Part 30 "Why?"

1K 72 6
                                    

V minulej časti:„Poslal ma kade ľahšie, nazval ma prijebanou kurvou, nechcel sa so mnou o tom baviť, dala som mu facku a potom sa snažil on pridrbať mne. Ale nestihol,“ povedala som jednoducho, vyzliekla si aj spodné prádlo, zastavila vodu a ľahla si do nej. „Kate, on len vybuchol, to je všetko. Vráti sa,“ povedala ustarostene. „Ty to nechápeš. Ja ho nechcem vidieť.“

Z pohľadu Justina:

Naštvane som stále pridával plyn, viac a viac. Potreboval som si prevetrať hlavu. Otvoril som okno a stále som si pri tom nadával. Som fakt prijebaný kokot. Snažil som sa, verte mi, ale nie je to také jednoduché ako si všetci myslia, hlavne keď ide o vašu rodinu. Áno rodičov už síce nemám, ale súrodencov áno. Dnes sa môj brat Jaxon dostal na policajnú stanicu, a hrozí mu väzenie, a to vlastne len kvôli mne. Pretože som ich opustil, keď som im mal byť najväčšou oporou. Som skrátka kokot, ešte som si aj rozhádal Kate. No nemôžem ju do toho ťahať sú to moje problémy. Ona má dosť svojich starostí. Nechcel som jej to hovoriť. Nevie o mne úplne všetko, nevie, že mám súrodencov, len že moji rodičia sú mŕtvy, rovnako ako tí jej. Bieber, ale zjapať si po nej nemusel a nazvať ju prijebanou kurvou bol vrchol. Bude ťa nenávidieť.

Bože to moje svedomie. Lezie mi na nervy, aj keď malo do teraz vždy pravdu. A ja som si dodrbal vzťah s najlepšou ženou na svete. Som to ale kokot. Musím sa jej ísť ospravedlniť, aj keď pochybujem, že ma bude chcieť vidieť. Skúsiť to ale môžem. Auto som hneď otočil, aj keď na mňa pár áut trúbilo. Ukázal som im fuckera a pridal som plyn, aby som bol čím skôr doma. Zaparkoval som auto v garáži a vbehol dnu.

V obývačke sedela Lissa s Johnom a Ryan s Alex. „Toto je tu čí kufor, niekam ideme?“ opýtal som sa a ukázal na čierny kufor uprostred chodby. Lissa prišla ku mne z obývačky, oprela sa o zárubňu a založila si ruky na prsiach. „Tvoj,“ povedala pošepky. „Prečo?“ opýtal som sa a rozhodil rukami. „Pretože si jej ublížil, znova,“ povedala sklamane a pokrútila hlavou. „Kde je? Ja ju musím vidieť,“ pýtal som sa. „Neuvidíš! Nechce ťa vidieť Justin. Márna snaha. Zober si veci a choď niekam do hotela, a zmizni čím skôr, kým ti jednu nevrazím!“ povedala rozzúrene. „Fajn!“ rozhodil som rukami, znova. „Môžeš jej aspoň povedať, že som tu bol?“ opýtal som sa s nádejou v hlase.

„Ja to viem!“ ozval sa jej naštvaný hlas z obývačky. Kedy vlastne prišla dolu? Prišla ku mne a pozerala sa mi do očí. „Si obyčajný chrapúň Justin,“ povedala kludne. No potom jej stmavli jej modré oči, napriahla sa a strelila mi. Zaslúžil som si to, no naštvalo ma to. Tak som sa napriahol aj ja. Pozerala na mňa a z jej výrazu tváre sa nedalo nič zistiť. Ruku som zastavil, kým sa dotkla jej tváre, no v tom istom momente ju chytila aj ona. Zúrila. „Povedala som ti, že sa ma už nikdy nedotkneš!“ skríkla po mne. Z obývačky dobehla Alex s Ryanom a s Johnom. Pozerali sa na nás, akoby sme hrali nejaké divadlo.

Hruď sa jej rýchlo zdvíhala hore a dolu a mne tiež. Chytila ten kufor a sotila ho smerom ku mne. „Vypadni, kým máš čas. A kým sa neuvedomíš, nechcem ťa vidieť,“ triasol sa jej hlas. „To má byť ako koniec?“ opýtal som sa jej. „Každý si píše vlastný osud, Bieber. Mohol si si svoj napísať tiež. Posral si to. Kým ho neprepíšeš skutkami, znamená to medzi nami koniec,“ vydralo sa jej z hrdla tiché chrapčanie, no stála ako skala pevne, zatínala ruky v päsť a neprejavila kúsok súcitu. Čo by som tak mohol čakať. „Justin, tak choď,“ povedal John a postrčil ma k dverám. Ona tam stále stála, rýchlo dýchala. Prikývol som. Rozlúčil som sa s nimi všetkými okrem Kate. Nič nepovedala, len si tak odfrkla, potom sa za mnou zabuchli dvere. Kufor som hodil do auta, naštartoval som a vyšiel z príjazdovej cesty.

Ubytoval som sa v hoteli a hneď som vyrazil do baru a zavolal som chalanom, aby išli so mnou. Na moje prekvapenie, išli všetci.

Dangerous GirlWhere stories live. Discover now