-Part 31-

2.8K 91 1
                                    

„Duplu“ Govorim i ona uzima flašu sa rakijom i sipa mi.. Ispijem odjednom i stresem se kada osetim peckanje u grlu.. Mislim da se vraćam na tekilu ili vodku..
„Tekilu“ Govorim i ona kreće da mi sipa, ali joj uzimam flašu te govorim da ću sam na šta ona klimne glavom i vrati se brisanju čaša..
„Ne to treba da stoji tamo, i nemoj te me zafrkavati“ Liana ulazi sa nekim dečkom koji joj nešto pokazuje te iznervirano otpuhuje dok zapisuje nešto u neko blokče.. Na kratko nam se susretnu pogledi, ali ona odmah nastavi sa radim, a ja sa pićem.. urka ni ne počne, a ja sam pijan kao letva i ne planiram prestati.. Tek je jedanaest sati i muzika je glasna.. Neki piju, igraju, neki se smaraju ili čekaju nekoga.. U sredini kluba igraju striptizete i sada ja kao trebam biti zainteresovan.. E pa nisam, niti ću biti.. Sipam poslednju kapljicu tekile iz flaše te ispijam i osećam kako mi se još više muti
„Stari hajde u kancelariju da se odmoriš“ Louis govori i ja odmahujem prstom.. Neću ostaviti Lianu samu sa onim slepcima.. Video sam da šmrču kokain i da su nudili njoj, ali ona je odbila.. Jebeno neću dozvoliti da je upropaste.. U društvu je onog dečka od danas i još dva momka i Nialla.. I on slepac šmrče i to mi se ne svidja uopšte..
„Ne dok je ona tamo sa ovim slepcima“ Govorim i pokazujem za njihov separe.. On preokreće očima i odlazi negde.. Pratim ga pogledom i shvatam da odlazi do Liane te joj nešto šapuće.. Ona klimne glavom te se on odvoji i dodje do mene..
„Hajde i Liana ide u kancelariju“ Kaže i krene da mi pomogne da ustanem, ali odbijem.. Liana nam pridje te prebaci moju ruku preko svog ramena i polako sa Louisom me odvede u kancelariju.. Nameste me da legnem na krevet te ja povučem Lianu kod sebe..
„Ostani samnom“ Šapućem i ona pokušava da se izvuče
„Zayn čeka me druš..“
„Jebeš društvo dok sam ja tu“ Govorim.. Odmah nakon toga se setim kako mi je ona rekla na novogodišnjoj večeri  „Nije važno gde je on dok si ti tu“ Odmah mi zaigra osmeh.. Približim je više sebi i ispreplećem naše noge..Ona samo uzdahne te se namesti u mom zagrljaju i ostatak je crnilo.. Zaspao sam!
 
***

Ujutru me probudila jaka glavobolja.. Uspravio sam se i protrljao oči.. Pogledao sam na stranu gde je trebala da leži liana, ali nije je bilo.. Pogledao sam po sobi i ugledao je kako sedi na radnom stolu i promatra me
„Dobro jutro“ Prošapćem, ali ona ništa ne odgovori.. Prodjem rukama kroz kosu te ustanem i obujem cipele koje ne znam kako su dospele pored kreveta kada sam siguran da sam zaspao sa njima na nogama.. Liana je idalje u onoj kratkoj haljinici od sinoć..
„Čudi me da sam te zatekao u sobi kada sam se probudio“ Sarkastično kažem i ona prevrne očima
„Pa vidiš mogla sam i da odem sinoć čim sam te dovela do kreveta“ Govori i ja je pogledam ljuto..
„Pa što nisi.. Mogla si i da se kresneš sa nekim od tamo ili da šmrčeš sa Niallom.. Što to je tebi bezopasno“ Govorim i ne mogu da verujem da od juče ne prestajemo da se svadjamo.. Taman se pomirimo odmah nadjemo drugi razlog za svadju
„A što bi to tebe zanimalo? Ja mog da radim šta hoću.. Da pušim cigare, travu ili kurac tebe to ne bi trebalo da zanima..“ Prosikće..
„To prvo ti ne bi branio, za to drugo ću se potruditi da prestaneš, a to treće možeš samo meni“ Govorim i dobijam šamar.. Besno je pogledam i izadjem iz sobe.. Krećem se velikim hodnikom i kada otvorim vrata kluba čujem kako njene visoke potpetice udaraju u pod.. Pridjem šanku i naručim kiselu vodu.. Ona je jedina koja me vraća u život kada se napijem.. Tri sisate brinete se nalaze oko mene i brišu šank.. Ona jedna stavi ruku na moje rame te noktom prodje po mom vratu. Šta je ovo od jutros svi hoće sex.. Pustim je da to radi dok ona druga briše šank i tako joj se bujne sise pomeraju.. Ona treća briše čaše ispred mene i smeška se..
„Louis daj mi nešto za glavu“ Govorim dečku koji upravo ulazi za šank te onako mramuran počinje da pomaže ovim devojkama..
„Zayn hajmo kući“ Lianin glas mi se približava, ali ljut sam i ne želim da pričam sa njom.. Stavim ruku na struk ove što pokušava da me napali samo time što se uvija oko mene.. Nije da joj ne ide, ali nikada ne bi spavao sa njom sada dok imam Lianu
„Zayn ne pravi se gluv“ Osetim da je stala pored mene, ali samo se smeškam na ono što sisata brineta šapuće u moje uho..
„Zayn“ Liana se prodere i ja je pogledam
„Šta hoćeš?“ Upitam i ona me ljuto pogleda
„Hajde kući“ Ponavlja i ja se samo nasmejem
„Nisam lud da idem sa tobom dok pored sebe imam sexy bombe“ Govorim i pregrizem sebi jezik.. Jebeno nisam smeo to reći.. Ne obraćam pažnju na to da se ljuto okrenula i otišla dok su one tri počele da prave neke zvukove u obliku 'uuu' i tako tih sranja.. Čujem da se vrata kluba zatvaraju.. Uzimam gutalj kisele i uzimam tabletu od Louisa
„Stvarno si seronja“ Louis govori i ja ga streljam pogledom..


Liana's P.O.V.

„Važi, hvala ti Louis“ Govorim te spuštam slušalicu kada zatvaram vrata Zaynove kuće.. skidam štikle te prolazim malo rukom po nozi pokusavajući je odkočiti.. Duga šetnja u štiklama ipak nije bila pametna ideja.. Penjem se na sprat te ulazim u zaynovu sobu i iako je napolju dan unutra je zamračeno i jedva se vidi kuda ideš.. Povredile su me te njegove reči i to jako.. Ne mogu da verujem šta je rekao, a ja sam ludača koja ipak brine i zove Louisa da ga dovede kući kako ne bi napravio neko sranje..

