Capitolul I

5.4K 206 11
                                    

Viata mea nu este una mirifică. M-am mutat in Bradford, din Londra impreuna cu mama mea. Acum un an, parintii mei au divortat, datorita tatei. Tata (Brad) a inselat-o pe mama (Angela) cu secretara lui. Mama, mi-e cea mai buna prietena pe care as putea sa o am. Mai e o zi si incep liceul, clasa a XI-a, cea mai grea perioada. Sunt de o saptamana in acest oras iar eu nu mi-am facut nici un prieten. Sunt foarte timida, din cauza asta sunt singura. Primul sarut, cel de care toata lume vorbeste, nu l-am avut. Nu pentru ca nu am vrut, ci mai de graba nu am avut ocazia. Multi baieti m-au placut, si au incercat sa aibe o relatie cu mine, dar eu nu am putut, nu eram pregatita pentru a avea o relatie, m-ai ales in perioada divortului.

------------------

Este ora 6:00am, iar ceasul dupa noptiera suna. Il opresc, dau patura de o parte si cobor din pat, directia fiindu-mi spre baie. Imi fac rutina de dimineata, apoi intru in dus. Dau drumul la apa, apoi ma "scufund in ea". Ies din dus, si ma duc la dulap. Imi scot lenjeria intima, imi aleg perechea noua de jeansi, o bluza transparenta neagra si pantofi cu toc negri. Ma imbrac, imi dau cu putin fon de ten, rimel, tus si un pic de gloss, imi indrept parul si cobor jos, pentru a lua micul dejun. Mama era in bucatarie si imi pregatea bolul cu cereale. O salut si ii dau un pupic pe obraz. Ma asez la masa si incep sa i-au cate o lingura din bolul cu cereale.

-Ce frumoasa te-ai facut Mel!, imi spune mama, cu fata in frigider, cautand sucul de mere.

-Mersi, doar e prima mea zi de liceu de cand ne-am mutat., incep sa-i zambesc, inrosindu-ma toata, ca bluza pe care o purta mama.

-Cu placere, iubita mea., imi spune mama, in timp ce-mi punea suc in pahar.

-Mama, ma duci tu la liceu, te roooog..?, ii spun mamei facand o fata de catelus.

-Ar trebuii sa plecam, daca nu vrei sa intarziem., imi spuse mama cu o spranceana ridicata.

-Te rog, nu am cum sa intarzi, ca doar m-am trezit la 6:00am., spun linistita.

Adevarul este ca m-am trezit la ora asta ca nu am mai putut sa dorm. Am intr-un fel ciudat emotii. Stiu ca este vorba de o zi obisnuita de scoala -pentru altii- dar pentru mine nu este asa. Ma simt un ca un copil de clasa I care abia asteapta sa mearga la scoala.

-O sa intarzi, hai. Daca nu ma crezi, uita-te la ceas.

Si fac intocmai cum mama mi-a spus. Mă uit la ceas si observ că era 7:40am. Intr-un fel nu as intarzia, dar trebuie sa fac o scurta oprire la directorul liceului, si probabil vom avea ce sa discutam, intr-un cat, voi intarzia. Si eu una nu prea obisnuies sa fac asta.

-Fir-ar!, spun eu, iar in secunda urmatoare eram la mine in camera, luandu-mi ghiozdanul si telefonul.

Imi iau cele necesare si cobor. Mama era la usa, asteptandu-ma. Iesim amandoua din casa, mama inchizand usa, apoi ne urcam in masina si pornim spre liceu.

Lasandu-ma in fata liceului, imi ureaza un "succes". Voi avea nevoie. Ii zambesc si cobor din masina. In curtea liceului erau sute de alti copii, care aveau privirile indreptate spre mine. Fiind noua, este ceva normal. Intru, si incep sa caut usa directorului. Gasind-o, bat scurt în ea, din interior auzindu-se "Intra!"

-Buna ziua! Sunt Melissa McDew, noua eleva., ma prezint.

-Buna ziua, domnisoara McDew. Da, am primit cererea ta prin e-mail, de la mama ta. Uite orarul, si lista cu carti ce iti vor trebui in acest an., imi intinde un dosar cu tot ce-mi trebuie.

Imi place de directoare, e o persoana foarte de treaba. Sper sa nu ma insel vreodata in privinta ei.

-Multumesc!, ii spun politicos, dand sa ies din birou, cand aceasta ma opreste.

-Succes, Melissa!, imi ureaza ea.

Cum am spus, foarte de treaba este directoarea.

-Multumesc!, spun eu si ies din birou.

Always Together (Zayn Malik - FanFiction) - Necesita EditareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum