Bölüm ♦22♦

4.1K 194 3
                                    

          Yaklaşık iki haftadır son sürat düğün için hazırlanıyorlardı. Aslında Kemal'e kalsa çoktandır evlenmiş olurlardı ama Nefes her şeyi mümkün olduğunca adabında istiyordu. Onun dışında zaten birlikte kalıyorlardı ve Derin de bir hemşire eşliğinde yanlarındaydı. Tabi o gelince annelerde artık eve dönmüşler ve bu koca evi sevgi ve huzurla iyice doldurmuşlardı. Her şey Nefes'in düşündüğünden bile güzeldi hiç görmeyi hayal bile edemeyeceği türden bir rüyadaydı. 

  Sonra bir de haytına yeni girmiş ve dostu olmuş Gülay vardı. O kadar güzel ve samimi bir kızdı ki ona hayrandı Nefes. Aynı zamanlarda o da Erdem ile birlikte olmaya başladığından çoğunlukla dördü beraber takılıyorlardı.

Bu akşamda olacağı gibi. Bir değişiklik yapmışlar ve gece club'e gitmeye karar vermişlerdi. Özellikle de içlerinde en deli dolu olan Gülay'ın ısrarları sonucunda.

      Gece çıkmak adına hazırlık yapmaları için Gülay genç kızı eve kapamıştı. Erkeklerin onları buradan daha sonra alacaklarını biliyordu başka da bir şey bilmiyordu. Ne nereye gideceklerini, nede ne giyeceğini. Her şeyi Gülay hallediyordu. O girişken ve iş bitirici halleri bu konuda da kendini gösteriyordu.

Nefes odanın ortasın da düşünürken Gülay "Hadi be kızım ne dikiliyorsun orada?" onu oradan oraya koşuşturmasını izlemek çok eğlenceliydi aslında.

"Ben ne giyeceğimi düşünüyordum. Çok ani oldu, bu gece bir yerlere çıkacağımızı bilsem ona göre önceden tedbirimi alırdım."

"Ben onu hallettim tatlım sen hiç canını sıkma."

"Nasıl yani?"

"Yanımda sana da ciciler getirdim."

"Şey seninkiler bana olur mu ki?" bedenleri birbirinden o kadar farklıydı ki. O daha minyon kadınsal hatları belli, kum saati gibiydi. Nefes ona göre uzun ve daha düz kalıyordu.

"Olur tatlım çünkü benim dolaptan değil. Gelmeden önce birkaç mağazaya uğrayıp senin bedenine uyacak olan şeyler aldım." Yüzündeki bilmiş sırıtma genç kızı endişelendirmişti. Kim bilir ne tasarlamıştı şimdi.

"Hadi önce saçlar ve makyaj" deyip kızı elinden tuttuğu gibi banyoya soktu.

O kadar güzel yapıyordu ki bir kuaför ustalığındaydı elleri. Nefes'in uzun saçlarına kalın dalgalar vermeden önce yanında getirdiği bir solisyonla parlaklık vermiş daha sonrada kalın dalgalar için maşa yapmıştı. Öne arkaya attırdığı saçlarını doğal bir canlandırma ve hava kattırmıştı. Sonrasında yaptığı makyajla aynaya döndürdüğünde Nefes kendini tanıyamamıştı. Gözlerinin hem yeşili hem de mavisi o kadar ön plana çıkmıştı ki adeta iki renk gözleri vardı. Buğulu bakıyor ve çok seksi görünüyordu. Teninin pürüzsüzlüğü ve al yanakları çok hoş duruyor ayrı bir masumiyet gösteriyordu. Dudakları al benili dolgun ama soluk renkle görenleri kıskandıracak cinstendi. Kısacası genç kız kendini hayatında hiç bu kadar "kadın" gibi hissetmemişti.

Gülay arkasından bilmiş bilmiş "Nasıl ama?" dediğinde ne kadar zamandır kendisine bakıp tanıdık gelen bu güzel kadını incelediğini bilmiyordu.

Fısıltı halinde "Çok çekici!" dedi.

"Evet ve çok güzel. Bugün Kemal'in dibi düşecek. Gör bak!" der demez yatak odasına gitmiş elbiseleri düzenlemeye başlamıştı bile.

Nefes Kemal'i düşündü. Ve heyecanı anında tavan yaptı. Acaba görünce nasıl tepki verecekti? Şimdilik bu saç ve makyajla çok hoştu ama bir de üstüne başına çeki düzen verince bakalım nasıl olacaktı? Ya beğenmezse diye düşündüğü anda bunun saçmalığı karşısında neredeyse kahkaha atacaktı. Kendine çok güvendiğinden değil, Kemal'in onu ne kadar güzel bulduğunu bildiğindendi bu. Nefes kendini hiçbir zaman çok güzel bulmamıştı. Hep sağlıklı olduğu için şükretmiş ama güzellik onun umursadığı bir şey olmamıştı. İlk defa gerçekten güzel,çekici ve beğenilen olmak istiyordu. Kemal için.

♦Karo'nun ♦ Nefesi♦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin