15ο κεφάλαιο

21.6K 1.5K 48
                                    

Τον κοιτουσα στα χειλη θελοντας να του δειξω την αναγκη μου για να γευτω το φιλι του. Με κοιταξε στα ματια και υστερα στα χειλη και σχηματιστηκε στο προσωπο του το στραβο του χαμογελο. Ποσο κολαστικο μπορει να ηταν αυτο το χαμογελο. Σε εκανε να τον θελεις ολο και πιο πολυ. Το τραγουδι ειχε τελειωσει και ειχε αρχισει ηδη να παιζει το Hotel Room του Pitbull. Δεν ειχαμε σταματησει λεπτο να κοιταμε ο ενας τα χειλη του αλλου και ανυπομονουσα τοσο για την επομενη του κινηση η οποια αργουσε ολο και πιο πολυ βασανιζοντας με. Με πλησιασε ακομα πιο πολυ και δαγκωσε το κατω χειλος μου αργα και αισθησιακα. Ανατριχιασα και το καταλαβε, κολλησε τα χειλη του πανω στα δικα μου και τοποθετησε τα χερια του λιγο πιο κατω απο την μεση μου. Τυλιξα και εγω τα χερια μου πανω στο λαιμο του με τη σειρα μου και το φιλι μας εξελιχθηκε πιο παθιασμενο απο ποτε. Αναστεναξα μεσα απο το φιλι μας και εκμεταλλευτηκε αυτη μου την κινηση βαζοντας την γλωσσα του μεσα στο στομα μου. Τον ηθελα, τον ηθελα εκεινη τη στιγμη, ηθελα τοσο πολυ να με παρει και να φυγουμε απο εκει μεσα, ηθελα να νιωσω οτι ειμαι δικια του και εκεινος δικος μου, ηθελα να γινω δικια του, το ειχα παρει αποφαση. Ημασταν μες την μεση της πιστας και ολοι τριγυρω μας κουνιοντουσαν στο ρυθμο της μουσικης. Οι γλωσσες μας επαιζαν το δικο τους παιχνιδι. Ενιωσα τα χερια του να κατεβαινουν ακομα πιο κατω ζουλοντας τα πισινα μου βασανιζοντας με ακομα περισσοτερο. Μεσα σε λιγα μολις λεπτα ειχε καταφερει να με κανει να τον θελω ολο και πιο πολυ. Ποιος θα το πιστευε πως υστερα απο ενα μηνα θα βρισκομουν με τον player του σχολειου μεσα σε ενα κλαμπ και θα φιλιομασταν με αυτον τον τροπο χωρις να μας νοιαζει για το ποιος θα μας δει; Ξεκολλησε σιγα σιγα τα χειλη του απο τα δικα μου και με κοιταξε με εκεινο το σεξυ βλεμμα που ειχε. Δεν ειχα καταφερει ακομα να συνελθω απο το φιλι του και τον κοιτουσα προσπαθοντας να βρω τον κανονικο ρυθμο της αναπνοης μου. Με κοιταξε ακομα για μια φορα, δαγκωσε το κατω χειλος του και με γυρισε απο την αλλη μερια. Πλεον το στερνο του ακουμπουσε στην πλατη μου και εκεινος ειχε βαλει το κεφαλι του στο λαιμο του. Εγυρα το κεφαλι μου απο την αντιθετη πλευρα δινοντας του προσβαση στο λαιμο μου και εκεινος αρχισε και τον φιλουσε αργα αργα. Δαγκωσα το κατω χειλος μου απο τις κινησεις του και ενιωσα να ιδρωνω καθως η θεληση μου για αυτον μεγαλωνε. Ειχε βαλει τα χερια του στη μεση μου και κουνουσε το σωμα μου στο ρυθμο της μουσικης μαζι με το δικο του, με ειχε κολλησει τοσο πολυ πανω του οταν ξαφνικα ενιωσα κατι να με ενοχλει πισω χαμηλα. Καταλαβα οτι δεν ημουν μονο εγω αυτη που ειχε αναψει. Τον ακουσα να βαριανασαινει στο αυτι μου καθως μου ψιθυριζε.

"Δεν νομιζω να κρατηθω για πολυ ακομα" τον ακουσα να λεει και ενιωσα την καρδια μου να χτυπαει δυνατα.

