Part 28. „And then I fell in love with you again♥"

1.4K 72 4
                                    

V miulej časti: Obliekol som jej prvú vec, ktorá mi prišla do ruky. Moje tričko. Uložil som ju do postele, zakryl ju perinou a dal jej pusu na dobrú noc. Dal som si rýchlu sprchu, a ľahol si k nej. Nedovolím aby jej niekto ublížil. Nikdy. Je len moja.

Ubehlo pár týždňov, odkedy sme sem prišli. Hneď druhý deň sme sa stretli s partiou, s ktorou sme začali spolupracovať v biznise a zatiaľ, ide všetko tak ako má. Nebola by som to ja, keby som si za tak krátku dobu nestihla nájsť aj pár nepriateľov. Jeho meno je Sam a nevyzeral veľmi nadšene, keď zistil, že sme sem prišli. Poznáte ma, nedovolím nikomu aby ma urážal.

Stretli sme sa v jeden večer my a jeho ďalší dvaja chalani. Charlie a Diego. „Vy ste tá partia, čo sem prišla zo Stratfordu. Polícia vás hľadá, viete si predstaviť ich tváre, keď im poviem, že ste v mojom meste?“ nechutne sa uškrnul. Prevrátila som očami. „Takže tvoje mesto huh?“

Udivene sa na mňa pozrel. „Stratford je zasa moje mesto a nevidím jeden jediný dôvod, prečo by som odtiaľ mala zdrhať,“ mykla som plecami. Áno klamala som mu. Stratfrod som brala ako svoje mesto, ale nebola som niečo ako starosta. Polícia má právo zavrieť nás všetkých, ale kým sme tu, nič nám nehrozí. Tak znela dohoda. Kým tu budeme, a nebudeme niekoho nejakým spôsobom ohrozovať, dajú nám pokoj. Sme tu sotva pár dní a ja už som si našla nepriateľa. Komára, ktorý mi od prvej sekundy pije krv. Musela som mu to povedať, inak by si myslel, že na nás niečo má a ja mu musím ukázať pravý opak. „Tak mi potom prezraď, nebezpečná kvetinka, prečo si tu aj s celou tvojou bandou,“ ukázal rukou na náš všetkých. „Každý má právo na oddych,“ mykla som plecami. Chápavo prikývol. „Aj tak stále nechápem, čo chcete so mnou,“ zákerne sa uškrnul. Jeho prenikavé zelené oči sa na mňa upriamene pozerali, zatiaľ čo ja som si ho premeriavala celého. Mastné čierne vlasy, ktoré mal zastrihnuté presne po uši sa mu lepili na spotené čelo a jeho zavalité telo mi dávalo jasne na javo, že chce odísť. Bol nervózny. Myslel si, že na nás niečo má, ale mýlil sa. Jeho bod sa preniesol na našu stranu. Ako keď hráte voleybal, podáte a lopta skončí v oute. On je ten, čo trafil loptu do outu. Na jeho bledej tvári sa okrem strniska na brade taktiež vynímali pehy, ktoré mi k jeho starej a hlavne škaredej tvári vôbec nepasovali. A potom tu bola jazva cez ľavé oko, ktorá sa tiahla od obočia po vačok pod okom. „Potrebujem aby si mi vybavil loď, ktorá odvezie náklad do Ameriky.“

Loď? Do Ameriky? Aký náklad a čo z toho budem mať ja?“ prefíkane sa na mňa pozrel. Vedela som, že sa ma to opýta. „Môžeš mať z toho desať percent,“ povedala som ľahostajne. Vôbec nevie o aké prachy sa jedná, takže ma to netrápi. „Kvetinka, myslíš si, že ms nejakých tvojích desať percent zaujíma?“ zachechtal sa. „Keby tak nebolo, na rovinu mi povieš, že to neberieš a nespravíš to. A nevolaj ma kvetinka,“ zúrila som. „Ako vieš, že nemám záujem a len tak tu s tebou vediem konverzáciu?“ opýtal sa s nadvihnutým obočím. „Pretože niekto ako ty, alebo my nemarní čas rozprávaním o biznise, keď nemá záujem,“ usmiala som sa. Zostal zaskočený. Presne tam, kde som ho potrebovala mať. „Ber, alebo nechaj tak,“ povedala som napokon a zastrčila si ruky do vreciek na rifliach. „Fajn,“ vyhodil ruky do vzduchu. „Pošlem ti veškeré informácie mailom,“ bolo posledné čo som povedala, otočila som sa na päte a potom sme spolu odišli k autám. Zastavila som sa pri Justinovom volve a oprela sa oň. „Tak to bolo dobré, dostala si ho presne tam, kde ho potrebujeme mať,“ udivene sa na mňa pozeral Jaden. „Pochyboval si o mne niekedy?“ opýtala som sa a šťuchla ho do ramena. Zasmiali sme sa. „Tak to poďme domov osláviť,“ vykríkla Alex a zdvihla ruku do vzduchu. Všetci do jedného sme súhlasili. Všetci nasadli do auta, až na mňa a Justina, ktorý stál oproti mne. Nahodil jeho úsmev, aj keď bolo vidieť, že tento je jeden z tých fake. Bol to taký zničený úsmev. Ruku si ovinul okolo mňa, vyhľadala som jeho oči a potom som ho pobozkala. „Idete?“ zatrúbil Jaden v Justinovom aute, na čo som sa zľakla. Zasmiali sme sa a potom sme nastúpili dnu. Justin na miesto vodiča a ja vedľa neho. V zadu sedel Jaden s Dylan a s Lukeom.

Dangerous GirlWhere stories live. Discover now