XI

1.6K 126 24
                                    

XI

  Un ciocănit se auzi în ușa băii în care se afla Eren, încercând să-și "elimine" acea  expresie somnoroasă și fără vreun chef de viaţă, aruncând cu apa rece care se scurgea din robinet, pe fața sa, repetând acest procedeu de câteva ori.
  
  "Da?"răspunde acesta, tresârind la sunetul ce tocmai se auzise.

  "Eren."se auzi de pe cealaltă parte.

  "Da.."

  "Cât îţi ia? Vreau să fac duş!"

  "Ies imediat.."

  Cam astea sunt conversaţiile zilnice de la incidentul din mașină. Amândoi rușinaţi de acel moment, încât au căzut de comun acord să se conporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat iar ei să rămănă la fel ca înainte de la acea întaplare, însă nu s-a întamplat. S-au distanţat destul de mult, amândoi încercând să se evite cât de mult puteau, iar dacă se întâlneau sau trebuiau să vorbească despre ceva anume, mereu se sfârşea cu o liniște ciudată sau se bâlbâiau de zici că aveau limba amorțită. Au petrecut așa o lună întreagă.

  Şatenul ieși privind în jos când trecea pe lângă brunetul care intră în același fel în care șatenul părăsi camera și încuie ușa în urma lui, începănd a se dezbrăca ușor, uşor pâna la ultimul articol din ținuta sa din acea zi.

  Pe cealaltă parte, Eren începu să se îmbrace cu ținuta lui de azi pe care și-o alesese de aseară. Astăzi avea să se întâlneasca , cu iubita lui, Isabella, vecina brunetă şi focoasă cu care azi va sărbători aniversarea lor de două săptămâni. Eren habar avea ce să mai facă, deoarece fiecare lucru mic, nenorocit și neînsemnat îi aducea aminte de ziua aceea în care pentru prima dată, şi-a manifestat dorinţa de a-l avea pe brunetul său din toate punctele de vedere. A început să iasă cu bruneta deoarece vroia să scape de gândurile în care Levi se plimba continuu, nelăsându-l nici măcar să doarmă, săracul puști era mort după bărbatul cu ochii gri, însă îi era teamă că-l va respinge şi prea ruşine din cauza zilei aceleia nenorocite în care mai bine se abţinea și nu făcea acel lucru pentru el ruşinos.

  Îl iubea enorm pe Levi și era sigur că și Levi îl iubeşte, mai mult sau mai puţin, însă din simpla lor prostie, niciunul din ei nu face primul pas fiind mult prea speriaţi de faptul că vor fi refuzaţi.

  Un sunet de clopoţel se auzi dinspre uşa albă şi înaltă a intrării în casa spaţioasă în care cei doi idioţii se evitau pe cât potsibil."Răspund eu!" se auzi Eren, care alergă rapid spre uşă, încercând să îşi ia şi tricoul pe el în acelaşi timp.

  Ajuns la intrara, acesta aşează  frumos tricoul pe el şi descjide calm uşa, reuşind să o revadă pe bruneta cu ten palid privindu-l cu un zâmbet larg pe faţă.

  "Hei, Bella." zâmbi Eren, făcându-i cale liberă brunetei pentru a putea intra în casă, invitând-o să se facă  ,   comodă în camera lui, acesta începând să caute un film de vizionat online.

  "Iubitule." Spuse bruneta, luând o pernă în braţe.

  "Da." se întoarse Eren pentru a o putea privi.

  Şatenul se întoarce spre iubita lui brunetă zâmbindu-i dulce.
   "Facem niște popcorn și ne uităm la un film?"întreabă bruneta zâmbind şi ea.

  "Sigur."

  "Yey. Atunci eu mă pun pe căutat un film horror,iar tu rezolvi cu mâncarea?"întreabă entuziasmată bruneta.