"Τι εννοεις;" τον ρωτησα δηθεν οτι δεν ειχα καταλαβει παιζοντας το αθωα και ενιωσα το χερι του να με γυριζει προς την πλευρα του. Τον κοιταξα και τον ακουσα που βαριανασαινε ολο και πιο πολυ. Ειχα καταφερει να τον αναψω και δεν ειχα κανει ακομα τιποτα.

"Ξερεις τι εννοω Μιχαελα. Θεε μου, με εχεις αναψει για τα καλα." Με κοιτουσε βαθια στα ματια και μπορουσα να διακρινω τον ποθο του για μενα εκεινη την στιγμη.

"Τι μπορω να κανω εγω για αυτο; " τον ρωτησα αισθησιακα ενω ημουν σιγουρη πως τον βασανιζα. Με τραβηξε κοντα του και ενωσε τα σωματα μας.

"Για αρχη, αρκει μονο το να δεχθεις να ερθεις σπιτι μαζι μου"

"Και αν δεν θελω;" Οχι οτι δεν ηθελα, εννοειται πως ηθελα να βρεθω μονη μαζι του, τον ηθελα τοσο πολυ αλλωστε, απλα μ'αρεσε να τον βλεπω να βασανιζεται.

"Ωω Μιχαελα, πιστεψε με θες. Το θες τοσο πολυ. Φαινεται αλλωστε στο βλεμμα σου και μεσα απο τις κινησεις που κανει το σωμα σου." Μα τι στο καλο; Μπορει να με επηρεαζει αρκετα, αλλα οχι τοσο ωστε να μπορει να το καταλαβει και αυτος.

"Πολυ σιγουρος δεν εισαι για τον εαυτο σου;"

"Ακρετα μπορω να πω." Ενταξει, εδω με ειχε αφησει αφωνη. Δεν ηξερα τι να του απαντησω οποτε τον κοιταξα στα ματια και εκανα να φυγω οταν ενιωσα ενα χερι να με γυριζει παλι στην αρχικη μου θεση.

"Δεν εχεις τι να πεις και φευγεις;" Θεε μου ειχα καρφωθει τοσο πολυ;

"Οχι απλα ηθελα να πιω κατι" του ειπα σαν δικαιολογια.

"Οχι οχι μωρο μου, δεν προκειται να πιεις τιποτα" Κοκαλωσα με το "μωρο μου" αλλα δεν ηθελα με τιποτα να το δειξω οποτε αποφασισα να το παιξω ανετη.

"Γιατι;" 

"Σου ειπα οταν θα σου κανω ερωτα θα εισαι νηφαλια" Ωστε ειχε σκοπο να μου κανει ερωτα εε;

"Και τι σε κανει να πιστευεις οτι θελω να μου κανεις ερωτα;" 

"Το οτι με θελεις. Το δειχνεις Μιχαελα."
Επρεπε να φυγω απο διπλα του γιατι θα τον βιαζα εγω μες στην σκηνη αν εμενα λιγο ακομα εκει.

"Παω να πιω κατι" του ειπα γρηγορα και εφυγα απο εκει. Πηγα στο μπαρ και ζητησα ενα ουισκι. Το εβαλε μπροστα μου, το πηρα κατευθειαν και το ηπια μονορουφι. Η Κατερινα και ο Νικος ειχαν εξαφανιστει απο οτι ειδα. Μαλλον θα εφυγαν. Πηγα να ζητησω αλλο ενα αλλα με το που σηκωσα το χερι μου για να κανω νοημα στον μπαρμαν ενιωσα να μου το κατεβαζει καποιος.

"Σου ειπα πως δεν θελω να πιεις αλλο." μου ψιθυρισε στο αυτι για να τον ακουσω.

"Θελω να πιω κατι και εχω αναγκη αλλο ενα ουισκι, σε παρακαλω ασε μου το χερι." του ειπα και ενιωσα το χερι του να αφηνει το δικο μου. Πηγα να ξανασηκωσω το χερι μου οταν ενιωσα ενα χερι να με κατεβαζει απο το σκαμπο κρατοντας με απο την μεση και να με οδηγει εξω. 

"Τι κανεις; Ασε με λιγο να πιω κατι."

"Φευγουμε." μου ειπε και διεκρινα απο το υφος του πως ειχε νευριασει.

"Και που θα παμε;" 

"Σπιτι μου." Με εβαλε μεσα στο αμαξι εβαλε τα κλειδια στην φυσα και ξεκινησε. 

~~~~~~~~~

Κατεβηκε απο το αμαξι και ηρθε απο την πλευρα μου. Μου ανοιξε την δικια μου πορτα και με εβγαλε εξω απο το αμαξι. Ειχα θυμωσει μαζι του που δεν με ειχε αφησει να πιω κατι. 

"Μην εισαι ετσι μωρο μου" τον ακουσα να λεει και γυρισα να τον κοιταξω. Ειχε ερθει αρκετα κοντα σε μενα. Ενωσε τα χειλη μας και εβαλε κατευθειαν την γλωσσα του μεσα στο παιχνιδι. Ανεβηκα πανω του βαζοντας τα ποδια μου γυρω απο την μεση του και εκεινος τα δικα του γυρω απο την δικια μου. Μπηκαμε σε ενα δωματιο και υπεθεσα πως ηταν το δικο του. Με πεταξε πανω στο κρεβατι και χωρις να χασει στιγμη ηρθε απο πανω μου. Ειχε αρχισει να μου βγαζει αργα αργα το φορεμα. Πλεον ημουν μονο με τα εσωρουχα, με ξαναφιλησε , του εβγαλα την μπλουζα και σταματησα το φιλι μας. Κοιταξα το σωμα του και εμεινα απο το θεαμα. Λογικα ειχα καρφωθει αφου υστερα απο λιγο ακουσα την φωνη του.

"Βλεπεις κατι που σ'άρεσει μωρο μου;" Αχ αυτο το "μωρο μου" με αναβε τοσο πολυ.
Δαγκωσα το κατω χειλος μου και του ξεκουμπωσα το παντελονι. Πηγα να του βγαλω και το μποξερακι αλλα δεν μ'αφησε. Με εβαλε παλι απο κατω του και μου εβγαλε το εσωρουχο μου. Τον ειδα να με κοιταει με εκεινο το πονηρο χαμογελο καθως κατεβενε ολο και πιο χαμηλα. Ηξερα τι ακολουθουσε μετα. Πλεον βρισκοταν στην περιοχη μου και την εγλυφε με μανια. Ακουγα τον εαυτο μου να αναστεναζει και να βαριανασαινει.

"Χρηστοοο.." 

"Δωστο μου." μου ειπε και αφησα τον οργανισμο μου ελευθερο. Αφου τα καταπιε ανεβηκε προς το υψος μου και με φιλησε βιαια. Υστερα εβγαλε το μποξερακι του και τον ακουσα να σκιζει μια συσκευασια. Ξαναγυρισε προς το μερος μου.

"Ετοιμη;" με ρωτησε. Ωω Θεε μου ναι, ημουν ετοιμη. Σιγουρα. Κουνησα το κεφαλι μου καταφατικα και τον ενιωσα να μπαινει μεσα μου, στην αρχη πονεσα λιγο αλλα υστερα ο πονος εγινε ευχαριστηση. Υστερα απο λιγο τον ακουσα να αναστεναζει ενω ταυτοχρονα φωναξε το ονομα μου. Ενιωσα τοσο ωραια οταν ακουσα το ονομα μου να βγαινει απο το στομα του. Εγυρα το κεφαλι μου πισω και ενιωσα εξουθενωμενη, βγηκε απο μεσα μου και ξαπλωσε διπλα μου. Ξαπλωσα στο στερνο του και εκλεισα τα ματια μου οταν τον ακουσα να λεει.

"Αα ρε Μιχαελα, τι μου εχεις κανει;" 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ηεευυ:D 15ο Κεφαλαιο. Οι επιθυμιες των περισσοτερων κοριτσιων πραγματοποιηθηκαν. Τελικα ολοκληρωσαν ο Χρηστος και η Μιχαελα. Τι πιστευεται πως θα γινει μετα; Θα συνεχισει ο Χρηστος να νοιαζεται για την Μιχαελα με τον τροπο που νοιαζεται και τωρα ή θα την αφησει μιας και ολοκληρωσε μαζι της; Προσπαθησα να το κανω να βγει ολο και πιο ωραιο αλλα δεν ξερω αν τα καταφερα. Εσεις θα μου πειτε. Μην ξεχνατε να ψηφιζετε την ιστορια μου.Ευχαριστω πολυ ολες οσες σχολιαζουν καθε φορα. Ειστε υπεροχες πραγματικα και ευχαριστω και αυτες που την διαβαζουν. Το επομενο θα μπει την Τεταρτη ή αλλιως την Παρασκευη. Μεχρι το επομενο φιλιαα:****  

Με αυτόν; Ούτε καν!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα