Kapitel 6

33 1 0
                                    

Jeg kunne mærke, solens varme stråler lyse ind på soveværelset. Jeg åbnede stille mine øjne og så mig omkring. Jeg vidste stadig ikke, hvad det her sted var, eller hvad alt det her handlede om, jeg savnede mine forældre og ikke mindst min lille bror, men på en måde følte jeg en indre glæde, "skay", han var så sød og kærlig, jeg kunne ikke holde op med at tænke på ham, dag og nat, 24 syv.

Skay havde sat morgenmaden klar, men denne gang var han hjemme. Jeg så mod badeværelset, jeg kunne høre at han var i bad, så jeg lage mig på sofaen. Morgenmaden duftede godt, det var pandekager, men ikke den slags jeg kendte til, en slags det smagte meget bedre. Duften af pandekager og lyden af skay der var i bad, gjorde mig rolig, jeg lukkede øjne og forstillede mig hans smukke øjne, dernæst hans smil, ja det blændende smil.

"-Hygger du dig?". Jeg åbnede øjne af chok. Skay stod ved min venstre side, lænet ned mod sofaen.
Hans smukke blå øjne, der mathede hans smukke, våde, blonde hår, fik mig til at rødme. Jeg rejste mig op, og sad nu på den sorte sofa. " ja da, duften af dine pandekager gør mig rolig", sagde jeg med et skævt smil, mens jeg håbede på, man ikke kunne se min rødmen. Skay tog en drejning om sofaen, og sad nu foran mig. Han kiggede på mig i få minutter, stillheden gjorde mig bange, ind til han åbnede munden med et kæmpe smil " Du er så sød, når du rødmer, grinte han med et ondskabsfuldt smil". Jeg rødmede mere og mere, og kunne mærke, at jeg var begyndt at svede. Han studerede mit ansigt " nej da nu rødmer du jo mere, kom her jeg skal viske noget til dig". Jeg lænede mig forsigtigt hen, for at høre hvad han havde at sige, da han pludselig tog fat om min nakke og kyssede mig. Jen kunne mærke hans varme læber mod min, MIT FØRSTE KYS, det var fantastisk. Han stoppede, og jeg trak mig selv tilbage. Jeg holdte mig selv for munden, det var så hvidunderligt. Skay grinte bare. Han stoppede så og kiggede så på mig med et skævt smil " når men kom så, vi skal da spise noget morgenmad, du vil da ikke have at pandekagerne bliver kolde ".

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 19, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Giv mig en chanceWhere stories live. Discover now