  Șatenul doar aprobă scurt din cap privind-o pe brunetă, fiind fascinat de comportamentul ei copilăresc, ceva total nou pentru el deoarece mai toată viaţa lui a petrecut-o împreuna cu Levi, care nu a avut vreo ieşire copilărească. Oh, Levi...gândi şatenul revenindu-şi din visare şi reluându-şi faţa serioasă pentru a se ridica și a ieşi din cameră, destinaţia-i fiind bucătăria.

  Ajuns în bucătărie dă nas în nas cu brunetul care stătea la masă şi savura un ceai cald de fructe de pădure, îndulcit cu doua-trei linguriţe de zahăr, ceai pe care şatenul obişnuia să i-l prepare zilnic.

  Tânărul oftă destul de silențios, pentru a nu-i atrage atenția brunetului, dar nu a avut noroc, căci bărbatul care acum câteva secunde visa probabil la "unicorni" și "curcubee" şi-a întors privirea care acum pare mult mai rece ca înainte , spre el .

   În jurul ochilor săi se pot observa cearcănele imense care fac un contact puternic cu tenul său palid, iar părul lui negru ca abanosul, acum a prins o culoare ștearsă şi îi stă în toate  direcţiile, însă cu toate astea, lui Eren i se pare al dracului de atrăgător şi acum.

   I-ar veni să sară pe el și să-l "flocoșească"deoarece starea este a lui de persoană pierdută, vulnerabilă, îl excită pe șaten ca dracu'.

  "Bună ziua, stăpâne."zice şatenul încă devorându-l din priviri, apoi se îndreaptă spre un dulap plin de pungi cu porumb de popcorn.

  "Brunetul doar dă uşor din cap în semn de salut, privindu-l pe şaten cum se fofila prin încăpere, luănd mai mult de mâncare, prostii de genul  chipsuri şi sucuri, popcorn și două porți de nachos.

  Șatenul oftă zgomotos atunci când realiza că nu va scoate un cuvănt de la brunet prea curând, fapt care-l făcu pe brunet să-şi plece capul în jos privind la cana cu ceai, deoarece îl cunoștea destul de bine pe şaten putând să-şi da seama la ce făcea rarefiat acel oftat.

  Un sunet brusc şi sâcâitor le întrerupseră amândurora activitățile, eta clinchetul de la soneria ușii. Brunetul se ridică de pe scaun pentru a se duce să deschidă ușa, în timp ce şatenul băgă o punga de popcorn cu caramel în cuptorul cu microunde.

  Brunetul deschise uşa cu o lene inimaginabilă, ca să vadă o doamnă de aproximativ 35-40 de ani, cu un păr de un negru albăstrui, drept si scurt cu doi ochi albaştri şi reci; care-l facură pe Levi să se cutremure puțin, bănuind cine ar putea fi acea femeie superbă.
  "Levi Ackerman?"
 
   "Chiar eu. Cu ce vă ajută şi cine sunteți?"

  "Mă numesc Melinda Jaeger,am aflat că tu eşti bărbatul care mi-a adoptat fiul, Eren."spune aceasta schițând un zâmbet timid și destul de drăguţ. "Aș vrea să vorbesc cu el."adaugă, privindu-l." Eu sunt mama lui naturală. Te rog, spune-mi că n-am greşit persoana..."oftă uşor tristă femeia.

Brunetul se blocă, realizând  că banuielile de care se temea sunt adevărate, rămase pe loc, încremenit, o cunoștea pe această doamnă foarte bine, doar ce a "spionat-o" încă de când l-a adoptat pe Eren, iar acum e sigur că  a  venit să-l ia pe şaten. Îi era extrem de frică să nu-l piardă pe șaten mai ales că acum nici nu prea vorbesc și relația dintre ei nu este atât se bună. Brunetul simți cum , pentru prima dată, în toată viţa lui, inima i se făcu cât un purice, se strânse dureros de încet, iar brunetul simţi cum îi fuge pământul de sub picioare, iar cerul îi cade în cap, apoi căzu lat în faţa femeii, ne mai  știind ce să zică sau să facă. Şatenul lui va pleca de lângă el acum.. va pleca cu familia lui.. îl va părăsi.. definitiv..

Wanted [Ereri/Riren]Where stories live. Discover now