερα να χορτασω υπνο. Εκατσα λιγο στο κρεβατι και κοιτουσα το ταβανι σκεπτομενη τα ολα γεγονοτα με τον Χρηστο κυριως. Επρεπε να το βαλω στο μυαλο μου, επαιξε μαζι μου και σιγουρα το τηλεφωνο ηταν μια δικαιολογια για να με διωξει. Αλλωστε η κοπελα στο μαγαζι τα μαρτυραει ολα. Σηκωθηκα απο το κρεβατι, γιατι αμα καθομουν και αλλο θα αυτοκτονουσα. η ωρα ειχε παει 9μιση και εγω δεν ειχα μπει καν για μπανιο. Μετα απο μιση ωρα βγηκα απο το μπανιο και αρχισα γρηγορα να στεγνωνω τα μαλλια μου. Τα εκανα μπουκλες βαφτηκα ελαφρα με λιγο μολυβι , μασκαρα , και ρουζ. Ετρεξα αμεσως μεσα στο δωματιο για να ντυθω. Ντυθηκα γρηγορα και οταν εβαζα τα παπουτσια μου ακουσα το κουδουνι. Ηρθαν. Πηρα το κινητο μου με το τσαντακι μου και εκλεισα την πορτα αφου πρωτα σιγουρευτηκα πως ειχα παρει τα κλειδια μου. Μπηκα μεσα στο αυτοκινητο και τα παιδια με χαιρετησαν και αρχισαν να μου λενε ποσο κουκλα ημουν. Μετα απο 30' φτασαμε στο κλαμπ. Μπηκαμε μεσα και κατευθυνθηκαμε προς το μπαρ οπου εκει μας περιμενε η Μαρια. Την γνωρισαμε και ηταν ακριβως ετσι οπως μου την ειχε περιγραψει ο Μιχαλης. Την συμπαθησα αμεσως. Αρχισαμε να πινουμε ολοι μαζι σφηνακια. Υστερα απο μια ωρα βρηκα τον εαυτο μου να χορευει με ενα ομορφο ξανθο παιδι. Οχι τοσο ομορφο οσο ο Χρηστος. Πηγα να κανω μια κινηση και παραπατησα. Ο Ξανθουλης, με επιασε απο τη μεση και με σηκωσε.

Με αυτόν; Ούτε καν!Where stories live. Discover now