Stanem ispred ogledala te promatram svoju crnu siluetu u njemu.. Skinem haljinu i raspustim kosu.. Prošetam do prekidača za svetlo te ga upalim.. Zatvorenih očiju se vratim do ogledala te kada ih otvorim promatram svoje telo u ogledalu.. Obično kada bi se ovako promatrala smatrala bi sebe zgodnom i nikada nisam imala komplekse u vez svog tela.. A sada, sada sam nezadovoljna sobom.. Stomak jeste zategnut, ali možda bi moglo još da se zategne, ramena previše ispravljena, grudi.. Jebeno sam uvek smatrala da su moje grudi taman veličine, ali sada dok ih promatram imam osećaj da su premale.. Da premale su.. Noge predugačke i preveliki razmak izmedju njih.. Odvratna sam sebi.. Ne znam zašto su njegove reči uticale da ovako zgadjeno gledam u sebe, ali jesu.. Bilo mi je botno da znam kako se njemu čini moje telo i sada kada znam imam osećaj da ću pući.. Prebacim pogled na lice i primetim uplakanu brinetu nezadovoljnu sobom.. Usnice pretanke, uši kao propeleri, oči ogromne, nos prćast, ali ne onako slatko prćast već samo prćast.. Obrazi naduveni.. Osećam se tako ružno..
„Wow“ Čujem nečiji glas i kada se okrenem primetim Minha i Zayna na vratima.. Obojica me snimaju pogledom i osećam se tako golo..
Pa i jesi! Da li svako ima podsvest ili samo ja?
„Napolje“ Razderem se i oni brzo izadju iz sobe zatvarajući vrata.. Brzo navučem Zaynovu majcu koju nadjem pokraj kreveta i ima tako prokleto dobar miris.. Mora da ju je nosio..  Otvorim njegov otmar te izvadim i jedan njegov šorc za kupanje i obučem ga.. Vežem kosu i izadjem iz sobe.. Obojica sede na stepeništu i zamišljeni su.. Obrišem rukama lice od prethodnog plakanja te im pridjem..
„Hvala Minho“ Govorim mu i on se uspravlja te mi se nasmeši
„Ma opušteno, on mi je drug“ Govori dok silazimo oboje niz stepenice.. Stanem ispred vrata dok ih on otvori.. Kada izadje i napravi jedan korak okrene se i pogleda me
„Nemoj da se obazireš na njegove reči.. Šta god da je rekao jutros nemoj da te zanima.. On ponekad ume da bude seronja“ Obmotava ruke oko mene i privlači me sebi u zagrljaj
„Znam, ali ja sam glupača zato što brinem.. I nakon svih uvreda koje mi kaže ja idalje brinem“ Govorim i opet osećam suze u ovima.. Počnu da se slivaju i da kvase Minhovu košulju.. On me malo odvaja od sebe te stavlja ruke na moje obraze i gleda me onako nežno
„Nije vredan tvorjih suza, nijedan dečko nije“ Govori tiho dok palčevima briše moje suze
„Zapamti to!“ Govori i naslanja usne na moje čelo te odlazi.. Zatvorim vrata i popnem se stepenicama i prodjem pored Zayna koji krene zamnom.. Udjem u sobu i krenem da skupljam stvari po njoj.. Napravljen je krš i to me nervira..
„Zašto si stajala ispred ogledala polugola i plakala?“ Čujem njegov nežni glas, ali ništa ne odgovorim.. Uskoro osećam njegovu ruku na svom struku te me okrene ka sebi
„Odgovori?“ Tiho govori dok naslanja čelo na moje i nežno me gleda
„Ništa samo sam gledala u svoje telo.. I razmišljala šta je to privlačnije kod one tri.. Shvatila sam i sada je sve ok“ Govorim i on zatvori oči na sekund
„Pa mogu li i ja znati?“ Pita
„Pa možeš i sam zaključiti kretenu“ Govorim i odvajam se od njega te ležem na krevet.. Nakon par sekundi osetim njegovo telo na svom.. Okrenem se i vidim ga iznad mene
„Zayn skloni se“ Govorim
„Rećiću ti nešto i želim da to zapamtiš“ Govori tiho
„Nijedna nije privlačnija od tebe! Ma i da mi ponude Rihannu ja bi uvek izabrao tebe.. One tri su bile samo posledica ljutnje.. Nikada ne bih gledao u onolike grudi, a da imam tebe.. Jebeno tvoje su najlepše i ti si najlepša.. Tvoj miris, glatka koža, pune usnice ne bi menjao nizašta.. Jebeno te nikom ne dam i jebeno si moja.. Svaka sitnica na tvom telu je savršena, pa čak i mane na tebi su savršene.. Zapamti to“ Govori i naslanja usne na moje.. Započinje predivan poljubac i ostavlja me bez daha..

XES <-----Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz