-Part 40-

2.8K 78 13
                                    

Prvo želim da zahvalim devojkama koje su komentarisale i obradovale me prelepim komentarima.. Iskreno nisam mislila da će iko komentarisati..
Hvala vam devojke i nadam se da ću i na ovom nastavku dobiti vaše komentare..

Posebno želim da zahvalim NataPayne2000 koja je prva ostavila komentar i prva me obradovala.. 
Pa ovaj nastavak je posvećen tebi..


Isto sam htela da vam kažem da ako želite možete da me pratite na instagramu: katarina1despotovic165616
Nadam se da će neki kliknuti falow


Iz razmišljanja me probudi glasno lupanje na metalna vrata kapije... Prevrnem očima i pokušam da ignorišem, ali lupanje se poveća..
„Moraćeš da otvoriš“ Liana šapne i ja klimnem glavom i polako je spustim te se popnem na ivicu bazena i odšetam do kapije.. Otvorim je i imam koga i da vidim.. Moja i Lianina majka sa punim kesama nekih namirnica i osmesima na licu udju u dvorište..
„Kako ste?“ Lianina mama upita dok spusta kese na pod i ljubi me.. Moja radi isto
„Dobro“ Odgovaram mrzovoljno.. Sve su prekinule, pitam se da li Lil i ja možemo jednom da uživamo, a da nema drugih osoba oko nas..
„Ko je?“ Lil upita i stvori se kod ugla kuce.. I ona prevrne očima kada vidi naše mame..
„Ćerko“ Njena majka nekako tiho i tužno kaže te joj pridje i poljubi je..
„Dobro sam mama ne brini“ Govori.. Moja majka je isto ljubi te je naziva snajkom..
„Nisam snajka“ Ona govori i moja majka podigne jednu obrvu
„Bićeš“ Govori i ja se nasmejem i prevrnem očima..
„Ne“ Ona još jednom kaže kroz osmeh..
„Šta ste jeli?“ Lianina majka pita.. Čudime da moja nije to pitala.. Ali ipak ona je gospodja.. Mislim da se možda i promenila od kada sam se iselio odande.. Brine i stalno dolazi da vidi kako sam i da li imam sve.. Možda je shvatila da i sinove treba paziti..
„Neko meso i boraniju“ Liana odgovara te mi prilazi.. Stavim ruku oko njenog struka te se ona nasloni na moje grudi..
„Jaoj kako ste slatki“ Moja majka prokomentariše te uzme one kese i krene ka ulazu
„Sada će mo nas dve da spremimo večeru i nešto slatko, a vi uživajte“ Govori i zajedno sa Lianinom majkom nadje se u kući
„Sve su pokvarile“ Liana tužno kaže.. Nasmešim se i zagrlim je..
„Nisu ništa uništile“ Govorim te se odvajam od nje i pipam je
„Šugica“ Govorim i počnem da bežim.. Ona mokra kosa mi smeta i stalno mi upada u oči.. Zašto jednostavno ne može da stoji mirna?
„Nije fer brži si“ Govori dok staje zadihano i naslanja se na kolena te duboko diše.. Stanem i pridjem joj te nas prevrnem na zemlju i počnem da je golicam.. Počne da se koprca i da se smeje te bori za vazduh.. U trenutku moje nepažnje ona je iznad mene i sedi tačno na mom medjunožju..
„A sada kažna“ Govori te se par puta protrlja o moje medjunožje.. Digo mi se..
„Uhh“ Stenjem dok se ona još par puta protrlja, ali diskterno da se to ne vidi.. Uhvati moje ruke te ih podigne iznad moje glave i počne da me ljubi po vratu i grudima, stomaku..
„Neću moći da se zaustavim, a znaš šta je doktor rekao“ Prostenjem i ona se zakikoće te blago poskoči na mom medjunožju i to me još više napali.. Protrlja se još par puta te znam da sam sada skroz napaljen.. Ona to primeti te se ustane sa mene i jasna nabočina se primeti.. Sada je nabočina više vidljiva jer nemam bokserice.. Brzo se uspravim te pritisnem medjunožje..
„Vrati se“ Prostenjem sa  tužnim izrazom lica i ona se zakikoće
„Ne mogu, tada ne bi to bila kazna“ Kaže te vrckajući odšeta do ulaza u kuću i ostavi me ovako napaljenog i zadihanog.. Ustanem sa rukom na medjunožju te odem do creva iza kuće i pustim hladnu vodu.. treba mi hladan tuš..

Kada se istuširam i sredim problem onako mokar udjem u kuću i ostavljam za sobom mokre tragove.. udjem u kuhinju i njih tri me pogledaju sa otvorenim ustima..
„Mokar“ Moja majka drekne i ja se nasmejem
„Pa posle kupanja si obično mokar“ Kažem slegnuvši ramenima
„Da ali se ne ulazi tako u kuću“ Liana govori te bi dobacuje peškir koji je stajao oko njene glave.. Obrišem kosu i telo te joj ga vratim.. Ona se ustane i baci ga na pod te počne da briše onu vodu.. Pogledam u njenu lepu guzu dok onako kleči i briše pod.. Prodjem pored nje te je blago udarim po guzi na šta ona vrisne i uspravu se..
„Konju“ Drekne te nastavi sa čišćenjem
„Platićeš za ono“ Govorim dok se penjem uz stepenice i idem ka sobi kako bi obukao čist šor I bokserice..
Zakačim boksericama za ono sranje od narukvice i iznerviram se.. Besno ih navučem te isto tako i šorc.. Uzmem čist peškir te opet prodjem sa njim po kosi i još je prosušim.. Prstima je malo raščešljam i protresem glavom te je zabacim nazad.. Sidjem na donji sprat i odem u dnevni te sednem, a uskoro i Lil udje unutra i sedne mi u krilo..

XES <-----Where stories live. Discover now