Capitolul al XVIII-lea

1.5K 68 9
                                    

Saptamana petrecuta in Roma trecuse. Nunta lui Perrie cu Niall era in curand. Locul, decoratiunile, buchetul de flori, tortul si mancarea erau comandate, cu exceptia unui singur lucru, acela fiind rochia miresei.

Din pacate, Perrie nu mai avea mama, caci hotarase sa o abandoneze de cand aceasta era inca in carucior; absenta mamei sale era vazut in cazul cumpararii rochiei de mirese. Hotarasem impreuna cu ea, cu Perrie, Danielle, Eleanor, si desigur mama mea, care deasemenea avea si ea nevoie de una, sa mergem intr-un mall, pentru a ne face o parere, si de ce nu, sa si cumparam.

-Deci, ce parere aveti? -spuse Perrie iesind din cabina de proba-

-Neah.. e prea umflata! -spuse Danielle strabandu-si nasul-

-Off... firar.. ce are, ma asta?! Am probat trei, cu asta patru rochii, iar tie nu-ti place! -spuse Perrie batand din picior, enervandu-se-

Incep sa nu o mai supor pe Dani.. saraca Perrie probase patru rochii in care ii statea la fel de bine in fiecare dar ce sa vezi?! Parca Danielle se casatorea, nu Perrie.

-Asta cum e? -spuse Perrie, iesind iar din cabina de proba, avand inca nervi-

-Pe bune?! Tocmai asta? -spuse Danielle pufnind toata de alegerea lui Perrie fata de rochia dupa ea-

Ce e drept, e drept; rochia arata pe ea, ca pe sarma. Era cu cateva numere mai mari decat ii era necesar.. pana nici de mama nu era buna, care ea a si nascut.

-Hai mai Melissa, asta ce mai are? -spuse Perrie satula de la atatea schimbari pe care le facuse in ultima ora-

-Mno... acum chiar are dreptate, Perrie! E urata, e mare de tine.. -spun cautand o rochie perfecta pentru ea-

-Ma dau batuta.. ma imbrac intr-o pereche de jeasi, un tricou si tenesi..Ete, ce trebuie o rochie?! Asa ma simt si mai comod, decat sa ma incurc in "perdeaua" asta! -spuse punandu-si mainile in san, asezandu-se pe un scaun-

-Gata! Am gasit-o! -spun tipand in tot magazinul de fericire-

-Ce maa? -spuse Danielle confuza-

-Am gasit rochia perfecta pentru Perrie... asta am facut! -spun intorcandu-ma spre fete, cu rochia in mana-

-Aoleuu! E minunata! -spuse Danielle luand rochia in mana-

-Aleluihaa! -spuse Perrie ridicandu-se lund rochia, ducandu-se mai apoi in cabina pentru a o proba-

Dupa indelugate cercetari in cautarea rochiei care s-o aranjeze pe Perrie, si care desigur sa-i placa si Daniellei, o gasesc eu, fiind o rochie simpla, fara bretele, avand cateva pietricele care straluceau, la bust.

Stand cateva minute in asteptarea lui Perrie ca sa puteam sa o vedem si noi cum ii vine rochia, iese din cabina, fiind si ea multumita de cum arata-

-Nu ma intereseaza daca nu-ti place, oke? Mie imi place, si chiar mult! -spuse Perrie catre Danielle-

-Nu fi prostuta! Chiar vine frumos pe tine! -spuse Danielle luandu-o in brate-

-In sfarsit! -spuse Perrie zambind in parul Daniellei-

-Doar ca... -spuse Danielle dezlipindu-se din bratele lui Perrie, saltandu-si umerii, in semn ca are o imperfectiune rochia-

-Ohh.. Danielle mai taci.. sa te vedem pe tine cand iti vei alege rochia! -spuse Eleanor, satula si ea de nemultumirile Daniellei-

-Pe mine nu m-a ceru, desteapto! -spuse Danielle ciupind-o usor de umar pe Eleanor-

-Nici mult nu mai are, stai linistita! -spuse Eleanor bufnind-o rasul-

- " Doar ca " ce? -spuse Perrie dandu-si ochii pe spate, intrerupandu-le " cearta "-

-Eu trebuia sa-ti arat rochia, nu Melissa! -spuse Danielle " rautacios" , dezamagita-

-Mi-ai ales-o mie, ce-ti mai trebuie? -spuse mama deodata, iesind dintr-o cabina de proba, imbracata intr-o rochie superba-

-Mama? -spun marindu-mi ochii-

-Ce e? Nu ca e frumoasa? -spuse admirandu-si rochia-

-E minunata, la fel ca si tine! -spun fugand in bratele sale-

Rochia ii venea perfect pe mama; era special facuta pe ea, pe corpul sau. Intr-o rochie mulata, lunga de un alb stralucitor, ce se lega de dupa gat, avea mama sa se casatoreasca, sa se uneasca cu Michael, care prima data il vazusem ca pe un tip rau, ce isi bate mai mult jos de mama, decat s-o iubeasca.

~Nunta dintre Perrie si Niall~

Venise ziua in care cei doi prieteni ai mei aveau de gand sa-si uneasca destinele pentru totdeauna.

Petrecerea era intr-un restaurant, dar nu orice restaurant; era restaurantul unde cei doi s-au conoscut pentru prima data, la o iesire oarecare cu prietenii, unde Niall a si cerut-o in casatorie pe Perrie.

Cel mai frumos moment, e acela cand esti in fata lui Dumnezeu, langa familie si prieteni, alaturi de persoana destinata tie, de persoana pe care o iubesti poate cel mai mult... langa acea persoana in care vei imbatrani, care si atunci, cand vei fi in baston, cocosata, iti va spune ca esti frumoasa, si ca te iubeste ca in prima zi in care te-a vazut, ca te iubeste de cand a simtit fluturasi in stomac, " zburand " in toate directiile.

Perrie tremura la cate emotii avea.. poate se datora de la faptul ca nu mai era domnisoara Edwards, ci doamna Horan. Pe o parte era in culmea fericirii, ca doar era nunta sa, la care fiecare dintre noi viseaza inca de mica, de la urmarirea filmelor, povestilor din cartile de colorat.. Pe cealalta parte era trista, caci nici mama sa nu era langa ea, si nici bunica care a avut grija de ea, de mica, de cand mama sa a plecat dupa altcineva, nepasandu-i de micuta Perrie; cativa prieteni din copilarie, verisori, matusi si unchi, alaturi de tatal sau care si el tremura, avand lacrimi in ochi, erau la ceremonia sa, fiind fericiti alaturi de ea.

Dupa ce fiecare si-au spus inca o data " DA ", de data asta in fata lui Dumnezeu, am plecat pentru a petrece alaturi de Perrie cat si de Niall cea mai frumoasa zi din viata lor..

La fel ca si ceremonia, si petrecerea a fost frumoasa. In urma unui discurs, tinut de Perrie, ce nu numai ca ne ' inmuiasera ' picioare, aflam noi cat si Niall, ca e insarcinata, si ca nu va mai dura mult pana cand ne vom intalni tot in formatia asta, petrecand, dar de data asta, botezul bebelusui..

Vazusem inca de la mall, ca Perrie era putin mai grasuta decat aratase inainte sa plec impreuna cu Zayn la Roma...

Am petrecut pana in zori, bucurandu-ma alaturi de prietenii nostrii, alaturi de frumosul meu, nunta lor.

Speram ca incurand voi fi eu in locul lui Perrie, iar Zayn in locul lui Niall, dar totul era doar in mintea mea, caci EL ( nu Zayn ), va incerca sa ne desparta.. :(


Always Together (Zayn Malik - FanFiction) - Necesita EditareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum